Emisiuni BNR in 2010
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
-
operator59

Pai cred ca e normal. In majoritatea cazurilor, oamenii le pastreaza pentru ei. "Vai ce frumoasa e, o pun deoparte".
Mai ales ca fiind noi, au luciul deosebit, si mi se pare ca se simte si altfel la mana, din cauza designului.
Una peste alta, cred ca oamenii le vor tine luni bune pana vor oxida si isi vor da seama ca nu sunt decat metal comun.
Mai ales ca fiind noi, au luciul deosebit, si mi se pare ca se simte si altfel la mana, din cauza designului.
Una peste alta, cred ca oamenii le vor tine luni bune pana vor oxida si isi vor da seama ca nu sunt decat metal comun.
Pecunia non olet.
-
clujsergiu

50 bani 2010
Ieri am primit rest moneda de 50 bani 2010 - Aurel Vlaicu de la o Agentie Loto din Satu Mare.
Re: 50 bani 2010
Foarte interesant. In Bucuresti, unde s-ar presupune ca ar fi mai degraba in circulatie, inca nu am vazut sau auzit sa apara in circulatie...clujsergiu scrie:Ieri am primit rest moneda de 50 bani 2010 - Aurel Vlaicu de la o Agentie Loto din Satu Mare.
-
clujsergiu

50 bani
Astazi m-a informat un prieten ca a primit rest moneda de 50 bani 2010 la un magazin Plus tot in Satu Mare. Casierita nu si-a dat seama ce da rest numai atunci cand prietenul meu s-a uitat mai atent la moneda. Deci se pare ca in judetul Satu Mare este in circulatie.
Asta este o medalie sau o moneda?
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... 35744.html
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... 35744.html
50 bani
Nici eu nu am vazut pana acum niciodata moneda de 50 bani 2010 in circulatie, in Bucuresti. Si a trecut ceva timp de cand a fost batuta !
Acum 2-3 saptamani s-a facut o plata la o caseria Romtelecom in Bucuresti si s-a dat si o moneda de 50 de bani Aurel Vlaicui,mi-a adus-o sotia acasa ca lucreaza acolo
DACHII PREA VECHE A LOR LIMBĂ OSEBITĂ AVÂND, CUM O LĂSARĂ, CUM O LEPĂDARĂ AŞA DE TOT ŞI LUARĂ A ROMANILOR, ACEASTA NICI SĂ POATE SOCOTI NICI CREDE.
(C.Cantacuzino)
(C.Cantacuzino)