Probleme pe okazii

O 'bază de date' cu persoane pe care probabil e mai bine să le evitați când vindeți / cumpărați / faceți schimburi.

Moderatori: Deus, PRONUMISMATICA

Scrie răspuns
claus

Mesaj de claus »

Mai are cineva aceasta problema sau a luat-o razna calculatorul meu? (vedeti "literele" de mai jos).

Si inca ceva: cand vezi un produs pe site si apesi pe logo-ul okazii in stanga sus a ecranului, in mod normal trebuia sa duca pe pagina principala...dar vad ca nu merge.
Fişiere ataşate
okazii5.jpg
okazii5.jpg (8.56 KiB) Vizualizat de 10806 ori
pmg
**
**

Mesaj de pmg »

Eu folosesc google chrome, si apare ceva asemanator:
Fişiere ataşate
okazii.jpg
okazii.jpg (1.89 KiB) Vizualizat de 10769 ori
PRONUMISMATICA
Site Admin

Mesaj de PRONUMISMATICA »

E la fel si pe firefox.
O alta chestie, cand licitezi pe ceva, nu apare nicaieri niciun mesaj care sa te anunte daca oferta pe care ai inregistrat-o e suficient de mare, esti high bidder sau nu. Mi se pare cam aiurea.
marcus aurelius

Mesaj de marcus aurelius »

Si pe Safari, idem.
Nemo Mortalium Omnibus Horis Sapit
http://ordersandmedals.ro
creanga

Mesaj de creanga »

claus scrie:Mai are cineva aceasta problema sau a luat-o razna calculatorul meu? (vedeti "literele" de mai jos).

Si inca ceva: cand vezi un produs pe site si apesi pe logo-ul okazii in stanga sus a ecranului, in mod normal trebuia sa duca pe pagina principala...dar vad ca nu merge.
SI mie imi apare la fel.. :!:
New items : www.magazin-numismatic.ro
Monede,Bancnonte,Decoratii,Ordine,Cutii regaliste - Romania...Monede si Bancnote Straine,insigne,medalii,romane si multe altele.
Bofana

Mesaj de Bofana »

claus scrie:Mai are cineva aceasta problema sau a luat-o razna calculatorul meu? (vedeti "literele" de mai jos).

Fonturile ciudate apar din cauza importului prost de fonturi facut din Linux catre Windows.

Cand intru de pe Linux, fonturile sunt ok. Switch pe Windows, fonturile sunt din nou stricate.

Nu avem ce face, vom suporta fonturile stricate pana cand cineva va repara eroarea direct din Linux.
Unleash the PIG within yourself and you will be more human this WAY!
vlahul
moderator
moderator

Mesaj de vlahul »

Azi la 13:30... Din nou...
Fişiere ataşate
500.png
500.png (53.22 KiB) Vizualizat de 10597 ori
operator59

Mesaj de operator59 »

mie mi s-a intamplat sa licitez pretul maxim (pentru instant), sistemul a acceptat, dar imi arata ca licitatia mergea in continuare pana expira timpul!
(desi nu se putea licita un pret mai mare)

am vazut si alte licitatii la fel!!!

"a innebunit bondarul din stup?"
:twisted:
Cornelius Agrippa

Mesaj de Cornelius Agrippa »

Cred ca vorbim de trantorul din stup... :twisted:
„Evul Mediu nu s-a sfarsit inca“-Umberto Eco
http://num-n-roll.blogspot.com/
http://alte-vederi.blogspot.com/
vlahul
moderator
moderator

Mesaj de vlahul »

Ultima:
Fişiere ataşate
Okazii.jpg
Okazii.jpg (9.08 KiB) Vizualizat de 10478 ori
ferdinand

Mesaj de ferdinand »

Utila ar fi introducerea unui abonament pentru cei ce au cateva sute de licitatii, prin care sa se ofere reduceri la listare/relistare.
claus

Mesaj de claus »

S-au razgandit cei de la okazii? De la "toate categoriile", s-a ajuns la 100 de postari...
Fişiere ataşate
VIP Okazii.jpg
VIP Okazii.jpg (25.54 KiB) Vizualizat de 10309 ori
ferdinand

Mesaj de ferdinand »

In ce-o fi constand activitatea exemplara?

O a doua idee pe care o propun, pe langa abonamentele pentru listarea a sute de licitatii, ar fi posibilitatea de a transfera credit de la un utilizator la altul. Stiu ca in trecut mai apareau si unele persoane care incarcau conturi contra unor sume mai mici, dar ar fi extrem de utila o astfel de metoda in prezent.
O a treia idee ar viza posibilitatea acordarii unui interval de cateva ore, pana la 24 sau 48, daca vorbim de o licitatie ce se desfasoara pe 30 de zile, pentru a renunta la o promovare. Nu o data mi s-a intamplat sa ma trezesc cu licitatie de 5-10ron, promovata cu optiuni de 2 euro. Sper sa fie luate in considerare aceste sugestii.

Si poate incheiati contract cu o alta banca. De fiecare data cand merg pentru incarcarea contului mi se cere o factura fiscala, pe care nu stiu de unde ar trebui sa o primesc. Altfel refuza sa faca depunerea.
vlahul
moderator
moderator

Mesaj de vlahul »

Acum am patit ce s-a mai intamplat o data: licitatiile terminate nu mai pot fi repuse, ele disparand cu totul... Incredibil!
Este inca un pas pe drumul de renuntare la okazii...
Keep on!
claus

Mesaj de claus »

Pana acum okazii trimitea instiintari doar cand se strangea o suma mai mare, acum se pare ca trimit si pentru 2 lei.
Inteleg ca e normal sa platesti chiar si 1 leu daca esti dator, asa e la orice serviciu.
Dar totusi, regula "sa achiti respectiva suma in termen de maxim 10 de zile", dupa care ti se sterg licitatiile, mi se pare deplasata.
Fişiere ataşate
okazii7.jpg
okazii7.jpg (17 KiB) Vizualizat de 9998 ori
Scrie răspuns