vand moneda argint

Doriți să vindeți o piesă? Adăugați aici un anunț!

Moderatori: Deus, Comboloi

casian

Mesaj de casian »

radu_28 scrie:Cred ca domnul casian a.k.a. euradulica a.k.a. radulica se joaca cu focul si habar nu are de ce este pasibil...
N-ar strica sa aruncati o privire:

http://www.dreptonline.ro/legislatie/le ... 2_2000.php

http://www.voceavalcii.ro/2011/11/03/ci ... rheologic/

Referitor la monede: sunt superbe.
.
Ultima oară modificat 06 Dec 2011, 21:38 de către casian, modificat 1 dată în total.
radu_28

Mesaj de radu_28 »

Stimate domn,

Urmare a mesajului d-voastra(PM) se impun cateva precizari din partea mea si anume:

1. Nu din cauza mea contul d-voastra a fost suspendat ci din cauza limbajului si a lipsei de respect manifestate constant fata de ceilalti participanti la discutie.
2. Nu vad ce legatura are flota, Basescu si politica cu monedele Aninoasa-Dobresti pe care d-voastra incercati sa le vindeti.
3. Sustineti ca nu m-am limitat la cerintele topicului. Total eronat, din contra am incercat sa va ajut, indemnandu-va la prudenta si discretie.
4. In viitorul nu foarte indepartat daca o sa va vad mare vedeta prin ziare sau la tv, macar o sa fiu impacat cu gandul ca am incercat sa va ajut.
5. Faceti parte din categoria conationalilor semidocti, foarte usor de provocat, cumparati la galeata, folositi de-a lungul istoriei ca masa de manevra sau electorat captiv si care ma fac sa fiu mandru in fiecare clipa ca sunt roman.

Va doresc vanzare placuta si linistita.
Toate cele bune.
"Nemo censetur ignorare legem."
"Great minds discuss ideas. Average minds discuss events. Small minds discuss people."
Raskolnikov21

Mesaj de Raskolnikov21 »

Initial mi-am propus sa nu intervin si sa-mi spun parerea cu privire la provenienta acestor monede, dar gradul de nesimtire de care dati dovada ma sileste sa o fac.
Cand ati postat prima data pe forum cerand informatii despre acest tip de moneda, in nesabuinta dvs si vrand sa inlaturati orice urma de indoiala privind autenticitatea acesteia ati afirmat ca au fost gasite intr-un vas de lut la mare adancime, apoi ai dezmintit afirmatia. Parerea mea ca monedele au fost descoperite cu un detector de metale , ori in acest caz legea prevede ca obiectele de importanta arheologica descoperite intamplator sau cu un aparat de detectie trebuiesc predate autoritatilor intr-un termen de 72 de ore. Ori dumneata, te-ai gandit ca ai putea sa faci ceva ''parale'' pacalind legea (cu care nici eu nu sunt de acord in totalitate dar pe care o respect asa cum ar trebui sa faca orice bun roman). In sfarsit, cred ca ar fi timpul ca cei care au intentia de a cumpara sa stie ca moneda provine dintr-o sursa ilegala iar autoritatile sa-si faca treaba.
casian

Mesaj de casian »

"canem mortuum iam alia cura et malos" spune un proverb :xmas: :D

multumesc frumos , topicul poate fi inchis , revin cu poze mult mai profesionale
PRONUMISMATICA
Site Admin

Mesaj de PRONUMISMATICA »

Nu mai reveniti, aveti contul suspendat definitiv.
Pentru atitudinea din acest topic, lipsa totala de respect fata de alti utilizatori ai acestor forum si pentru ca ati sters toate mesajele pe care le-ati scris.
Încuiat