NIMIC FARA DUMNEZEU
Moderatori: berserkr, Deus, vlahul
NIMIC FARA DUMNEZEU
Am cumparat dintr-o piata urmatoarea piesa pentru care nu am gasit nici o informatie si va rog sa ma ajutati.Va multumesc
- Fişiere ataşate
-
- DSCF0257.jpg (58.23 KiB) Vizualizat de 2550 ori
-
- DSCF0258.jpg (95.88 KiB) Vizualizat de 2550 ori
DACHII PREA VECHE A LOR LIMBĂ OSEBITĂ AVÂND, CUM O LĂSARĂ, CUM O LEPĂDARĂ AŞA DE TOT ŞI LUARĂ A ROMANILOR, ACEASTA NICI SĂ POATE SOCOTI NICI CREDE.
(C.Cantacuzino)
(C.Cantacuzino)
imaginile sunt av/rv ale aceleiasi piese.sa fie o proba a medaliei batuta in 1927 pe o moneda de 2 lei 1924?Fata cu stema banului 1924 e tare uzata iar fata cu medalia 1927 e ca noua daca nu punem la socoteala marginea,ce pret ar putea avea?
DACHII PREA VECHE A LOR LIMBĂ OSEBITĂ AVÂND, CUM O LĂSARĂ, CUM O LEPĂDARĂ AŞA DE TOT ŞI LUARĂ A ROMANILOR, ACEASTA NICI SĂ POATE SOCOTI NICI CREDE.
(C.Cantacuzino)
(C.Cantacuzino)
-
babanezu

nu prea are cum sa fie proba
- 2 lei este batuta in Belgia sau in Franta , medalia banuiesc ca este batuta
local
- 2 lei este din 1924 , medalia este din 1927
- 2 lei este o emisiune monetara , medalia este una particulara a Parohiei Cotroceni
Iar "colac peste pupaza" - la piesele din '24 apar tot felul de ciudatenii ( ambele fete identice , unifata , etc )
Poate postati si o imagine cu muchia (pe muchia la facaturile cu ambele fete identice se vede clar lipitura)
- 2 lei este batuta in Belgia sau in Franta , medalia banuiesc ca este batuta
local
- 2 lei este din 1924 , medalia este din 1927
- 2 lei este o emisiune monetara , medalia este una particulara a Parohiei Cotroceni
Iar "colac peste pupaza" - la piesele din '24 apar tot felul de ciudatenii ( ambele fete identice , unifata , etc )
Poate postati si o imagine cu muchia (pe muchia la facaturile cu ambele fete identice se vede clar lipitura)
pe muchie nu se vede nici o urma de lipitura,m-am uitat cu lupa,in schimb de vad usoare linii verticale,deci materialul e dintr-o bucata,voi incerca o poza cu muchia
(C.Cantacuzino)
(C.Cantacuzino)