Notgeld 10 heller Suceava
Pana la urma daca are cineva de vanzare notgeld-uri de Suceava sau Cernauti ma intereseaza si pe mine. Eu nu am vazut multe asemenea notgeld-uri. Prefer sa platesc un pret mai ridicat decat colectionarii care doresc sa cumpere la pret de kilipir.
Va intreb cate astfel de notgelduri ati vazut de vanzare in ultimii doi ani?
Va intreb cate astfel de notgelduri ati vazut de vanzare in ultimii doi ani?
Baloo --- Baloo --- Baloo --- Baloo --- Baloo --- Baloo --- Baloo --- Baloo ---
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
-
Exodus
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
-
Exodus
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
-
Exodus
Dupa cum ati vazut am castigat licitatia de pe e-abay la respectivul notgeld de Suceava. Ma steptam sa urce mai mult. Cred ca am dat putin pe el. In Romania nu l-as fi gasit de vanzare.
Acum s-a vazut cine si cat cat de mult isi doreste acest notgeld. Se pare ca multa lumea ar vrea sa-l aiba in colectie dar putini sunt dispusi sa platesca.
Vreau sa va anunt ca au mai fost doua bucati de 10 bani Suceava de vanzare la Brasov la targ. Una s-a vandut cu peste 80 euro.
Acum s-a vazut cine si cat cat de mult isi doreste acest notgeld. Se pare ca multa lumea ar vrea sa-l aiba in colectie dar putini sunt dispusi sa platesca.
Vreau sa va anunt ca au mai fost doua bucati de 10 bani Suceava de vanzare la Brasov la targ. Una s-a vandut cu peste 80 euro.
Baloo --- Baloo --- Baloo --- Baloo --- Baloo --- Baloo --- Baloo --- Baloo ---
-
Exodus
Sa-mi spun sincer parerea? Se pare ca s-au nimerit citiva oameni orgoliosi la aceasta licitatie - se face ca-i cunosc, iar vinzatorul a avut de cistigat de aici. Daca nu erau orgoliile la mijloc, piesa se vindea sub 25 euro. A mai fost ceva de genul asta pe okazii in primavara, urcase un jeton cu pretul pina la cer. Cel putin unul din licitantii de atunci a participat si la licitatia asta, nu-i zic numele..
Oricum, atit notgeldul cit si jetonul de care ziceam faceau banii, fiind extrem de rare.
-
Exodus
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
Eu cred ca aveti dreptate, oricum piesa face banii, ba eu zic, ca face si ceva peste. Acum vreo 2 ani a fost o nebuneala pe ebay la bancnotele romanesti, se plateau niste preturi exorbitante pe unele piese, de ex pe bancnota de 5000 lei 1992 s-a dat si 100$. Pe vremea aia pentru notgeldul de Suceava sunt convins ca s-ar fi dat si 200$.banivechi scrie:Sa-mi spun sincer parerea? Se pare ca s-au nimerit citiva oameni orgoliosi la aceasta licitatie - se face ca-i cunosc, iar vinzatorul a avut de cistigat de aici. Daca nu erau orgoliile la mijloc, piesa se vindea sub 25 euro. A mai fost ceva de genul asta pe okazii in primavara, urcase un jeton cu pretul pina la cer. Cel putin unul din licitantii de atunci a participat si la licitatia asta, nu-i zic numele..Oricum, atit notgeldul cit si jetonul de care ziceam faceau banii, fiind extrem de rare.
Parerea mea e ca piesa face undeva pe la 70-80$ in starea F-VF. In stare mai buna nu am vazut inca.