Identificare brevet / diploma
Moderatori: berserkr, Deus, vlahul
-
vladcirstea
- *

Identificare brevet / diploma
Poate ma puteti ajuta cu identificarea piesei de mai jos. Nu am gasit nici o referinta despre ce este exact si care ar fi valoarea acesteia. A fost acordat unui soldat al Armatei Romane decorat cu Barbatie si Credinta cl III. Semnatura este originala si apartine maresalului Antonescu.
- Fişiere ataşate
-
- Rod_mic.jpg (68.6 KiB) Vizualizat de 7185 ori
-
rocolectionar

Re: Identificare brevet / diploma
Semnatura este originala si apartine maresalului Antonescu
Semnatura e de fapt o stampila
Semnatura e de fapt o stampila
-
vladcirstea
- *

Re: Identificare brevet / diploma
Puteti documenta aceasta afirmatie. Eu tind sa cred ca este originala deoarece in litera M se poate vedea hartia zgariata de penita (sau cel putin asa mi se pare - nu pot sa fiu 100% obiectiv). Am sa incerc un scan mai bun pe semnatura.rocolectionar scrie:Semnatura e de fapt o stampila
Multumesc pentru raspuns.
-
vladcirstea
- *

Litera M este un pic zgariata la Maresal deoarece asa a fost scrisa pe hartia speciala de pe care s-a luat facsimilul.
Revenind la ideea centrala a discutiei, piesa dvs valoreaza (strict din punctul meu personal de vedere - cat as oferi eu acum pe strict aceasta piesa, tinand cont si de stare) - suma de RON 50.
Revenind la ideea centrala a discutiei, piesa dvs valoreaza (strict din punctul meu personal de vedere - cat as oferi eu acum pe strict aceasta piesa, tinand cont si de stare) - suma de RON 50.
Unleash the PIG within yourself and you will be more human this WAY!
-
vladcirstea
- *