Insigne Scafandru.

Discuții - ordine, medalii și însemne militare.

Moderatori: berserkr, Deus, vlahul, Alex

tripleseven

Mesaj de tripleseven »

Aici este vorba de insignele de scafandru rsr si nu de cele de militar de frunte sau mai stiu eu care altele !
berendei

...

Mesaj de berendei »

am inteles perfect despre ce este vorba aici.
am oferit o comparatie cu alte insigne asemanatoare ca si mod de fabricare. sunt absolut asemanatoare ca forma si material. am pus la indoiala unele afirmatii cum ca ar exista unele insigne de scafandru contrafacute.
roantichitati

Mesaj de roantichitati »

Nu se pot numi falsuri ( daca nu exista o piesa originala care s-o copieze ) , cel mult niste piese fanteziste . Par destul de bine realizate , si in cazul in care aceasta clasa nu exista , sunt de parere ca au fost realizate neoficial in acelas loc ca si surorile lor ( piese autentice ) , de catre un "intreprinzator". Cum pe vremea lui Ceausescu , in fiecare intreprindere se realizau tot felul de ustensile , unelte ,aparate pt uz caznic in mod artizanal , n-ar fi deloc ciudat ca si cei ce se ocupau cu realizarea acestor insigne (ma refer la cele oficiale ) sa-si fi pus imaginatia in practica , mai ales ca aveau la indemana tot ceea ce le trebuia pentru a realiza aceste piese impecabil cu minim efort . Sistemul de prindere e diferit din cauza faptului ca sunt facute mai recent decat cele prezentate de domnul Ciuplea , acest lucru nu-l vad ca pe un argument al faptului ca sunt contrafacute . Banuiesc ca trebuie sa existe izvoare scrise despre aceste clase care sa lamureasca foarte clar acest lucru .
Cristian Ciuplea

insigne

Mesaj de Cristian Ciuplea »

Insignele se retrag !
Încuiat