Revista online "Colectionarul Roman" -critici, etc

Păreri, critici, sugestii, etc.

Moderator: Deus

Încuiat
KARAMIHAI

Mesaj de KARAMIHAI »

muresanhd scrie:
Mihai Caracotea scrie:
Aldor scrie:Mihai are dreptate, denumirea CR ar trebui s-o inregistram la OSIM ca altfel o sa avem surprize de genul cum a avut d-l Jar cu banivechi.ro
Si eu sunt de aceeasi parere, atat pentru CR, cat si pentru ANR.Si mai cred ca s-au discutat deja prea multe chestii de bucatarie interna pe acest forum "deschis" 8) .
Scuzati-ma ca m-am bagat :oops:
Imi pare rau daca v-am lezat intr-un fel cu afirmatia mea :( , nu asta ii era scopul.
Mihai
Mihai

Mesaj de Mihai »

@muresanhd
Tizul meu nu cred ca a vrut sa va lezeze. Pur si simplu pe aceasta sectiune a forumului poate intra oricine...
banivechi

Mesaj de banivechi »

Mihai Caracotea scrie: In momentul in care o sa apara o persoana care sa investeasca bani (SP sau altcineva), in aceasta publicatie, automat va dori sa aiba si controlul (pana la un punct e chiar normal sa se intample lucrul acesta).
In Romania aproape sigur ca asa s-ar intimpla. Orice roman e convins ca se pricepe la orice. De la ciobanul care se cred uns de cel de sus sa devina presedinte, chelnerul care a ajuns in top 300, poetul de curte care se autointituleaza tribun, si pina la Homo Carpaticus de rind care cu o bucata de sirma si o surubelnita isi cirpeste Dacia in spatele blocului. N-ar fi de mirare ca unui patron de televiziune lautareasca cu ceva investitii in obiecte de arta sa ii surida ideea de a apare drept un mecena al colectionarilor. Numai pentru imagine, si tot ar fi o investitie profitabila pentru el.
Convingerea mea e ca o asociatie nu trebuie subordonata nimanui, decit membrilor sai. In momentul in care devine dependenta de "marinimia" unui sponsor unic vocea asociatiei devine lalaiala unor lautari la masa unui chefliu bogat : Cintati cum vreau eu, ca de aia va platesc!
Cei care sponsorizeaza un festival de muzica o fac daca le place muzica, nu dicteaza ei ce sa se cinte.
PRONUMISMATICA
Site Admin

Mesaj de PRONUMISMATICA »

Am inregistrat revista astazi la CENTRUL NATIONAL DE NUMEROTARE STANDARDIZATA ISBN-ISSN-CIP.
Prin prezenta, va anuntam ca publicatia pentru care ati solicitat cod ISSN a fost inregistrata dupa cum urmeaza:

Colectionarul roman = ISSN 1842 – 6069

Codul ISSN va fi utilizat conform instructiunilor continute in anexa “ISSN – informatii generale”, respectand Legea nr. 186/2003, privind promovarea culturii scrise.
vlahul
moderator
moderator

Mesaj de vlahul »

banivechi scrie:Convingerea mea e ca o asociatie nu trebuie subordonata nimanui, decit membrilor sai. In momentul in care devine dependenta de "marinimia" unui sponsor unic vocea asociatiei devine lalaiala unor lautari la masa unui chefliu bogat : Cintati cum vreau eu, ca de aia va platesc!
Intru totul de acord. Insa probabil ca intentia era de a atrage membrii si fonduri, fara a fi subordonata unei persoane. Sunt pentru ca revista sa ramana a ANR.
KARAMIHAI

Mesaj de KARAMIHAI »

Aldor scrie:Am inregistrat revista astazi la CENTRUL NATIONAL DE NUMEROTARE STANDARDIZATA ISBN-ISSN-CIP.[
Felicitari Aldor :D ! - toata aprecierea pentru ca si reusesti sa pui in practica cea ce vorbim aici.
Mihai
vlahul
moderator
moderator

Mesaj de vlahul »

Aldor scrie:Am inregistrat revista astazi la CENTRUL NATIONAL DE NUMEROTARE STANDARDIZATA ISBN-ISSN-CIP.
Prin prezenta, va anuntam ca publicatia pentru care ati solicitat cod ISSN a fost inregistrata dupa cum urmeaza:

Colectionarul roman = ISSN 1842 – 6069

Codul ISSN va fi utilizat conform instructiunilor continute in anexa “ISSN – informatii generale”, respectand Legea nr. 186/2003, privind promovarea culturii scrise.
Felicitari!
Yu_L.Yan

Mesaj de Yu_L.Yan »

Am primit pe mail o instiintare despre publicatiile de pe siteul Moneta. Vad ca sunt cateva publicatii si din (despre) Romania. Deci inca se publica cate ceva.

The Moneta web site is now updated (Moneta
http://www.cultura- net.com/moneta/). It is possible to have a look to one
plate or one page of each of the volumes published in 2006.

In 2006, Moneta published 11 numismatic volumes (2.714 pages; 37 plates of
drawings; 124 plates of photos). The subjects are various:

- Greek coins of Istros, Callatis and Tomis
- Quantifications and ancient numismatics
- Late roman coin finds in Dobrodja (Romania)
- Gold coins from the Institute of archaeology and from the Academy of
Romania (2 vol)
- Byzantine coin finds in USSR
- Coins of Liege (Belgium) (3 vol)
- Archaeology and numismatics in Midi-Pyrenees (France)
- Russian medals from Le Louvre

A next group of books will be published in spring 07 (Parthian coins from
Tbilisi; Third/fifth Roman hoards; etc.).

Moneta <http://www.cultura- net.com/moneta >

P.S. Felicitari Aldor.
Exodus

Mesaj de Exodus »

Mai nou imi dispar, mesajele ce le pun...........ciudat.......!!!!!
KARAMIHAI

Mesaj de KARAMIHAI »

Deja ma gandesc ce super ar fi un numar special CR de Craciun, chiar daca ar avea mai putine pagini :D.
Mihai
PRONUMISMATICA
Site Admin

Mesaj de PRONUMISMATICA »

Mihai Caracotea scrie:Deja ma gandesc ce super ar fi un numar special CR de Craciun, chiar daca ar avea mai putine pagini :D.
Pai urmatorul numar o sa apara exact de Craciun. :)
KARAMIHAI

Mesaj de KARAMIHAI »

Aldor scrie:
Mihai Caracotea scrie:Deja ma gandesc ce super ar fi un numar special CR de Craciun, chiar daca ar avea mai putine pagini :D.
Asta chiar este o veste buna - vom primii un cadou cu tematica de la mosu :D .
Mihai
muresanhd

Mesaj de muresanhd »

Aldor scrie:
Mersi Aldor. Astept mosu'.
vlahul
moderator
moderator

Mesaj de vlahul »

Aldor scrie:Pai urmatorul numar o sa apara exact de Craciun. :)
Intradevar o veste buna :)
KARAMIHAI

Mesaj de KARAMIHAI »

Aldor scrie:Pai urmatorul numar o sa apara exact de Craciun. :)
Ce subiecte o sa abordeze numarul 8?
Mihai
Încuiat