Gradatii facute de NGC..exemple clare

Monede România, monede străine.

Moderatori: Deus, Comboloi

Scrie răspuns
capa

Mesaj de capa »

Alnaibii scrie:Cred ca topicul e despre NGC, nu despre firmele de gradare "de apartament"
A se citi ca mai jos?:twisted:
Cred ca topicul e despre NGC, nu despre alte firme de gradare "de apartament"
"Investiția, băiete, nu înseamnă a da, ci a lua." - Restul e tăcere (2007)
Mateiciuc

Mesaj de Mateiciuc »

Legat de ''COMPANIA'' NNC ..... inainte freaca monedele cu nisip si dupa le gradeaza MS...
asa vad eu monedele gradate de NNC. Sincer sa fiu nici nu ma sinchisesc sa deschid descrierea pt a vedea moneda gradata de ei.
"Opiniile sunt libere, dar nu și obligatorii."
banivechi

Mesaj de banivechi »

Mateiciuc scrie:Legat de ''COMPANIA'' NNC ..... inainte freaca monedele cu nisip si dupa le gradeaza MS...
asa vad eu monedele gradate de NNC. Sincer sa fiu nici nu ma sinchisesc sa deschid descrierea pt a vedea moneda gradata de ei.
Daca NGC si-ar pune capul cu Dv, ar trebui sa va vindeti colectia de zece ori ca sa platiti daunele unui proces.
Chestia cu frecatul cu nisip, daca este afirmata fara a putea fi dovedita are o definitie foarte clara juridica: CALOMNIE! Iar americanii sint vestiti in sensibilitatea la calomnie. Eu in locul Dv as avea grija pe net, unde nu se pierde cam nimic, inainte de a afirma transant ceva atit de grav, la adresa unor firme care fac cam orice pentru a-si apara reputatia...
Mateiciuc

Mesaj de Mateiciuc »

D-le ''banivechi'' in primul rand discutasem de fazula companie NNC http://www.nnccoingrading.com/terms-conditions.html
si cred ca daca continuati sa-i sustineti pe cei de la NGC, veti face cariera la ''aceasta'' companie :) .
In al doilea rand nu mai dati cu zarul la adresa colectiiei mele, pentru ca nu-mi este frica sa recunosc ce am scris despre aceasta companie (NGC) ...
care gradeaza pe baza ciubucului pe care il primeste. Asa ca va doresc o seara linistita.
Ultima oară modificat 22 Dec 2011, 00:40 de către Mateiciuc, modificat 1 dată în total.
capa

Mesaj de capa »

Mateiciuc scrie:Legat de ''COMPANIA'' NNC ..... inainte freaca monedele cu nisip si dupa le gradeaza MS...
Hmm... cate piese incapsulate/gradate de NNC detineti, sau macar v-au trecut prin mana?
banivechi

Mesaj de banivechi »

Mateiciuc scrie:D-le ''banivechi'' in primul rand discutasem de fazula companie NNC http://www.nnccoingrading.com/terms-conditions.html
si cred ca daca continuati sa-i sustineti pe cei de la NGC, veti face cariera la ''aceasta'' companie :) .
In al doilea rand nu mai dati cu zarul la adresa colectiiei mele, pentru ca nu-mi este frica sa recunosc ce am scris despre aceasta companie (NGC) ...
care gradeaza pe baza ciubucului pe care il primeste. Asa ca va doresc o seara linistita.
Vazind ghilimelele adaugate nickname-ului meu initial am banuit ca va bateti joc de mine. Citind insa doar citeva rinduri la intimplare mi-am dat seama ca gramatica limbii romane e o mare provocare pentru Dv. "Exemplele dezgustoase" din prima pagina a chiar acestui topic mi-au inseninat seara. Asa ca m-am linistit. Si din partea mea denigrati ce companie doriti. Ma intreb oare de ce nu o faceti insa pe site-urile respectivelor companii? Ca eu cel putin, m-am plictisit de subiectul asta.
Ultima oară modificat 22 Dec 2011, 00:46 de către banivechi, modificat 1 dată în total.
Mateiciuc

Mesaj de Mateiciuc »

capa scrie:
Hmm... cate piese incapsulate/gradate de NNC detineti, sau macar v-au trecut prin mana?

