Probleme pe okazii

O 'bază de date' cu persoane pe care probabil e mai bine să le evitați când vindeți / cumpărați / faceți schimburi.

Moderatori: Deus, PRONUMISMATICA

Scrie răspuns
cartelcoserv

Mesaj de cartelcoserv »

Idem
Colectionez monede w.w.. Insule,tari exotice, state disparute sau greu de gasit
Alnaibii

Mesaj de Alnaibii »

si mie imi vin. Cred ca schimba ei categoriile, si automat te anunta si pe tine, desi nu ai nici o vina.
cartelcoserv

Mesaj de cartelcoserv »

Aceesi problema casi la Aldor - licitatii finalizate, care apoi reapar la vanzare
Am avut cateva cazuri in ultima luna.Iar eu nu am bifat la nimic relistare automata, repun in vanzare totul manual.
Colectionez monede w.w.. Insule,tari exotice, state disparute sau greu de gasit
bansaraba

Mesaj de bansaraba »

Unde mai pui ca pe mail primesti alerte pentru licitatiile/vanzarile urmarite, desi tu esti cel care ai cumparat acele lucruri cu cateva zile in urma.
PRONUMISMATICA
Site Admin

Mesaj de PRONUMISMATICA »

Eu nu mai primesc de mult acele mailuri cu cautarile salvate.
jones2m

Mesaj de jones2m »

Mi-ar place o cautare gen ebay unde poti selecta si materialul si perioada.
Mi s-ar parea o idee foarte practica.
Asa nu trebuie sa surfez printre sute de monede care nu ma intereseaza.
Yu_L.Yan

Mesaj de Yu_L.Yan »

Aldorus scrie:Eu nu mai primesc de mult acele mailuri cu cautarile salvate.
Sau, cazul meu, cand am primit instiintare dupa ... 1 luna de la terminarea licitatiei :D
Imagine
http://coinsandliterature.blogspot.com/
Imagine

"Stiu marii paznici unde ne aflam?
Abia iesiti din scutecele humii,
Ne-am catarat pe-acoperisul lumii
Si pe taisul evului umblam."
ferdinand

Mesaj de ferdinand »

Un domn liciteaza pentru doua produse. Unul din ele nu poate fi expediat din motive cat se poate de obiective. Solicit returnarea comisionului pentru acesta.

”Din pacate, ne aflam in imposibilitatea de a aproba cererea ta de returnare a comisionului pentru produsul...”

N-o sa ma milogesc la okazii sa-mi returneze 30 de centi, dar anul acesta n-o sa mai incaseze de la mine cateva zeci de euro drept comisioane si taxe. Se aude, domnilor de la okazii?
Alnaibii

Mesaj de Alnaibii »

situl Okazii e din ce in ce mai varza. Dau click pe o pagina si ma duce in cu totul alta parte. Acum am calificativ 119, peste 5 minute am 118. desi am bifat sa stau logat 24 de ore, imi cere parola iar la 5 minute. si alte nimicuri din astea agasante. si peste toate ma trezec ca la alimentarea contului trebuie sa platesc si TVA.
ferdinand

Mesaj de ferdinand »

Poate intervine domnul Cristian Darie, unul dintre proprietarii (?) site-ului okazii, care avea cont si pe forum si care obisnuia sa ne raspunda intr-un timp... Ar fi binevenite cateva lamuriri si explicatii.
alex1900
**
**

Mesaj de alex1900 »

Va salut,

Numele meu este Alexandru , lucrez la site-ul aflat in discutie de aproape 6 ani. Urmaresc de o lunga perioada acest forum dar am preferat sa nu intervin pana acum deoarece, fara falsa modestie, nu ma vad facand parte din lumea colectionarilor, o lume deosebita, aparte si pe care o stimez si respect din ce in ce mai mult. Am participat la mai toate targurile de profil in ultimii 4 ani, in special la Brasov, Constanta , Bucuresti Sutu apoi Obor..

Admir, repet, aceasta comunitate pentru devotamentul si pasiunea enorma dar si pentru efortul constant de a mentine si creste aceasta comunitate in mediul online cu tot ceea ce presupune acest lucru (acest forum, site-urile de comert, etc) . Stim cu totii ca am trecut impreuna prin zile frumoase (multe sper eu) cu tranzactii reusite, dar si prin ceasuri mai negre in care atat "riscurile" de vanzator/cumparator cat si problemele tehnice ne-au dat batai de cap.

