Nu pot preciza perioada, decat ca s-ar putea sa fie din epoca romana (daca gresesc cu ceva rog sa fiu corectat). Din pacate nu mai gasesc si cealalta bucata.
Pret 20 lei.
Doar Bucuresti.
Fragment inel antic
Fragment inel antic
- Fişiere ataşate
-
- inel 1.JPG (45.4 KiB) Vizualizat de 2602 ori
-
- inel 2.JPG (43.79 KiB) Vizualizat de 2602 ori
Stiti cum e, in principiu, ,,mult mai modern" inseamna nu stiu, ori nu asta doresc eu. Daca puteti sa dezvoltati ideea, totusi.
Inelul nu l-am gasit pe jos, il am dintr-un lot de cateva obiecte antice, in majoritate romane.
Am consultat niste istorici si mi-au dat o estimare pentru sec. 2-3, insa o expertiza serioasa nu i-am facut, iar din aceasta cauza nu pot avea siguranta 100%.
Inelul nu l-am gasit pe jos, il am dintr-un lot de cateva obiecte antice, in majoritate romane.
Am consultat niste istorici si mi-au dat o estimare pentru sec. 2-3, insa o expertiza serioasa nu i-am facut, iar din aceasta cauza nu pot avea siguranta 100%.
Era doar o parere personala,mie nu imi pare atat de vechi.Acel strat alb reliefat de la suprafata arata prea perfect atat la culoare cat si la forma.Repet asta e doar opinia mea personala,nu am nici un fel de cunostiinte in domeniu,in afara de cele dobandite pe ici pe colo,targuri si iar targuri...
Nu mi-o luati in nume de rau,va doresc bafta la vanzare,o seara placuta!
Nu mi-o luati in nume de rau,va doresc bafta la vanzare,o seara placuta!
"Audaces Fortuna Juvat !!!"