Probleme pe okazii

O 'bază de date' cu persoane pe care probabil e mai bine să le evitați când vindeți / cumpărați / faceți schimburi.

Moderatori: Deus, PRONUMISMATICA

Scrie răspuns
cristiandarie
*
*

Mesaj de cristiandarie »

ferdinand scrie:Recunoasteti, asadar, grave deficiente ale serviciilor oferite, precum si grave deficiente de comunicare cu utilizatorii okazii. Si totusi, dupa problemele din august a existat o perioada in care mesajele primeau raspuns. De ceva timp insa serviciul de relatii cu publicul a intrat in vacanta.

Domnul maximilian_bibescu v-a trimis un nou mesaj, probabil este cel cu numarul 21. Cine face pariu cu mine ca okazii nu va raspunde nici acum? De asemenea, solicita si un numar de telefon unde poate discuta cu un operator okazii.
Buna ziua,

Este un sfarsit de an foarte intens la Okazii, lansam multe proiecte si am facut greseli. Problema d-lui maximilian_bibescu va fi adresata in cursul zilei de azi intrucat necesita o interventie tehnica. Momentan nu avem resursele pentru a oferi suport telefonic, dar vom lua in calcul aceasta varianta dupa ce vom face ca suportul prin email sa functioneze ireprosabil.

Multumesc

Cristian Darie
Okazii.ro
ferdinand

Mesaj de ferdinand »

Foarte corecti. Desi cu intarziere, problema soldului s-a rezolvat. Ar mai ramane sa fie si contul reconectat, pentru ca momentan doar sectorul Financiar poate fi accesat.
cristiandarie
*
*

Mesaj de cristiandarie »

ferdinand scrie:Foarte corecti. Desi cu intarziere, problema soldului s-a rezolvat. Ar mai ramane sa fie si contul reconectat, pentru ca momentan doar sectorul Financiar poate fi accesat.
Da, asta e partea care necesita interventie tehnica.

Nu uitati, puteti sa ne ajutati la prioritizarea dezvoltarilor votand in forumul Vocea utilizatorului, accesibil de la linkul "Vocea utilizatorului" din Contul meu. In perioada urmatoare vom stabili o mare parte din dezvoltari in functie de sugestiile propuse in acest forum.

Multumesc

Cristian Darie
Okazii.ro
florinanton

Mesaj de florinanton »

cristiandarie scrie:
ferdinand scrie:Foarte corecti. Desi cu intarziere, problema soldului s-a rezolvat. Ar mai ramane sa fie si contul reconectat, pentru ca momentan doar sectorul Financiar poate fi accesat.
Da, asta e partea care necesita interventie tehnica.

Nu uitati, puteti sa ne ajutati la prioritizarea dezvoltarilor votand in forumul Vocea utilizatorului, accesibil de la linkul "Vocea utilizatorului" din Contul meu. In perioada urmatoare vom stabili o mare parte din dezvoltari in functie de sugestiile propuse in acest forum.

Multumesc

Cristian Darie
Okazii.ro
D-le Darie,
Ma intreb cum poti accesa "Vocea Utilizatorului" cand serverul dvs nu poate fi accesat. Ati marit comisioanele si tot aceleasi intreruperi si aparitii de albina din stup pe pagina dvs. Cand credeti ca site-ul Okazii va oferi serviciile pe care le meritam si nu cele pe care le/nu le oferiti? Ori poate aveti nevoie de un competitor care sa va "puna" la treaba? Suparat pe Okazii ,Florin Anton
cristiandarie
*
*

Mesaj de cristiandarie »

florinanton scrie:D-le Darie,
Ma intreb cum poti accesa "Vocea Utilizatorului" cand serverul dvs nu poate fi accesat. Ati marit comisioanele si tot aceleasi intreruperi si aparitii de albina din stup pe pagina dvs. Cand credeti ca site-ul Okazii va oferi serviciile pe care le meritam si nu cele pe care le/nu le oferiti? Ori poate aveti nevoie de un competitor care sa va "puna" la treaba? Suparat pe Okazii ,Florin Anton
Îmi pare rău că „reușim” să cauzăm acest gen de neplăceri. Momentan Okazii ruleaza deja pe 49 servere și se lucrează intens la extinderea infrastructurii. În curând vom rezolva acest gen de probleme definitiv, mai avem nevoie doar de puțin timp.

Mulțumesc

Cristian Darie, Okazii.ro
thebluelion

Mesaj de thebluelion »

cristiandarie scrie:Îmi pare rău că „reușim” să cauzăm acest gen de neplăceri. Momentan Okazii ruleaza deja pe 49 servere și se lucrează intens la extinderea infrastructurii. În curând vom rezolva acest gen de probleme definitiv, mai avem nevoie doar de puțin timp.

Mulțumesc

Cat de putin timp, domnule Darie? Am trimis un mesaj de acum o luna (repetat acum o saptamana) si pana acum nici macar nu ati catadicsit sa imi dati un raspuns... apare numai notificarea de primire mesaj.
vlahul
moderator
moderator

Mesaj de vlahul »

cristiandarie scrie:
Îmi pare rău că „reușim” să cauzăm acest gen de neplăceri. Momentan Okazii ruleaza deja pe 49 servere și se lucrează intens la extinderea infrastructurii. În curând vom rezolva acest gen de probleme definitiv, mai avem nevoie doar de puțin timp.

