Brasov 2011

Aici vă puteți anunța colegii colecționari despre unde și când se va ține următorul târg numismatic sau va puteți spune părerea despre ultimul târg numismatic care a avut loc.

Moderatori: Deus, PRONUMISMATICA

andi_codescu

Brasov 2011

Mesaj de andi_codescu »

Nu știu dacă a mai fost anunțat pe forum, din verificările mele nu, iar dacă da, scuze, dar pe site-ul Federației Filatelice s-a afișat de ceva vreme programul târgurilor de la Brașov, pentru anul 2011: http://www.federatia-filatelica.ro/TARGURI_BRASOV.pdf

19 februarie
28 mai
3 septembrie
26 noiembrie

Partea interesata este ca se evită clar vara, când din pricina concediilor târgul era cam gol. Întâmplător, pentru mine târgurile de la Brașov din Iulie 2008 și din Iulie 2010 au fost cele mai bune târguri (cele mai bune achiziții de ilustrate cu Vălenii), așa că s-ar putea să fie o schimbare nu foarte bună pentru colecția mea. Oricum mă bucur că primul târg e destul de curând.
creanga

Mesaj de creanga »

Abia le astept.
Ma tem ca cel din Februarie o sa fie mai slab fata de celelalte din Toamna si Primavara.Sper sa nu fie asa :cry:
New items : www.magazin-numismatic.ro
Monede,Bancnonte,Decoratii,Ordine,Cutii regaliste - Romania...Monede si Bancnote Straine,insigne,medalii,romane si multe altele.
ferdinand

Mesaj de ferdinand »

Apreciati ca as gasi ceva din aceasta lista http://transylvanian-numismatics.com/ph ... php?t=5563 la targul din februarie? Merita deplasarea de la 300 km distanta?
T.M.T.

Mesaj de T.M.T. »

De gasit, sigur gasiti. Acum depinde de cati bani dispuneti. :wink:
ferdinand

Mesaj de ferdinand »

Sa luam in considerare cotele de pe portalul transylvanian numismatics +10%. Ce spuneti? Hora H sau KN in stare xf la 50 de euro?
Mike

Mesaj de Mike »

Ambele le gasiti la banii astia, in XF.
vic17
**
**

Mesaj de vic17 »

Buna seara,

De la gara imi poate spune cineva ce mijloc de transport pot lua pana la targ si daca harta+adresa din link sunt valabile?

Multumesc!
micu_klein

Mesaj de micu_klein »

Buna,
Puteti lua 8 si 23(acesta vine destul de rar).
Daca nu aveti bagaj mare se poate merge si pe jos( aprox. 10 minute de mers).
crilogyx

Mesaj de crilogyx »

A fost cineva la targ, pareri, impresii? A fost lume putina? Ceva achizitii?
grossvs

Mesaj de grossvs »

Dupa parerea mea a fost un targ mediocru, cu multe preturi aberante. Am vazut vanzatori de parfume, de ornamente facute din minerale etc.
Fara achizitii majore pentru mine.
g.
Cacuci

Mesaj de Cacuci »

Nu s-au impartit fluturasi cu date ale altor targuri ? De exemplu cand ar fi la Targu Mures? Anul trecut a fost in 20 martie. Stie cineva cand este acum?
Ricky-bm

Mesaj de Ricky-bm »

Un targ de exceptie pt mine..... fara cuvinte. Nimic la bancnote, insa superbe piese la decoratii , miniaturi si brevete.
Ultima oară modificat 20 Feb 2011, 15:09 de către Ricky-bm, modificat 1 dată în total.
http://www.okazii.ro/catalog?per_page=2 ... t=ricky-bm

Mai bine taci si dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.
Robw

Mesaj de Robw »

Ce fel de decoratii ati vazut si la ce pret?
Ricky-bm

Mesaj de Ricky-bm »

Un cavaler de aeronautica Mihai in cutie originala ( cu mii de multumiri prietenului A. din Bucuresti care m-a informat de aceasta piesa) si 2 comandorii de cor tip 2, unul de razboi ( brevet inclus) si unul militar de pace, plus cateva miniaturi si brevete. Acesta a fost targul din Bv pt mine.......
http://www.okazii.ro/catalog?per_page=2 ... t=ricky-bm

Mai bine taci si dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.
germanulcaddy

Targ Brasov

Mesaj de germanulcaddy »

"Mini Targuri Filatelice si Numismatice" la Brasov organizate de Asociatia Filatelistilor din Brasov si Sectia Numismatica a SNR, in colaborare cu Festival 39. Programul afisat 16 aprilie intre 10:00 si 14:00 // 9 iulie intre 10:00 si 14:00 // 8 octombrie intre 10:00 si 14:00 si se pare ca intrarea este libera.
Scrie răspuns