Monede americane
Moderatori: berserkr, Deus, vlahul
Monede americane
Am primit cadou cateva monede ... imi puteti spune cat valoreaza?
Va multumesc anticipat!
Va multumesc anticipat!
- Fişiere ataşate
-
- 1.JPG (78.65 KiB) Vizualizat de 6415 ori
-
- 2.JPG (92.41 KiB) Vizualizat de 6415 ori
-
atlantic3009

-
atlantic3009

Culoarea monedei nu prea e ok.
Iata poze detaliate cu un original:
http://www.okazii.ro/catalog/51799320/1 ... e-vf-.html
chiar daca e alt an. Se poate vedea o diferenta in pozitionarea literei "o" (monetaria New Oleans) sub cununa de lauri pe revers: la moneda dvs pare mai sus, apropiata de cununa.
Puteti sa o cantariti ar trebui sa aiba 26.73 grame sau usor sub. Diametrul monedei trebuie sa fie de 38.1 mm.
Iata poze detaliate cu un original:
http://www.okazii.ro/catalog/51799320/1 ... e-vf-.html
chiar daca e alt an. Se poate vedea o diferenta in pozitionarea literei "o" (monetaria New Oleans) sub cununa de lauri pe revers: la moneda dvs pare mai sus, apropiata de cununa.
Puteti sa o cantariti ar trebui sa aiba 26.73 grame sau usor sub. Diametrul monedei trebuie sa fie de 38.1 mm.
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
Multumesc inca o data pentru ajutor ... eu d-abia acum vreau sa incep sa colectionez monede si eram curios daca ce am prin casa valoreaza ceva ... mie imi plac foarte mult monedele de argint ... cred ca trebuie sa fiu foarte, foarte atent cand voi achizitiona ceva ca risc sa iau teapa ... dupa ce voi achizitiona primele monede o sa le pun pe site ca sa-mi spune-ti daca m-am pacalit ...
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
cumpara numai de la cumparatori care au peste 98% calificativul si multe calificative la activ si nu va fi problema.antica scrie:Multumesc inca o data pentru ajutor ... eu d-abia acum vreau sa incep sa colectionez monede si eram curios daca ce am prin casa valoreaza ceva ... mie imi plac foarte mult monedele de argint ... cred ca trebuie sa fiu foarte, foarte atent cand voi achizitiona ceva ca risc sa iau teapa ... dupa ce voi achizitiona primele monede o sa le pun pe site ca sa-mi spune-ti daca m-am pacalit ...