Aici vă puteți anunța colegii colecționari despre unde și când se va ține următorul târg numismatic sau va puteți spune părerea despre ultimul târg numismatic care a avut loc.
Ieri pe la pranz inca nu venise toata lumea si era destul de saracacios. Vanzatorii obisnuiti si destul de multa miscare si pe partea de filatelie si cartofilie.
Targul de la Palatul Sutu se desfasoara la fel ca pana acum, in curte.
Pe Kiseleff se desfasoara de asemenea ca si pana acum, pe bulevard in zona parcului de la Mincu pana la rond.
andi_codescu scrie:Astăzi am văzut afişat la Cercul Filateliştilor din Calea Dorobanţilor calendarul târgurilor de la Suţu, din 2011:
...
23-24 iulie;
...
Poate confirma cineva ca se tine maine/poimaine?
"Investiția, băiete, nu înseamnă a da, ci a lua." - Restul e tăcere (2007)
Am trecut in acest weekend pe la targ, destul de populat (la monede ma refer) si cateva piese interesante, chiar si un 50 lei 1906. Inteleg ca se va mai tine targ la Sutu si peste doua saptamani.
Da. Am inteles ca la Sutu se va tine un targ in acest week-end (10-11.09) insa nu de numismatica. Doar daca sunteti pasionat de diverse produse home made.
Eu sper sa imi fac ceva timp si sa ma duc ca n-am mai fost niciodata si am nevoie de unele accesorii.. Daca gasesc si monede interesante, cu atat mai mult