Mulțumesc

Eu nu mai primesc avertizariele de la okazii de cativa ani de zile. Am discutat si personal cu reprezentantii okazii la un targ la Sutu, apoi la unul la Obor si tot ce am primit au fost vorbe, nici nu s-a miscat macar o data ceva. Vreau sa spun ca nu sunt singurul care a patit acest lucru.
Am avut 7 mesaje ultima oara la o licitatie si nu am primit nici o avertizare. Lucru care sigur ca m-a afectat material.
Asa ca nu va mai faceti iluzii, banii se pot lua fara a se da nimic in schimb...
thebluelion

Mesaj de thebluelion »

Semnalez inca o problema cu okazii, sau poate nu ma descurc eu, deci v-as ruga sa ma ajutati, daca puteti. Am fost sambata la targ la Brasov, si mi s-a dat din partea okazii un voucher de reincarcare cont. Din pacate, dupa ce am reincarcat contul prin SMS, nu am avut nici un loc special de introdus codul de bonus. Aveti vreo sugestie pentru rezolvarea acestei probleme? Am dat mail la okazii si nici un raspuns pana acum...
cristiandarie
*
*

Mesaj de cristiandarie »

thebluelion scrie:Am fost sambata la targ la Brasov, si mi s-a dat din partea okazii un voucher de reincarcare cont. Din pacate, dupa ce am reincarcat contul prin SMS, nu am avut nici un loc special de introdus codul de bonus. Aveti vreo sugestie pentru rezolvarea acestei probleme? Am dat mail la okazii si nici un raspuns pana acum...
Buna ziua,

Va rugam sa trimiteti codul primit la suport@okazii.ro. Daca l-ati trimis deja, colegii il vor prelua in scurt timp.

Multumesc
thebluelion

Mesaj de thebluelion »

In ceea ce priveste bonusul, acesta mi-a fost acordat dupa discutia cu reprezentantul okazii, dar mai este o problema ce nu se vrea a fi rezolvata de catre okazii: si anume aceea a returnarii costurilor de promovare.

Catre d-l roantichitati (v-am promis ca revin cu detalii):

Priviti raspunsul dat la cererea mea de returnare cost promovare (dupa mai bine de 5 saptamani de la terminarea licitatiei in cauza): "Ne pare rau pentru aceasta situatie insa, din pacate, sumele utilizate la promovarea anunturilor nu sunt returnabile. Astfel, aceste optiuni asigura doar vizibilitatea mai mare a anuntului in cadrul site-ului si nu garanteaza si reusita tranzactiei."

Catre d-l darie:

Degeaba mai exista vocea utilizatorului, este pusa pur si simplu la misto.
Acesta este userul care a licitat, printre altele, si la mine. Priviti si dvs seriozitatea lui, si apoi sa vedem ce mai aveti de comentat.

http://www.okazii.ro/comunitati/okazia-lui/e_d_yy.html
PRONUMISMATICA
Site Admin

Mesaj de PRONUMISMATICA »

Cred ca am mai zis, eu intr-un timp am avut destul de multe licitatii promovate, dar dupa ce a devenit un obicei ca fiecare a doua licitatie sa-mi fie stricata de cate un bine-voitor (au fost si vreo doua conturi infiintate doar cu acest scop), am renuntat sa-mi mai promovez licitatiile. De atunci nu am mai avut nicio licitatie promovata. Deci pe termen lung okazii a avut mai mult de pierdut decat de castigat. Daca imi returnau acele cateva comisioane, aveam si acum licitatii promovate. Si sunt sigur ca mai sunt multi altii care au fost/sunt in aceeasi situatie ca mine.
cristiandarie
*
*

Mesaj de cristiandarie »

Buna ziua,

Proiectul referitor la returnarea costurilor promovarilor este planificat pentru ianuarie-februarie 2011. Mai devreme nu se poate pentru ca pana atunci toate echipele sunt ocupate cu finalizarea unor proiecte mari care sunt in lucru.

Tot la inceputul lui 2011 vom implementa si sisteme pentru blocarea automata a utilizatorilor (atat vanzatori cat si cumparatori) care cauzeaza probleme. Astfel, calitatea mediului Okazii va fi mult imbunatatita.

Va recomand sa folositi forumul www.voceautilizatorului.ro intrucat in 2011 intentionam sa implementam multe din sugestiile discutate.

Multumesc.
marcus aurelius

Mesaj de marcus aurelius »

Sunt absolut uluit de tarifele noi de pe Okazii. Dupa ce ca s-au marit comisioanele pentru vanzarile incheiate, cineva a avut "geniala" inspiratie sa introduca un comision (mic zic ei de 1 cent) pentru fiecare punere si repunere in vanzare. Asta pentru cineva cine are, sa zicem 500 de articole la vanzare, inseamna 5 euro lunar, dati aiurea. Hai am inteles ca ati marit comisionul in caz de reusita, dar pentru cele ce zac acolo? Dati exemple de eBay si Amazon. Ma umfla rasul! Pai daca eBay-ul ar functiona cum functioneaza Okazii, atunci ar da faliment. E ridicol ceea ce se intampla. Pentru cei ce vand pe Okazii, va sugerez sa faceti lobby cat mai mult impotriva acastei politici hapsane a cuiva de la Okazii. Pe termen lung, parafrazez un colega, Okazii va pierde vanzatorii mici, poate ca asta si vrea, sa se transforme intr-un mall virtual pentru firme...
Nemo Mortalium Omnibus Horis Sapit
http://ordersandmedals.ro
PRONUMISMATICA
Site Admin

Mesaj de PRONUMISMATICA »

Nu inteleg de ce se tot compara okazii cu ebay sau amazon... Se pot compara serviciile oferite de ebay cu cele oferite de okazii?
thebluelion

Mesaj de thebluelion »

Nu stiu prin ce minune, dar astazi mi s-a aprobat cererea de returnare a costului promovarii, prin acordarea de catre okazii a unui bonus egal cu costul promovarii.
Scrie răspuns