pentru mine, diferenta o fac tocmai cei cu monede si ilustrate, care nu au fost nici la Kiseleff, nici la Carol. Si mai e ceva din punctul meu de vedere care face diferenta: cand e targ la Sutu am sansa sa ma intalnesc cu mult mai multe persoane cunoscute.vlahul scrie:De fapt la ambele locatii vin cei care participa si la Sutu, cei cu monede si ilustrate merg la cluburile specializate...
Targ Kiseleff
Moderatori: Deus, PRONUMISMATICA
- andi_codescu

Intre timp targul s-a mutat in piata Charles de Gaulle. Am fost astazi acolo; lume multa, tarabele sunt plasate de o parte si de alta a unei stradute inguste cu doar 1 - 1.5 metri inte ele astfel ca era multa inghesuiala de vizitatori. In ceea ce priveste monedele comune, nu merita mers - preturile sunt de-a dreptul hilare. Exemplu: 1 leu Carol I circulata 60 lei, monede la castron "5, 10 sau 20 de lei, depinde" si in fine un alt vanzator cu monede la castron, la intrebarea cu cat le da: "pai fiecare are pretul ei, alege-ti si iti spun apoi cat costa fiecare" eu:"ok, si care e intervalul?" la care vine si raspunsul "intre 1 si 100 de lei, depinde"... si nu erau decat monede super-comune din metale nepretioase, nimic deosebit! De evitat, dupa parerea mea.
De azi pana duminica targ de antichitati in "Kiseleff Alveola". La monede Romania nimic neobisnuit in afara preturilor cerute: 500 lei 1944 XF: 60 lei, 500 lei 1941: 50Euro, coborat rapid la 120 lei la expresia mea de mirare. 
"Investiția, băiete, nu înseamnă a da, ci a lua." - Restul e tăcere (2007)
Stie cineva daca se tine astazi targul de pe Kiseleff? Pe site-ul http://www.targuribucuresti.ro/ apare ca da, dar pe de ala parte tot pe acelasi site aparea ca se tine si week-end-ul trecut si de fapt duminica trecuta nu era nici un targ (sau n-am stiut eu unde sa-l gasesc!)
Multumesc.
Multumesc.