TARG ANTICHITATI BACAU 13-14 NOIEMBRIE
Moderatori: Deus, PRONUMISMATICA
TARG ANTICHITATI BACAU 13-14 NOIEMBRIE
TARG DE ANTICHITATI BACAU 13-14 NOIEMBRIE, in incinta HELLO SHOPPING PARK (REAL)
Program: sambata 10-18
duminica 10-16
PENTRU INFORMATII SI REZERVARI: 0740 97 11 33
Program: sambata 10-18
duminica 10-16
PENTRU INFORMATII SI REZERVARI: 0740 97 11 33
- Fişiere ataşate
-
- TARG ANTICHITATI FATZA.jpg1.jpg1.jpg (69.33 KiB) Vizualizat de 13100 ori
-
- TARG ANTICHITATI VERSO.jpg22.jpg (70.65 KiB) Vizualizat de 13100 ori
-
thebluelion

Google Chrome:dorelb scrie:impresii de la targ si foto gasiti pe blogul meu.
Site-ul web de la numismon.blogspot.com conţine elemente de pe site-ul fotki.com.au.tc, care pare a găzdui programe malware.
V-am spus asta pt ca acelasi mesaj poate aparea si la altii, si va afecteaza vizibilitatea blogului.
-
thebluelion

Din cate banuiesc eu, apare ceva pe blog care este luat de la ei, si anume: poza, filmulet, ceva in genul... poate si un link, nu stiu exact ce declanseaza alerta aceea.dorelb scrie:mersi de informatii, dar nu stiu ce site este cel indicat. Eu folosesc mozilla si nu am probleme nici la vizualizat si nici la postat. Nu stiu cum as putea remedia problema.
Din ceea ce am citit, mi-am dat seama ca este, probabil, primul targ organizat la Real la care ati venit.
Si din cate am vazut eu, dvs. ati vrut sa filmati. Cel putin impresia asta o creeaza o camera video. Apoi, nu organizatorul targului v-a interzis fotografiatul, ci cei de la paza, care aplica regulamentul complexului. Atat timp cat sunteti pe o proprietate privata...
Si din cate am vazut eu, dvs. ati vrut sa filmati. Cel putin impresia asta o creeaza o camera video. Apoi, nu organizatorul targului v-a interzis fotografiatul, ci cei de la paza, care aplica regulamentul complexului. Atat timp cat sunteti pe o proprietate privata...
Da, este am fost prima data la targul de la Real, si cred ca pot sa-mi spun parerea. Cu o camera video poti si fotografia. Eu am fotografiat. Nu am vazut nicaieri un anunt ca fotografiatul ar fi fost interzis. Eram dispus sa sterg fotografiile, este alegerea fiecaruia sa-si promoveze targul cum doreste. Credeti ca interzicerea fotografiatului ajuta targul?