sfesnic - Warsaw Poland Norblin Co
Moderatori: berserkr, Deus, vlahul
-
popa_romeo85

sfesnic - Warsaw Poland Norblin Co
acest sfesnic - Warsaw Poland Norblin Co , probabil facut pe la ani 1900 , am gasit informati pe ceva bloguri , am 2 intrebari, cu ce se poate lustrui /curata si o evaluare, macar sa stu ce am prin casa, merita pus pe mobila sau ascuns in continuare prin pod, in mod ciudat e primul sfesic demontabil pe care il vad, atasez si niste poze pentru detaliere.
- Fişiere ataşate
-
- P1190355.jpg (67.98 KiB) Vizualizat de 1805 ori
-
- P1190356.jpg (91.31 KiB) Vizualizat de 1805 ori
-
- P1190357.jpg (85.6 KiB) Vizualizat de 1805 ori
-
- P1190358.jpg (98.79 KiB) Vizualizat de 1805 ori
Are o forma interesanta, ciudata. Ma intreb daca nu va fi fost obiect de cult prin vreo biserica catolica.
Faptul ca e demontabil nu e inedit - am si eu unul, demontabil.
Parerea mea este ca merita curatat, e destul de dragut si pare vechi.
Incercati sa il frecati putin cu pasta de dinti si apa, este o metoda de curatat monedele.
Faptul ca e demontabil nu e inedit - am si eu unul, demontabil.
Parerea mea este ca merita curatat, e destul de dragut si pare vechi.
Incercati sa il frecati putin cu pasta de dinti si apa, este o metoda de curatat monedele.
-
popa_romeo85

satul unde am casa bunicilor are doar biserica ortodoxa, dar nu se stie, am sa incerc cu pasta de dintiam sa revin cu o poza ulterior dupa curatare, iar faptul ca e demontabil nu ma refeream ca ar fi inedit, doar mai diferit, personal nu am mai vazut chesti de genul asta demontabile, siam gasit cateva informati aici http://cgi.ebay.com/Pair-of-Bronze-Cand ... dZViewItem sper ca nu e o problma pentru link, nu ii fac reclama
-
popa_romeo85