Bancnota 100 lei cu eroare de taiere
Bancnota 100 lei cu eroare de taiere
Buna ziua!
Sunt noua pe forum si as dori sa intreb persoanele cu mai multa experienta la cat ar fi evaluata bancnota de mai jos. Starea ei este exact cea din poza, presupun ca UNC sau aUNC, necirculata din cauza (sau datorita) problemei din partea stanga.
Imi cer scuze daca nu am incadrat subiectul unde trebuia.
Multumesc anticipat pentru orice opinie!
Sunt noua pe forum si as dori sa intreb persoanele cu mai multa experienta la cat ar fi evaluata bancnota de mai jos. Starea ei este exact cea din poza, presupun ca UNC sau aUNC, necirculata din cauza (sau datorita) problemei din partea stanga.
Imi cer scuze daca nu am incadrat subiectul unde trebuia.
Multumesc anticipat pentru orice opinie!
- Fişiere ataşate
-
- IMG_3429(1).JPG (134.84 KiB) Vizualizat de 14644 ori
-
- IMG_3428(1).JPG (151.71 KiB) Vizualizat de 14644 ori
Multumesc pentru opinie! Mai astept si alte pareri.
Eu m-am referit la "necirculat" in sensul clasic al termenului. Nu se putea circula / utiliza o bancnota cu o "codita" cat jumatate din ea. Acum, daca cele 2 colturi "normale" se incadreaza 100% in definitia termenul "UNC", probabil ca dvs. si alti utilizatori mai experimentati ai forumului stiu mai bine.
Eu m-am referit la "necirculat" in sensul clasic al termenului. Nu se putea circula / utiliza o bancnota cu o "codita" cat jumatate din ea. Acum, daca cele 2 colturi "normale" se incadreaza 100% in definitia termenul "UNC", probabil ca dvs. si alti utilizatori mai experimentati ai forumului stiu mai bine.
-
andreidiaconescu
- **

Va rog sa credeti ca, chiar daca nu sunt colectionar si sunt noua pe acest forum, nu-mi bat joc de nimeni asa cum nici de mine nu doresc sa-si bata joc nimeni.
Nu as risca cele 40 de bancnote pe care le am la vanzare pe Okazii, credibilitatea si calificativele mele de acolo, ca si albumul de timbre pe care sper sa-l vand, pentru 200 lei.
Nu as risca cele 40 de bancnote pe care le am la vanzare pe Okazii, credibilitatea si calificativele mele de acolo, ca si albumul de timbre pe care sper sa-l vand, pentru 200 lei.
Ultima oară modificat 29 Dec 2011, 13:47 de către Miss X, modificat 1 dată în total.
-
andreidiaconescu
- **

-
andreidiaconescu
- **

-
andreidiaconescu
- **