STEAUA ROMANIEI - 1877
Moderatori: berserkr, Deus, vlahul, Alex
STEAUA ROMANIEI - 1877
IMI POATE SPUNE CINEVA UN PRET PENTRU ACEASTA MEDALIE? AM AUZIT LUCRURI DESTUL DE DIFERITE SI VREAU SA STIU UN PRET REAL.
- Fişiere ataşate
-
- Steaua Rom.jpg (154.41 KiB) Vizualizat de 17503 ori
-
- Steaua Romaniei.jpg (164.98 KiB) Vizualizat de 17503 ori
Domnul Vranceanu este un optimist cand spune 200 euro. Un cavaler de Steaua Romaniei, tipul 2 fara panglica valoreaza undeva la 100-120 euro. La 150-200 euro se poate achizitiona ofiterul de S.R.
Preturile aberante de pe okazii sunt stabilite de necunoscatori care cred ca, daca au o decoratie (mai ales daca este din argint si a apartinut unui membru al familiei - bunic, strabunic), se pot .... "imbogati" pe seama ei. Sau mizeaza pe faptul ca o va cumpara un "fraier" cu multi bani care nu stie adevarata sa valoare.
Preturile aberante de pe okazii sunt stabilite de necunoscatori care cred ca, daca au o decoratie (mai ales daca este din argint si a apartinut unui membru al familiei - bunic, strabunic), se pot .... "imbogati" pe seama ei. Sau mizeaza pe faptul ca o va cumpara un "fraier" cu multi bani care nu stie adevarata sa valoare.
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
O sa pun niste poze si cu alte 4 medalii care le detin. Referitor la Steaua Romaniei, logic ca nu m-ar deranja sa iau peste 200 E pe ea, dar interesul meu este sa o dau si atunci posibil sa fiu de acord si cu sume intre 120 si 150E. Multumesc oricum pentru mesaje, aseara am citit prima oara despre aceasta medalie. Nu stiam ce reprezinta pana aseara. 
Estimarile pe care le-am facut noi, pe acest forum, luati-le cu titlu informativ. Preturile de pe okazii sunt "intepenite" la unele piese de luni sau chiar ani de zile. Urmariti va rog pe Ebay.com (.de, .fr) piese similare si veti vedea preturile de vanzare si cat puteti obtine pe piesa dv. Important este sa nu fiti dezamagit/a in asteptarile pe care vi le faceti.
Va rog sa ne comunicati, dupa ce veti vinde decoratia, si pretul obtinut. Asta .... asa de curiozitate.
Va rog sa ne comunicati, dupa ce veti vinde decoratia, si pretul obtinut. Asta .... asa de curiozitate.
3 MEDALII
Dupa cum va spuneam adaug poze cu celelalte obiecte in posesia carora am intrat ieri, ca urmasa, in urma decesului bunicului meu. Nu stiu despre ele decat ce am citit pe google. Astept sa ma ajutati cu informatii si daca sunt doritori astept si propuneri.
- Fişiere ataşate
-
- Meritul Sanitar.jpg (136.14 KiB) Vizualizat de 17312 ori
-
- Meritul Sanitar - verso.jpg (164.21 KiB) Vizualizat de 17312 ori
-
- Barbatie si Credinta.jpg (163.26 KiB) Vizualizat de 17312 ori
-
- 2.jpg (172.6 KiB) Vizualizat de 17312 ori
-
- 100 ani.jpg (113.99 KiB) Vizualizat de 17312 ori
Nu ma astept la minuni, pur si simplu ma gandesc sa le valorific, pentru ca nu sunt colectionara. Posibil nici sa nu reusesc sa le vand cine stie... Vreau sa le vand cuiva care are nevoie de ele pentru colectia personala sau care sa le ia de la mine cu un pret si apoi poate le poate vinde mai departe cu alt pret... Poate sunt si persoane care stiu sa faca afaceri cu astfel de obiecte.
Este si asta o optiune, dar ne raman alte sute de obiecte... si de pret si fara valoare... nu putem pastra tot. Oricum amintirea ramane in suflet... Ma gandeam sa le valorific, deoarece nu sunt colectionara si nu au aceeasi valoare pentru mine cum au pentru altii. Iar apropo de valoarea sentimentala... exista... dar fata de alte obiecte...
Oricum daca nu e nimeni interesat... le pastrez, dar incerc varianta asta, pentru ca nici situatia noastra financiara nu e prea roz... ne-ar prinde bine banii pe cateva obiecte. Oricum merci de sfat.
Oricum daca nu e nimeni interesat... le pastrez, dar incerc varianta asta, pentru ca nici situatia noastra financiara nu e prea roz... ne-ar prinde bine banii pe cateva obiecte. Oricum merci de sfat.
-
rocolectionar