Citind chiar si primul post , scris de Dl Cartelcoserv (o alta persoana deosebita), sau gandindu-ma cum era okazii acum cativa ani, imi dau seama ca impreuna am evoluat, am mers in directia buna. Poate viteza noastra nu a fost intotdeauna cea dorita de toti utilizatorii, sau directia nu cea ideala, dar sunt ferm convins ca , la fel, doar impreuna putem sa imbunatatim in continuare toate lucrurile care, inca nu sunt la locul lor.

De aceea, fara a va plictisi si mai mult :D , va asigur ca voi incepe si aici un dialog constructiv si voi incerca, atat cat imi este in putinta sa rezolv orice fel de probleme.

Cu stima al dumneavoastra,

Alex
Faustina

Mesaj de Faustina »

Bun venit ,
Laudabila dorinta de a rezolva unele probleme care din pacate creeaza o stare de nemultumire din partea utilizatorilor . In adevar , impreuna si cu intelegere putem clarifica si elimina inconvenientele pe care le semnaleaza cei care frecventeaza site-ul mentionat . In speranta ca pe viitor , veti raspunde , in masura in care sunteti abilitat , la semnalele colegilor de forum , va doresc succes in ceea ce va propuneti .
Faustina .
" I would rather live with her on Gyara , than without her in the palace "
Antoninus Pius
jones2m

Mesaj de jones2m »

draga domnule alex,
daca doriti imbunatatirea calitatii serviciilor okazii va sugerez urmatoarele chestiuni>

introduceti criterii de cautare dupa materialul monedelor
si dupa perioada fiind foarte multe monede e foarte greu sa le vezi pe cele care te intereseaza. Metoda e testa pe ebay si este foarte buna.

eliminati reintroducerea nelimitata a monedelor in licitatie. sunt monede la preturi astronomice care se invart prin licitatii de ani de zile.
e pacat sa ocupe spatiul pe server chestiuni neadevarate.

chestiunea cu cautarea mi se pare VITALA pentru viitorul okazii..
ovidiu^

Mesaj de ovidiu^ »

Poate ati putea imbunatati serviciile si prin o selectie mai atenta a utilizatorilor. Stiu ca nu este usor dar utilizatorii vechi si cu un "renume" nu ar avea de suferit iar celor noi, la inscriere, li se poate cere, ca pe ebay de exemplu, sa se inregistreze atasand si o carte de credit, fie ea si reincarcabila, astfel dumneavoastra aveti un control mai mare asupra celor care va acceseaza site-ul si preveniti si deschiderea mai multor conturi de catre aceeasi persoana. Stiu ca nu e o solutie definitiva, dar ar fi un impediment. Va fi mult mai greu ca un individ sa deschida 10 conturi dupa care sa se joace dupa bunul plac ...
De asemenea o sensibilitate mai mare cand vi se atrage atentia asupra unor furturi de imagini, licitatii dubioase etc .. Si va spun si de ce. In urma nu cu mult timp am descoperit ca pe okazii se vindea o moneda romaneasca destul de valoroasa de catre un utilizator nou. Nimic iesit din comun veti spune, doar ca moneda respectiva se afla in colectia mea de mai multi ani... am crezut ca rezolv problema printr-un mail trimis la serviciul clienti in legatura cu problema mea. Trimit acel mail si spre surprinderea mea imi raspunde o domnisoara care imi scrie ca nu poate sterge acea licitatie deoarece nu au date suficiente care sa le confirme ca piesa nu se afla in posesia "vanzatorului" ... La al doilea mesaj spunandu-i ca se trateaza de un furt de imagini si de o tentativa de inselatorie ati catadicsit in sfarsit sa stergeti relativele imagini si atat. Desigur ca dupa cateva saptamani piesa in cauza a aparut iar la vanzare si am inceput iar cu mail-uri. M-a mirat faptul ca nu a fost stes acel vanzator nici dupa a doua tentativa de a vinde ceva ce nu ii apartine ati sters din nou doar imaginile ...
Diddy10k

sal

Mesaj de Diddy10k »

hai sami spun si eu ofurile dar nu toate ca va sperii daca scriu punctul 4

1. problema la calificative 223 acu am 221- undes 2 ? nu stiu
2. sa se scoata perioada de repunere nelimitata nu sunt de acord - sunt alti care au mi de produse , aia stau numa acasa ? sa dea repunere , nu e ok
3. sa dai cautare dupa o anumita perioada e super ok , as dori acest update
Scrie răspuns