Probleme pe okazii

O 'bază de date' cu persoane pe care probabil e mai bine să le evitați când vindeți / cumpărați / faceți schimburi.

Moderatori: Deus, PRONUMISMATICA

Scrie răspuns
cartelcoserv

Mesaj de cartelcoserv »

Iar probleme pe Okazii
Nu se poate selecta curierul
Colectionez monede w.w.. Insule,tari exotice, state disparute sau greu de gasit
Alnaibii

Mesaj de Alnaibii »

Termen de finalizare 59 zile? cum e posibil?
http://www.okazii.ro/catalog/52001839/25-bani-1952.html
grossvs

Mesaj de grossvs »

De 15 minute incerc sa acord calificative, dar inca nu am reusit. Nu pot sa completez rubrica "comentarii". Se pare ca nici optiunea de acordare a calificativelor multiple nu functioneaza . . .

Problema inca persista dupa 24 de ore. A reusit cineva in acest decurs sa acorde calificative?
Ultima oară modificat 27 Iul 2011, 22:03 de către grossvs, modificat de 2 ori în total.
danutz

Mesaj de danutz »

alta problema cand ma logez imi cere sa ma inredistrez din nou
VIKO

probleme mentenanta

Mesaj de VIKO »

Cateva probleme intalnite de mine in utilizarea site-ului okazii.ro de aproximativ o saptamana si fara nici un raspuns de la ei:

1. cand selectez a 2-a imagine din cadrul unei licitatii nu o afiseaza si ma trimite automat in susul paginii;
2. nu pot deschide forumul din cadrul licitatiilor;
3. cand ma loghez imi spune ca site-ul nu este sigur si imi cere sa confirm continuarea logarii. Aici mentionez ca am verificat sursa paginii si este in regula.

Cu speranta ca aceste probleme nu va vor strica sfarsitul de saptamana, va doresc o zi de sambata cat mai placuta!
"Invata sa inveti, mai intai!" Nica M. Nicolae
moderator1

Mesaj de moderator1 »

O ultima modificare facuta de ieri de site-ul okazi, face ca promovarea produselor in categorie la speciala sa numai aiba nici o valabilitate, desi se incaseaza in ccontinuare 0.99 euro pentru acel serviciu desi numai este valabil.

Deci daca platiti 0.99 euro pentru ca anuntul dumneavoastra sa fie pe prima pagina in categoria respectiva (ex monede medievale) acesta va aparea decat pe la mijlocul categoriei, desi ati platit suma respectiva pentru aceasta promovare, care in continuare este prezentata cu descrierea respectiva. Deci promovarea numai are nici un efect, dar cei de la okazii incaseaza in continuare comisionul de promovare.
claus

Mesaj de claus »

Incercati sa ordonati dupa "timp ramas", si cele promovate vor aparea iar sus. Sortarea dupa "relevanta" pare doar o abrambureala facuta sa dai mai multi bani pentru alte promovari (litere groase, chenare).
Mai bine s-ar ocupa de userii cu rating de 50 la suta sau mai putin care abunda pe site. Pe ebay nu mi-a fost dat sa vad vreun user cu scor sub 90 la suta.
PRONUMISMATICA
Site Admin

Mesaj de PRONUMISMATICA »

Mi se pare doar mie, sau chiar au reusit pana la urma cei de la okazii sa copieze aproape la perfectie look-ul ebay-ului?

Doar la calitatea serviciilor oferite mai e de lucru...
Vranceanu

Mesaj de Vranceanu »

Si mi se pare ca arata mai rau decat inainte.
cartelcoserv

Mesaj de cartelcoserv »

Probleme nenumarate pe okazii :
-paginare defectuoasa - lipseste partea dreapta a paginii
-nenumarate licitatii dublate sau triplate
-la repunerea in vanzare in grup, daca incerci o repunere pe 100/200 articloe, imbatranesti linga pagina, efectiv se blocheaza
Colectionez monede w.w.. Insule,tari exotice, state disparute sau greu de gasit
simaky

Mesaj de simaky »

raspunsul e simplu !

Okazii = ZERO PROFESIONALISM !!!!

nu aveti aceeasi impresie ?
PRONUMISMATICA
Site Admin

O alta problema e ca uneori iti relisteaza automat, fara sa ceri asta, piesele vandute. Te trezesti dupa cateva zile ca mai vinzi inca o data aceeasi piesa, pe care nu o mai ai. Trebuie sa vii cu explicatii penibile, ca de ce nu poti sa trimiti piesa cumparatorului, plus ca platesti inca o data si taxele!
pmg
**
**

Mesaj de pmg »

Inca o problema: la cautarea dupa un anumit cuvant cheie, de ex "academia", ti se afiseaza o lista in stanga cu categoriile; la colectii - 22, militarie - 17. etc, iar cand dau click pe categoria colectii, din 22 raman numai 14... Asta s-a intamplat la o multime de cautari. E din ce in ce mai jenant site-ul.
ferdinand

Mesaj de ferdinand »

Pana acum cateva zile primeam un astfel de mesaj periodic. Acum au inceput sa mi-l trimita zilnic. Desi le-am reclamat acest lucru si au recunoscut ca e vorba de o problema tehnica, emailurile continua sa vina. Mai e cineva in aceeasi situatie?
Fişiere ataşate
okazii.jpg
okazii.jpg (50.72 KiB) Vizualizat de 9072 ori
PRONUMISMATICA
Site Admin

Da, il primesc si eu. Desi sunt 100% convins ca nu am niciun produs postat la o categorie gresita.
Scrie răspuns