Cruciada impotriva comunismului -falsuri

Discuții - ordine, medalii și însemne militare.

Moderatori: berserkr, Deus, vlahul, Alex

tripleseven

Cruciada impotriva comunismului -falsuri

Mesaj de tripleseven »

Am descoperit acest plic pe ebay si l-am rugat pe "fericitul" cumparator sa-mi trimita un scan! Falsificatorii nici macar nu si-au dat interesul sa copieze textul litera cu litera !!!
"IMPORTRIVA" :lol: :lol: :lol:
Imagine
Exodus

Mesaj de Exodus »

Am o medalie similara, singura in colectia mea si care imi place foarte mult dar de fiecare data m-am gindit daca e falsa sau nu.
A fost cumparata din Germania si nu cred ca e falsa dar poate imi da cineva ceva indicii cum as putea diferentia una falsa de una adevarata!
Va MULTUMESC!
Ultima oară modificat 26 Noi 2006, 01:16 de către Exodus, modificat 1 dată în total.
Alex
moderator
moderator

Re: Cruciada impotriva comunismului -falsuri

Mesaj de Alex »

tripleseven scrie:Am descoperit acest plic pe ebay si l-am rugat pe "fericitul" cumparator sa-mi trimita un scan! Falsificatorii nici macar nu si-au dat interesul sa copieze textul litera cu litera !!!
"IMPORTRIVA" :lol: :lol: :lol:
Imagine
:lol: :lol: :lol: :lol:
Exodus

Mesaj de Exodus »

Nu prea raspunde la intrebarea mea, pentru ca nu am vazut nici un ''SMILEY'' pe medalia mea :lol: :lol: :lol:
Exodus

Mesaj de Exodus »

si din cite stiu, sub bustul femeii trebuie sa fie semnatura gravorului P. Grant, ca sa fie adevarata, dar poate ma insel........
Ultima oară modificat 26 Noi 2006, 01:26 de către Exodus, modificat 1 dată în total.
Alex
moderator
moderator

Mesaj de Alex »

Exodus scrie:Nu prea raspunde la intrebarea mea, pentru ca nu am vazut nici un ''SMILEY'' pe medalia mea :lol: :lol: :lol:
Initial ati scris "moneda" si am crezut ca ati gresit topicul. Medalia este destul de ieftina si nu cred ca renteaza sa fie falsificata, dar pentru siguranta puteti pune o imagine a piesei dvs?
tripleseven

Mesaj de tripleseven »

Cruciade false nu am vazut pana acum ! Nu merita sa falsifici aceasta medalie, cred ca fiecare soldat german a primit-o...!!!! In schimb se falsifica baretele si ..plicurile!
Poza de mai jos am facut-o la un targ din Siegen! Erau mai multi dealeri cu asemenea cutii.

Imagine
Imagine
Ultima oară modificat 26 Noi 2006, 01:31 de către tripleseven, modificat 1 dată în total.
Exodus

Mesaj de Exodus »

Problema e ca nu stiu cum se pun aici.....de scanat am scanat-o chiar acum
Alex
moderator
moderator

Mesaj de Alex »

Exodus scrie:si din cite stiu, sub bustul femeii trebuie sa fie isemnatura gravorului P. Grant, ca sa fie adevarata, dar poate ma insel........
Informatiile legate de aceasta medalie sunt foarte putine. Se pare insa ca medaliile cu semnatura gravorului sunt cele produse la Monetaria Statului. Cele fara semnatura au fost produse in Germania sau Austria.
Exodus

Mesaj de Exodus »

Mama, o tona de ele, dar sincer am auzit ca exista falsuri pe piata............ce sa zic.....poate e doar un zvon dar am vazut cu ochii mei medalii fara semnatura gravorului P. Grant sub bustul femeii...si se zice ca acelea sint false!!!!!!!!!
Alex
moderator
moderator

Mesaj de Alex »

Exodus scrie:Problema e ca nu stiu cum se pun aici.....de scanat am scanat-o chiar acum
O puteti pune pe http://www.imagevenue.com/ sau http://www.imageshack.us/ (site-uri mentionate de boonicootza) si apoi copiati in textul mesajului adresa care va va fi indicata pentru forumuri.
Exodus

Mesaj de Exodus »

aici e scanul....
Exodus

Mesaj de Exodus »

Imagine
Ultima oară modificat 26 Noi 2006, 01:43 de către Exodus, modificat 1 dată în total.
tripleseven

Mesaj de tripleseven »

E ok piesa, momentan se vand pe ebay cu 15-20 euro.
Medaliile din cutia postata mai sus (din spusele dealerului) au fost gasite in pamant pe teritoriul unei foste cazarmi ale Wehrmachtului! Tipii le-au ingropat dupa 23 aug 44!!! Nu mai erau "trendy"!! :lol:
Alex
moderator
moderator

Mesaj de Alex »

Exodus scrie:aici e scanul....
Imagine
Nu pare sa fie nimic in neregula cu ea.
Scrie răspuns