evaluare stare-pret 5 lei 1883
evaluare stare-pret 5 lei 1883
In primul rand ma as vrea sa stiu in ce stare considerati ca se afla moneda. Se apropie macar de XF (XF-) sau este departe? Apoi as vrea sa stiu si la cat o evaluati, pentru ca atunci cand l-am intrebat vanzatorul mi-a spus ca...negociem. Nu stiu totusi de la ce suma ar trebui sa inceapa negocierea. Multumesc tuturor pentru raspunsuri.
- Fişiere ataşate
-
- 5.JPG (215.83 KiB) Vizualizat de 10009 ori
-
- 4.JPG (223.31 KiB) Vizualizat de 10009 ori
-
- 3.JPG (228.5 KiB) Vizualizat de 10009 ori
-
- 2.JPG (225.63 KiB) Vizualizat de 10009 ori
-
- 1.JPG (350.67 KiB) Vizualizat de 10009 ori
- BAIDA DORU

-
Cristian Ciuplea

5 lei
VF + cu unele probleme pe muchie.
Cineva a afirmat ca o astfel de piesa povesteste ceva.
Nu stiu ce povesteste ea, dar stiu ca gradul ei de conservare nu mai aduce banul, pe care colectionarul poate-l asteapta, dupa o investitie de niste ani .
Cineva a afirmat ca o astfel de piesa povesteste ceva.
Nu stiu ce povesteste ea, dar stiu ca gradul ei de conservare nu mai aduce banul, pe care colectionarul poate-l asteapta, dupa o investitie de niste ani .
Curiosity Killed The Cat !
-
cartelcoserv

Nu ma asteptam sa vad asa repede imaginea pe acest forum.
Moneda am vazut-o ieri, la un comerciant "ratacit" prin Iasi, care era obisnuit ca in aceste zile sa fie targ de antichitati pe strada Lapuseanu - Iasi.
Pretul care mi s-a cerut era de 500 lei (dar probabil era dispus sa mai negocieze un pic).
Moneda am vazut-o ieri, la un comerciant "ratacit" prin Iasi, care era obisnuit ca in aceste zile sa fie targ de antichitati pe strada Lapuseanu - Iasi.
Pretul care mi s-a cerut era de 500 lei (dar probabil era dispus sa mai negocieze un pic).

http://coinsandliterature.blogspot.com/

"Stiu marii paznici unde ne aflam?
Abia iesiti din scutecele humii,
Ne-am catarat pe-acoperisul lumii
Si pe taisul evului umblam."
Mie mi-a cerut un alt pret, care era negociabil. Astazi cand am trecut pe-acolo din nou pretul nu mai era negociabil. A doua oara cand am fost la masa vanzatorului (tot astazi) moneda nu mai era de vanzare? Probabil ca voia sa obtina cat mai mult pe ea. De la astfel de persoane insa nu mai cumpar.Yu_L.Yan scrie:Nu ma asteptam sa vad asa repede imaginea pe acest forum.