Buna seara,
Ma intereseaza sa stiu aceasta moneda este originala http://www.okazii.ro/catalog/44635009/- ... sima-.html si daca da care ar fi un pret bun pentru ea?O seara placuta.
@PERSIA - INDO-SKYTHIANS - DRAHMA AG. - RARISIMA@
Moderatori: berserkr, Deus, vlahul
@PERSIA - INDO-SKYTHIANS - DRAHMA AG. - RARISIMA@
New items : www.magazin-numismatic.ro
Monede,Bancnonte,Decoratii,Ordine,Cutii regaliste - Romania...Monede si Bancnote Straine,insigne,medalii,romane si multe altele.
Monede,Bancnonte,Decoratii,Ordine,Cutii regaliste - Romania...Monede si Bancnote Straine,insigne,medalii,romane si multe altele.
Salut,
Nu ma pot pronunta daca e autentica sau nu, dar pot spune ca la targurile de la Viena, sau Munchen, erau doi baieti cu aspect Indian care comercializau astfel de piese. Ceea ce m-a uimit era cantitatea impresionanta. Pe o masa cam de 1 metru patrat aveau mormane de astfel de piese. Repet, nu stiu daca produse modern in serie, sau autentice.
Nu ma pot pronunta daca e autentica sau nu, dar pot spune ca la targurile de la Viena, sau Munchen, erau doi baieti cu aspect Indian care comercializau astfel de piese. Ceea ce m-a uimit era cantitatea impresionanta. Pe o masa cam de 1 metru patrat aveau mormane de astfel de piese. Repet, nu stiu daca produse modern in serie, sau autentice.
Ok,mersi.
Raspunsul tau a fost excelent pentru mine!
Raspunsul tau a fost excelent pentru mine!
New items : www.magazin-numismatic.ro