cumpar mini colectie

Căutați o piesă anume? Adăugați aici un anunț!

Moderatori: Deus, Comboloi

Scrie răspuns
ciprigst
nou in forum
nou in forum

cumpar mini colectie

Mesaj de ciprigst »

Salutare.
As dori sa cumpar diferite monede, de valoare mica pt a forma o mini colectie. Cand o sa dispun de bani mai multi o sa caut piese cv mai scumpe, dar acum ma rezum la placerea de a avea multe dar nu prea valoroase. As fi dispus sa investesc in jur de 300 lei momentan.
In speranta ca o sa ma ajutati ... multumesc anticipat
Paul93

Mesaj de Paul93 »

Asa e si frumos pentru inceput sa achizitionati toate "maruntisurile" pana in 5 lei din toate perioadele, care si cum prindeti, apoi faceti liste cu monedele ceva mai scumpe pe anumite perioade astfel incat sa completati golurile. Ex: 1 leu si 20 lei '96, 5000lei 2001 si 2004,1/5 bani 2006 sunt ceva mai rarute (ma refer doar la perioada 1989-prezent).....tot asa pana o sa ajungeti sa va mai trebuiasca doar 2 lei 1901,3 bani 1954,1/2 lei 1952 etc..
Inceputul e mai greu, pana iti intra in sange, dupa devine o pasiune de-o viata.
Multa bafta !
Don't fall in love with anything, 'cause there's always something better out there.
http://www.okazii.ro/catalog?user_list= ... ramas_desc
berendei

...

Mesaj de berendei »

mai bine sa inceapa cu obiecte mai scumpe. apoi or sa i se para o bagatela cele ieftine. :P
ciprigst
nou in forum
nou in forum

Mesaj de ciprigst »

prima data trebuie sa fac putina impresie .. apoi pot solicita fonduri suplimentare de la consoarta :)
Paul93

Mesaj de Paul93 »

Nu e vorba de impresie de "mult", e faza ca pana aduni toate "maruntisurile" pana in 10 lei bucata, mai apuci sa citesti un forum nimismatic, mai un romaniancoins, mai niste preturi pe okazii(nu alea astronomice), adica incepi sa-ti dai seama cam "cum e vremea pe la colectionari"...daca intelegi ce vreau sa-ti spun. Mai apoi, dupa ce ai toate monedele astea comune si un pachet de informatii in cap, incepi sa cauti din astea mai scumpute de 15-20-30 roni...incepi sa te orientezi, sa cauti cel mai bun raport calitate/pret astfel incat sa nu fii pacalit.
Multa bafta iti urez....si bani....o sa ai nevoie !
Don't fall in love with anything, 'cause there's always something better out there.
http://www.okazii.ro/catalog?user_list= ... ramas_desc
ciprigst
nou in forum
nou in forum

Mesaj de ciprigst »

Stiu eu ,, cum e vremea '' pe la colectionari. Pana in urma cu 3 ani colectionam capace de bere - cam un sac aveam, aranjate pe tari, dar au fost pierdute cand am facut casa si m-am mutat ... inca nu am descoperit cine le-a aruncat ( accidental sau intentionat ) ca aruncam anatema asupra lui. Asta e ... in urma cu ceva timp am gasit cateva monede pe acasa.. si m-am gandit ca ar fi cazu sa mai adun cateva si a fost trezit microbul colectionarii in mine :) . asa ca sper sa adun cateva ..
Multumesc pentru urari si sper sa ajung sa am si eu o colectie de care sa fiu mandru
Scrie răspuns