Rog identificare
Moderatori: berserkr, Deus, vlahul
-
catalinflv

Rog identificare
Buna ziua
Va rog sa ma ajutati sa identific urmatoarea piesa
Va multumesc anticipat
Va rog sa ma ajutati sa identific urmatoarea piesa
Va multumesc anticipat
- Fişiere ataşate
-
- CCF09222011_00000.jpg (19.92 KiB) Vizualizat de 8585 ori
-
- identificare.jpg (25.41 KiB) Vizualizat de 9215 ori
Ultima oară modificat 22 Sep 2011, 09:45 de către catalinflv, modificat 1 dată în total.
-
catalinflv

raspuns
Sa fie oare ceva in legatura cu un concurs de ski din 1963 Romania? Sau ma insel? Astept o parere si din partea dumneavoastra
Va multumesc anticipat
Va multumesc anticipat
off topic
domnule berserkr, domnul e mai nou pe forum si poate cu nu a fost atent !
... dar dumneavoastra ca moderator ar trebui sa fiti mult mai atent, mai ales ca in topicul de deschidere nu e specificat ca trebuie discutat in exclusivitate despre monede si bancnote !!!!!!
si cu toate acestea, INSIGNOGRAFIA e o ramura mai tanara a NUMISMATICII !!!
... e adevarat ca insignele au o importanta legatura cu heraldica, dar nu trebuie confundate
si apoi, chiar dumneavoastra ati specificat :
De asemenea nu este o sectiune dedicata identificarii altor obiecte cu exceptia celor numismatice
... dar dumneavoastra ca moderator ar trebui sa fiti mult mai atent, mai ales ca in topicul de deschidere nu e specificat ca trebuie discutat in exclusivitate despre monede si bancnote !!!!!!
si cu toate acestea, INSIGNOGRAFIA e o ramura mai tanara a NUMISMATICII !!!
si apoi, chiar dumneavoastra ati specificat :
De asemenea nu este o sectiune dedicata identificarii altor obiecte cu exceptia celor numismatice
-
catalinflv

Imi cer scuze ca nu am stiut unde sa ma adresez cu aceasta rugaminte de a identifica respectiva piesa. Pe de alte parte tin sa va contrazic, si sa consider ca ceea ce am solicitat eu este mai aproape de numismatica decat alte cereri de identificari aflate in aceasta sectiune.berserkr scrie:Aici se identifica numai piese numismatice. Regasiti subiectul la "Carti postale, actiuni, timbre, insigne, sigilii, etc".
O seara buna va urez
dar omul are dreptate cu insigna,nu scrie sus Pagina de start a forumului Forum numismatic -> Carti postale, actiuni, timbre, insigne, sigilii, etc?
DACHII PREA VECHE A LOR LIMBĂ OSEBITĂ AVÂND, CUM O LĂSARĂ, CUM O LEPĂDARĂ AŞA DE TOT ŞI LUARĂ A ROMANILOR, ACEASTA NICI SĂ POATE SOCOTI NICI CREDE.
(C.Cantacuzino)
(C.Cantacuzino)
-
catalinflv

re
Am inteles....am postat gresit in alta sectiune, imi cer scuze, dar acum nu ma ,,omorati,,
Acum poate ma ajuta cineva cu o identificare
Va multumesc si va urez o zi buna
Acum poate ma ajuta cineva cu o identificare
Va multumesc si va urez o zi buna
-
catalinflv

re
In afara de polemica creata...unde si cum postez chiar nu stie nimeni ce reprezinta aceasta piesa
Va multumesc anticipat
Va multumesc anticipat
-
cartelcoserv