bani din aur

Căutați o piesă anume? Adăugați aici un anunț!

Moderatori: Deus, Comboloi

Scrie răspuns
casian

bani din aur

Mesaj de casian »

as dori sa cumpar cativa banuti/bani din aur
BAIDA DORU

Mesaj de BAIDA DORU »

Cunoscandu-ti istoria iti cunosti viata.
casian

Mesaj de casian »

merci mult...ce sa zic...eu ma gandeam la ceva pana in 250-300 de euro maxim ....apreciez oricum :wink:
Raskolnikov21

Mesaj de Raskolnikov21 »

Pai cu 250-300, nu va asteptati sa cumparati ,,banuti/bani'' din aur. Cu banii acestia va permiteti spre exemplu ceva in genul medaliei ''Ardealul nostru''. Medalia cantareste 6,5 grame si costa in jur de 180-220 euro. Nu mai stiu exact. Asta daca vreti ceva care sa aiba legatura cu Romania. O alta varianta ar mai fi piesele de 20 de franci (Franta sau Belgia), pe care le gasiti oricand la un pret pana in 300 euro pe eBay.
casian

Mesaj de casian »

Raskolnikov21 scrie:Pai cu 250-300, nu va asteptati sa cumparati ,,banuti/bani'' din aur. Cu banii acestia va permiteti spre exemplu ceva in genul medaliei ''Ardealul nostru''. Medalia cantareste 6,5 grame si costa in jur de 180-220 euro. Nu mai stiu exact. Asta daca vreti ceva care sa aiba legatura cu Romania. O alta varianta ar mai fi piesele de 20 de franci (Franta sau Belgia), pe care le gasiti oricand la un pret pana in 300 euro pe eBay.

...sincer, trebuie sa fac un cadou mai .."altfel" asa ca ma gandesc ca dak gasesc ceva la 200-250 euro ar fi mai mult decat suficient :D...vazusem nishte bani unguresti , franz iosef-1915 , insa nu prea-i mai vad pe aici...posibil sa-i fi vazut pe alt site...apoi...de pe ebay nu prea am cumparat ..imi e putin cam teama ....anyway, thanks a lot !
atlantic3009

Mesaj de atlantic3009 »

Daca vreti sa faceti cadou unui colectionar puteti lua cateva monede de argint. La pretul ala luati mai multe :)
De exemplu piese de 5 pesetas/franci/coroane/lei gen:

http://www.okazii.ro/catalog/57917702/s ... t-900.html
http://www.okazii.ro/catalog/59407272/5 ... paris.html

sunt destule piese de genul asta pe okazii, sau de toata suma un 5 lei 1885 daca respectivul nu il are:
http://www.okazii.ro/catalog/57323333/5 ... ml#galerie
operator59

Mesaj de operator59 »

casian scrie:
Raskolnikov21 scrie:Pai cu 250-300, nu va asteptati sa cumparati ,,banuti/bani'' din aur. Cu banii acestia va permiteti spre exemplu ceva in genul medaliei ''Ardealul nostru''. Medalia cantareste 6,5 grame si costa in jur de 180-220 euro. Nu mai stiu exact. Asta daca vreti ceva care sa aiba legatura cu Romania. O alta varianta ar mai fi piesele de 20 de franci (Franta sau Belgia), pe care le gasiti oricand la un pret pana in 300 euro pe eBay.

...sincer, trebuie sa fac un cadou mai .."altfel" asa ca ma gandesc ca dak gasesc ceva la 200-250 euro ar fi mai mult decat suficient :D...vazusem nishte bani unguresti , franz iosef-1915 , insa nu prea-i mai vad pe aici...posibil sa-i fi vazut pe alt site...apoi...de pe ebay nu prea am cumparat ..imi e putin cam teama ....anyway, thanks a lot !
nu se fac cadou pensule pictorului.
(decat daca esti tot pictor)
casian

Mesaj de casian »

operator59 scrie:
casian scrie:

nu se fac cadou pensule pictorului.
(decat daca esti tot pictor)

:)) ..nu sunt "pictor" insa cred ca e ceva mai special sa faci si altfel de "cadoaie" decat cele "traditionale" :D ..oricum , am retinut sfatul ;)
casian

Mesaj de casian »

topicul se poate inchide , multumesc
Scrie răspuns