Binenteles ca nu mai detin niciuna, cand mm vazut cum arata aceste monede am spart capsula si le-am vandut in lot cu alte monede uzate.
capa

Mesaj de capa »

Mateiciuc scrie:
capa scrie:

Binenteles ca nu mai detin niciuna, cand mm vazut cum arata aceste monede am spart capsula si le-am vandut in lot cu alte monede uzate.
Eu am vazut pe viu una singura. Am cumparat-o pe baza pozelor pe care le atasez, convins ca e mai slaba decat in poze. Se intampla sa fie mai buna. Se intampla, de asemenea, sa cred ca PCGS sau NGC nu ar fi gradat-o mai jos de MS-64.

Una peste alta, NNC, inclusiv pe baza pozelor de la alte piese, nu mi se pare ca gradeaza mai aiurea decat NGC. Dar este evident ca au o cel putin o persoana aiurita la etichetare/inventariere.

Ar fi util daca ati posta poze cu piesele cumparate si scoase din capsule. Macar 2-3 exemple.
Fişiere ataşate
50bani1955_11usd.jpg
50bani1955_11usd.jpg (418.18 KiB) Vizualizat de 11710 ori
Mateiciuc

Mesaj de Mateiciuc »

D-le capa,

daca ar fi fost o moneda frumoasa as fi avut sigur poze. Din pacate nu obisnuiesc sa salvez foto cu monedele urate.
bogdanu2
nou in forum
nou in forum

Mesaj de bogdanu2 »

Sincer, nu prea vad deosebiri "colosale" intre cele doua piese de 2 bani 1900. Poate doar de luciu de batere si matrita mai buna in favoarea piesei gradate de NGC. Pretul mai mare obtinut de catre piesa gradata de PCGS a rezultat in urma unei lupte surde dintre doi bidderi incapatanati. La Heritage nici macar piesele de 2 bani 1900 gradate PCGS MS66 nu au depasit 40 de dolari fara taxe(15%)... Dar deja este irelevant, avand in vedere "scorul" obtinut de cea MS64 pe ebay.
ovidiu^

Mesaj de ovidiu^ »

bogdanu2 scrie: Pretul mai mare obtinut de catre piesa gradata de PCGS a rezultat in urma unei lupte surde dintre doi bidderi incapatanati.
:shock: Eu nu am vazut nici o lupta acolo ci doar un bidder care a licitat de 5-6 ori consecutiv pana l-a depasit pe celalalt .
bogdanu2 scrie: La Heritage nici macar piesele de 2 bani 1900 gradate PCGS MS66 nu au depasit 40 de dolari fara taxe(15%)
Heritage a avut doar 1 ban 1900 gradat PCGS MS 66 nu si 2 bani . Sau poate le-am scapat eu ... puneti niste imagini va rog .
capa

Mesaj de capa »

MS-64?
Fişiere ataşate
2lei1924B_NGC_MS64_21usd.jpg
2lei1924B_NGC_MS64_21usd.jpg (387.68 KiB) Vizualizat de 11318 ori
Mateiciuc

Mesaj de Mateiciuc »

D-le capa,
dupa parerea mea nu merita nici macar MS60....putin mai jos :wink:
george_s321

Mesaj de george_s321 »

Gradatia data mi se pare o gluma.Urmatoarea moneda mi se pare mult peste.
Fişiere ataşate
DSC01729.JPG
DSC01729.JPG (142.92 KiB) Vizualizat de 11261 ori
DSC01730.JPG
DSC01730.JPG (155.2 KiB) Vizualizat de 11261 ori
capa

Mesaj de capa »

george_s321 scrie:Gradatia data mi se pare o gluma.Urmatoarea moneda mi se pare mult peste.
Piesa dumneavoastra nu mi se pare "mult peste". Are bataia mai buna pe coama leilor, dar centrul stemei si spicele din stanga sunt la fel de slab batute.

Pozele mari de la piesa incapsulata sunt defavorabile monedei.
Fişiere ataşate
2lei1924.jpg
2lei1924.jpg (29.05 KiB) Vizualizat de 11270 ori
Scrie răspuns