Sper sa va dati seama ce fel de monede sunt, pentru ca mai bine decat atat nu m-am priceput sa le fac.
Moderatori: berserkr, Deus, vlahul, BogdanC

Multumesc. Am incercat sa o vand, impreuna cu o moneda de argint de 500 de lei din 1944, in stare foarte buna si o medalie/pandantiv - nu stiu cum sa-i spun, din argint pe care scrie economia face averea; este ceva executat la 25 de ani de la infiintarea primei societati economice din Galati 1881-1906 si mi s-a oferit 50 de lei pe toate. Am preferat sa le pastrez, deocamdata.banivechi scrie:Lasati moneda asa cum este. O incercare de a o curata nu ii va face bine in nici un caz.
Doar Sadagura Dv valoreaza in jur de 100 lei...violett scrie:Multumesc. Am incercat sa o vand, impreuna cu o moneda de argint de 500 de lei din 1944, in stare foarte buna si o medalie/pandantiv - nu stiu cum sa-i spun, din argint pe care scrie economia face averea; este ceva executat la 25 de ani de la infiintarea primei societati economice din Galati 1881-1906 si mi s-a oferit 50 de lei pe toate. Am preferat sa le pastrez, deocamdata.banivechi scrie:Lasati moneda asa cum este. O incercare de a o curata nu ii va face bine in nici un caz.
Multumesc pentru raspunsul dvs.banivechi scrie:Doar Sadagura Dv valoreaza in jur de 100 lei...violett scrie:Multumesc. Am incercat sa o vand, impreuna cu o moneda de argint de 500 de lei din 1944, in stare foarte buna si o medalie/pandantiv - nu stiu cum sa-i spun, din argint pe care scrie economia face averea; este ceva executat la 25 de ani de la infiintarea primei societati economice din Galati 1881-1906 si mi s-a oferit 50 de lei pe toate. Am preferat sa le pastrez, deocamdata.banivechi scrie:Lasati moneda asa cum este. O incercare de a o curata nu ii va face bine in nici un caz.

Mai pun si eu vreo saptespe grame...ioan50 scrie:Aveti perfecta dreptate...
La juma' de kil de bronz din tun medieval...doispe grame nici nu mai conteaza
Toata stima

Aia de pe ebay e curatata si repatinata. Merita doar 15-20% din pretul licitat. O fi vreo spalare de bani....babanezu scrie:Este buna piesa , si foarte bine centrata. Felicitari pentru achizitie
Ce parere aveti de pretul ultimei para de pe ebay?imi pare cam "umflata" licitatia.
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... MEWAX%3AIT