În colecţia Muzeului Militar Bucureşti sunt câteva decoraţii pe care muzeografii ar dori să le identifice şi să le cunoască istoria. Pentru că sunt mai multe decoraţii în cauză, mi-e greu să postez poza fiecăreia, aşa că, cu îngăduinţa administratorului acestui forum, vă dau link-ul la care cei care cred că pot ajuta, pot vedea despre ce decoraţii e vorba: http://6dorobanti.ro/forum/YaBB.pl?num=1294912235.
Orice răspuns e binevenit, vă rog să îl postaţi aici sau pe forumul citat mai sus (la înregistrare din păcate pot fi oareşce probleme tehnice, din câte ştiu).
Mulţumiri!!!
Identificare medalii Muzeul Militar
Moderatori: berserkr, Deus, vlahul, Alex
Piesa germana identificata ca fiind SS este un Erkennungsmarke (dog-tag) apartinand echivalentului romanesc al HJ, respectiv Deutsche Jugend (DJ).
Piesa apartine din punctul meu de vedere unui sef de grupa, dat fiind faptul ca este sensibil de o calitate mai buna fata de ceea ce am mai vazut.
Numele scris pe placuta de identificare este "SIMY".
Piesa apartine din punctul meu de vedere unui sef de grupa, dat fiind faptul ca este sensibil de o calitate mai buna fata de ceea ce am mai vazut.
Numele scris pe placuta de identificare este "SIMY".
Unleash the PIG within yourself and you will be more human this WAY!