casca germana ww2
casca germana ww2
Cumpar casca germana din al doilea razboi mondial la pret rezonabil,daca se poate cu livrarea in Bucuresti
DACHII PREA VECHE A LOR LIMBĂ OSEBITĂ AVÂND, CUM O LĂSARĂ, CUM O LEPĂDARĂ AŞA DE TOT ŞI LUARĂ A ROMANILOR, ACEASTA NICI SĂ POATE SOCOTI NICI CREDE.
(C.Cantacuzino)
(C.Cantacuzino)
-
Dragosvr92

Goooogle !!!
multumesc de informatie,am zis pret rezonabil,atunci rubrica de vanzare-cumparare de aici sa o dam direct la gooogle?care mai e rostul ei aici?
DACHII PREA VECHE A LOR LIMBĂ OSEBITĂ AVÂND, CUM O LĂSARĂ, CUM O LEPĂDARĂ AŞA DE TOT ŞI LUARĂ A ROMANILOR, ACEASTA NICI SĂ POATE SOCOTI NICI CREDE.
(C.Cantacuzino)
(C.Cantacuzino)
Va aflati pe un forum de numismatica si nu pe unul de obiecte militare.EUXIN RO scrie:multumesc de informatie,am zis pret rezonabil,atunci rubrica de vanzare-cumparare de aici sa o dam direct la gooogle?care mai e rostul ei aici?
Drept urmare indemnul de a cauta pe Google nu este unul nepotrivit.
@Buf0n si @crilogyx va rog postati daca aveti date concrete, nu doar de dragul de a scrie ceva.
Multumesc.
Pe viitor OFF-urile vor fi sterse.
va rog sa ma scuzati,atunci daca se poate muta la Carti postale, actiuni, timbre, insigne, sigilii, etc,acolo am vazut diverse,sabii...,etc
(C.Cantacuzino)
(C.Cantacuzino)