Ce mai gasim pe licitatii -selleri neseriosi, probleme,etc

O 'bază de date' cu persoane pe care probabil e mai bine să le evitați când vindeți / cumpărați / faceți schimburi.

Moderatori: Deus, PRONUMISMATICA

Scrie răspuns
Exodus

Mesaj de Exodus »

Foarte usor de vazut ca este clar SHILL BIDDING, deci illegal. Numai va uitati pe istoricul mizelor facute de IBM si daca merge linkul veti vedea:
http://cgi6.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?V ... =25&sort=3
Daca este denuntat la Ebay, acestia vor ancheta imediat si vor lua masurile necesare.
berserkr
moderator
moderator

Mesaj de berserkr »

Precis! 8)
PRONUMISMATICA
Site Admin

Mesaj de PRONUMISMATICA »

muresanhd scrie:Nu facem un topic separat ? ca se merita
Am separat topicul, poate titlul nu e prea bun, dar merge si asa :)
Exodus

Mesaj de Exodus »

Excelent :wink:
muresanhd

Mesaj de muresanhd »

berserkr scrie:O fi persoana cu acelasi nume de pe grupul colectionarbz :-?
Cred ca da.
PRONUMISMATICA
Site Admin

Exodus

Mesaj de Exodus »

Domnule Aldor, cel mai evident pentru a vedea ca este illegal este a face Advanced Search despre Bidder si acum o sa vedeti ''surprize'' si il prindeti pe vinzator cu musca pe caciula :wink:
http://cgi6.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?V ... =25&sort=3

Se vede in medie de 95% ca TOPOLOVAT a mizat doar pe licitatiile lui Berceni pentru ai ridica pretul.
PRONUMISMATICA
Site Admin

Exodus

Mesaj de Exodus »

Aldor scrie:http://cgi.ebay.com/MM-banknote-ROMANIA ... dZViewItem

taxe postale de 600USD :shock:
Mai omu asta nu-i normal.....sau palinka e prea tare sau tigarile ce le fumeaza sint ''SPECIALE'' :lol:
PRONUMISMATICA
Site Admin

Aldor scrie:http://cgi.ebay.com/MM-banknote-ROMANIA ... dZViewItem

taxe postale de 600USD :shock:
Iar piesa eu zic, ca este o facatura. Nu exista bancnote austro-unguresti MUSTER (adica specimen) stampilate in Romania. In aceea perioada s-au stampilat doar piesele care se gaseau in circulatie.
berserkr
moderator
moderator

Mesaj de berserkr »

Fiind vorba despre probleme in tranzactii (desi nu se refera la o persoana anume, sau poate da...) okazii mi-a suspendat contul pentru ca mi-am dat adresa de mail in forum. Aceasta in conditiile in care ei nu-mi mai trimiteau datele de contact de luni de zile. Astept sa vad ce explicatii imi dau si intre timp va spun si voua, la acest site de licitatii poti sa ai probleme din vina exclusiv a lor. Ca sa stiti si cei care platiti pentru serviciile lor si cei care (ca mine) nu platiti.
PRONUMISMATICA
Site Admin

Urât. Mie mi-au dat avertisment ca am trecut adresa sitului pe poza la ceva piese pe care le aveam pe licitatii. M-a distrat ca s-au apucat si mi-au sters manual de pe poze adresa.
Hai ca am inteles ca nu e permis sa dai astfel de date in licitatie si la urmatoarele licitatii am trecut doar numele pe poze. Nu am vrut sa fac nicio reclama, ci doar sa nu mi se "fure" pozele, ca s-a mai intamplat. Dupa cateva ore a si venit mailul de la ei, cu aceasta ocazie mi-au dat 'ultim avertisment'. :noidea:
Se ocupa si ei de prostii in loc sa faca ceva de ex. cu aia care liciteaza si nu platesc.
muresanhd

Mesaj de muresanhd »

cu mine nu mai vorbesc de 6 luni - 1 an. :D S-au sucarit ca le-am atras atentia ca tolereaza licitatiile trucate si id-urile multiple. Nu puteam sa suspend userii nedoriti si le-am trimis cate o notificare in fiecare zi timp de 1 luna. Sper ca s-a rezolvat ca raspuns de la ei nu am primit.
Pana la sfarsitul lui 2005 se putea comunica civilizat cu ei. Dupa ce au introdus "taxele si impozitele" nu esti bagat in seama, daca nu cotizezi.
berserkr
moderator
moderator

Mesaj de berserkr »

APC ii cheama daca nu rezolva. Trebuie sa avertizeze ca n-ai nici un drept daca nu cotizezi. Atata timp cat promit si nu indeplinesc, profilul de vanzator fiind acelasi cu cel de cumparator, orice problema a unuia care chiar daca nu cotizeaza, este inscris la ei se reflecta automat si in cel care cotizeaza si vinde. Astfel produc probleme si celor care cotizeaza si celor care nu. Sunt hotarat sa merg departe cu ei. M-am saturat de lipsa de respect omniprezenta la societatile comerciale de pe net.
PRONUMISMATICA
Site Admin

Nu se poate vorbi cu ei de ex. la telefon? Daca au un numar de contact, eu zic, ca merita incercat. Din experienta proprie cu firmele astea am rezolvat intotdeauna mai multe sunandu-i, decat prim mailuri.
Scrie răspuns