Promit si cu acceptuld`voastra vin cu un nou up motivat de noi piese ce cred ca nu mai pot astepta.
O poveste extrem de ciudata m`a pus in fata unei situatii de`a dreptul bizare accea de a achizitiona in fiecare zi incepand cu dumineca numai piese numismatice - unele din ele de o valoare extrema la preturi derizorii. Daca acum cateva zile postam o piesa jubiliara de 1 uncie argint 999/1000
"Sibiu 2007 capitala culturala europeana" piesa cu numarul
376 pe marginea careia am fost contrariat la extrema nestiindu`i valoarea intre timp am facut progrese simtitoare si in paralel furnizorul initial mi`a adus`o si pe soru`sa ... tot 2006 , tot 31 grame dar cu tematica diferita
"Biserica de la Densus" tot 500 piese titaj cea platita de mine fiind piesa cu numarul
469.... si ca lista sa fie completa ( nu m`ar mira sa apara ceva piese de aur din aceasi sursa acum) ieri a aparut si piesa cu numarul 3 :
"Comisia Europeana a Dunarii" tot 500 bucati ( a mea are numaru
224), tot argint 999/1000, si acesta ca si celelalte cu cutie certificat si carticica toate deschise poate a doua oara de mine ( cine stie?) Toate sunt noi ai spune ca sunt ieri cumparate de la banca ...
Singura mea frustrare este ca am inceput o negociere cu un user numismat de aici de pe forum (stabilit prin Franta) dar numai pe primele doua piese... sunt bulversat si nu pot sa asez un pret de piata pe toate 3 piesele. Deocamdata dupa reeditarea datelor problemei am stabilit pretul pentru
toate 3 la 500 euro.... dat orice oferta e primita si analizata la
Mesaj Privat !
Iata poze:
Pe aceste piese nu este loc de discutii legate de calitate. E inutil sa va povestesc ca se simt miros de "nou" cand deschizi cutia si ca descoperindu`le valoarea acum atat cat le-am luat in mana am facut`o cu manusa speciala ( o folosesc la altceva dar se preteaza si aici).
De vaznare un lot impresionat de 34 piese Marea Britanie ...cea mai veche One shillinng 1879 - argint ( probabil puritate peste 900/1000). Se mai individualizeaza inc ao piesa de argint dar ceva mai slaba in continut de argint George al V lea 1929 tot de One Shilling ... restu probabil sunt aliaje Nichel-cupru de valori de "six pence" "one shilling" "two shillings" din ani apropiati 1948, 49, 50, 51 sub George al vi lea sau Elisabeta a ii a . Se vand la lot la 110 Ron toate . Daca cineva doreste o inventariere exacta poate cere acest lucru intr`un pm ! Va asigur ca pretul nu este exagerat ... cautati piesa de "one Shilling" 1979 si veti avea surprize ...