Targul Colectionarilor Tg. Mures 5 noi. 2011
Moderatori: Deus, PRONUMISMATICA
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
Targul Colectionarilor Tg. Mures 5 noi. 2011
Aceeasi locatie ca de obicei: Casa Tineretului.
Ultima oară modificat 25 Oct 2011, 12:59 de către PRONUMISMATICA, modificat 1 dată în total.
-
cartelcoserv

- PRONUMISMATICA
- Site Admin
-
cartelcoserv

-
cartelcoserv

- PRONUMISMATICA
- Site Admin
ATENTIE
Targul a fost amanat o saptamana, se va tine in 5 noiembrie.
Cauza amanarii: in locatia respectiva se va tine o sedinta de partid, exact in ziua cand era programat initial targul. Faptul ca sala fusese deja rezervata de mult pentru targ, a contat mai putin. Trebuie sa fie o sedinta tare importanta.
Targul a fost amanat o saptamana, se va tine in 5 noiembrie.
Cauza amanarii: in locatia respectiva se va tine o sedinta de partid, exact in ziua cand era programat initial targul. Faptul ca sala fusese deja rezervata de mult pentru targ, a contat mai putin. Trebuie sa fie o sedinta tare importanta.
...
nu am fost niciodata la targu mures la targ. cum este fata de cel de la brasov? mai mic, mai mare?
mulumesc.
mulumesc.
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
..
Buna...Deci ..ramane pe 5 .11 .'11 ,sau mai se iveste cineva cu vreo "sedinta" siii...Aldor scrie:Mai mic, decat cel de la BV, mai bun decat cel de la CJ.
O constare de neavizat pentru cei care doresc sa participe.
Se merita. La ultimul targ participarea a fost destul de consistenta si oricum este un prilej bun sa iti completezi colectia de monede.
Piese deosebite nu am vazut si preturile au fost cam cele de pe okazii.
Totusi am cumparat multe maruntisuri.
Se merita. La ultimul targ participarea a fost destul de consistenta si oricum este un prilej bun sa iti completezi colectia de monede.
Piese deosebite nu am vazut si preturile au fost cam cele de pe okazii.
Totusi am cumparat multe maruntisuri.
Si eu am fost foarte multumit de ultimul targ.... voi fii prezent si la aceasta editie.
http://www.okazii.ro/catalog?per_page=2 ... t=ricky-bm
Mai bine taci si dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.
Mai bine taci si dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.