vand moneda argint

Doriți să vindeți o piesă? Adăugați aici un anunț!

Moderatori: Deus, Comboloi

casian

vand moneda argint

Mesaj de casian »

..
Ultima oară modificat 06 Dec 2011, 21:47 de către casian, modificat de 4 ori în total.
Vranceanu

Mesaj de Vranceanu »

Cred ca, conform regulamentului, trebuie sa specificati si pretul in anunt.
casian

Mesaj de casian »

Vranceanu scrie:Cred ca, conform regulamentului, trebuie sa specificati si pretul in anunt.

corect , aveti dreptate, ...ma gandeam sa o schimb cu alta din aur nu obligatoriu sa o vand :d , insa acum are si un pret :wink:
heliokles

moneda

Mesaj de heliokles »

autentica?
Ultima oară modificat 06 Dec 2011, 21:19 de către heliokles, modificat 1 dată în total.
florinanton

intalnire Brasov

Mesaj de florinanton »

..
Ultima oară modificat 08 Dec 2011, 08:44 de către florinanton, modificat 1 dată în total.
casian

Mesaj de casian »

multumesc foarte mult - piesa vanduta
casian

moneda argint

Mesaj de casian »

..
Ultima oară modificat 06 Dec 2011, 21:48 de către casian, modificat de 2 ori în total.
casian

Mesaj de casian »

..
Ultima oară modificat 06 Dec 2011, 21:49 de către casian, modificat 1 dată în total.
euradulica

Re: vand tetradrahma argint

Mesaj de euradulica »

:roll:
casian

Mesaj de casian »

moneda pe langa faptul ca nu este o fotografie reusita , nu este nici spalata/curatata, am inteles ca este mai bine sa o las asa sa nu isi piarda din "patina" - motiv pentru care nu se vede nici prea frumoasa , in realitate insa , este foarte frumoasa
Raskolnikov21

Mesaj de Raskolnikov21 »

Stimate domn, parerea mea e ca dumneavoastra ori aveti dubla personalitate, ori ne credeti de-a dreptul prosti.
Pentru cei care nu s-au prins deja, ''casian'' si ''euradulica'' sunt una si aceiasi persoana.
amonra

Mesaj de amonra »

Eu unul m-am cam saturat sa tot vad moneda asta pe toate topicurile .
Nu vine Becali si o cumpara odata, sa-si ia omul bemveu si sa ne lase in pace ?!
Pecunia non olet.
casian

Mesaj de casian »

amonra scrie:Eu unul m-am cam saturat sa tot vad moneda asta pe toate topicurile .
Nu vine Becali si o cumpara odata, sa-si ia omul bemveu si sa ne lase in pace ?!
cam cate topicuri ati vazut cu moneda asta ??? nu mai bine mergeti la un medic sa va faceti un control in cazi ca nu mai "bateti" asa de bine?
nu te obliga nimeni sa intri aici sa te holbezi la moneda mea , ca doar nu ti-ai facut forum si eu nu stiam , cat despre bemveu ...il ai trimis in PM
casian

Mesaj de casian »

rog a se consemna : vocabularul meu nu este de manelist / gigi becali sau mai stiu eu ce ...sper sa nu mi se inchida contul iar din cauza unora care nu au ce face si se plictisesc de propria viata lasand comment-uri pe aici :D
radu_28

Mesaj de radu_28 »

Cred ca domnul casian a.k.a. euradulica a.k.a. radulica se joaca cu focul si habar nu are de ce este pasibil...
N-ar strica sa aruncati o privire:

http://www.dreptonline.ro/legislatie/le ... 2_2000.php

http://www.voceavalcii.ro/2011/11/03/ci ... rheologic/

Referitor la monede: sunt superbe.
"Nemo censetur ignorare legem."
"Great minds discuss ideas. Average minds discuss events. Small minds discuss people."
Încuiat