informatii cont ebay - paypal

Moderatori: Deus, Comboloi

iason

Mesaj de iason »

Serios??Taxa mare 10 $ la o medalia in cutie in plic recomanadat!!Si se te fure cine??Mai papagal ce esti..ca te cand ai intrat pe forum numai cu gura dai si atat!
Cine nu cunoaste si nu stie ca nu cunoaste este un idiot.Lasa-l!
Cine nu cunoaste si stie ca nu cunoaste,vrea sa invete.Invata-l!
Cine cunoaste si stie ca cunoaste este un intelept.Urmeaza-l!
Mateiciuc

Mesaj de Mateiciuc »

iason scrie:Serios??Taxa mare 10 $ la o medalia in cutie in plic recomanadat!!Si se te fure cine??Mai papagal ce esti..ca te cand ai intrat pe forum numai cu gura dai si atat!

In primul rand am vorbit civilzat cu dvs. asa ca am impresia ca dumitale esti un papagal cu pene negre.

edited later,
cred ca taxele postale erau mai mari decat in descriere pt italia.
"Opiniile sunt libere, dar nu și obligatorii."
iason

Mesaj de iason »

Mai amaritule nu mai scrie pe privat daca te consideri barbat (?) iesi aici si scrie ce vrei.Nu ai vazut ca la vanzare obiectului scria 10 $ pentru toti si pentru toata lumea??Dece ai inceput sa te plangi ca ai licitat pentru un prieten si dupa acea el s-a razgandit si nu vroia medalia??Dece mai, n-ai zis ca esti un amarit, sa ti o fac cadou sa te bucuri si tu un pic, ca mie mai nu mi arde de de 10 si 100 si sa nu mai zic de cati dolari , ai inteles?Si lasa la o parte criza in Grecia , ca pana sa ti dai seama ce,cine si cum sunt ar trebui sa mai traiesti 3 vieti de colectionar, ti e clar?
Cine nu cunoaste si nu stie ca nu cunoaste este un idiot.Lasa-l!
Cine nu cunoaste si stie ca nu cunoaste,vrea sa invete.Invata-l!
Cine cunoaste si stie ca cunoaste este un intelept.Urmeaza-l!
Mateiciuc

Mesaj de Mateiciuc »

iason scrie:.... ca pana sa ti dai seama ce,cine si cum sunt ar trebui sa mai traiesti 3 vieti de colectionar, ti e clar?

mi-am dat imediat seama cine sunteti (am inteles dupa cum vorbiti) :)
era un proverb..nu te lauda cine esti/ce esti lasa pe alti s-o faca, sau prostul nu e prost destul daca nu e si fudul (asta vi se potriveste dl-e heraldic).

I-mi cer scuze de la colegi de pe acest forum
pt aceasta discutie neplacuta.
"Opiniile sunt libere, dar nu și obligatorii."
banivechi

Mesaj de banivechi »

iason scrie:Cine nu cunoaste si nu stie ca nu cunoaste este un idiot.Lasa-l!
Adevarat.
valentinian

Mesaj de valentinian »

Imi cer scuze ca intervin neintrebat dar disputa dumneavoastra chiar m-a facut sa zambesc.

Pe Ebay, cand licitezi automat accepti conditiile vanzatorului si taxe si tot, apoi cand vezi ca vanzatorul ti-a trimis-o recomandata din tara sau chiar ti-a bagat-o in cutia postala :wink:, il contactezi si ii spui ce problema ai si ca ti-ai dori sa iti inapoieze diferenta. Functie de raspuns si actiune cumparatorul va lasa in 1 si 5 ***** la cele 4 rubrici aferente. Romancoins a castigat un denar Roman de la mine pe Ebay la un pret foarte mic ( cel putin in opinia mea ) si am fost bucuros sa ii expediez pe 3 usd si sa il taxez 8 parca dar fara sa ma gandesc la ce ***** imi va da si el mi-a dat pozitiv si 1 la toate rubricile chiar daca avusese o nemultumire doar la una. Consider ca am pierdut mult mai mult decat cei 5 usd pe care i-am luat pe nedrept cumva de la Romancoins.

Pe scurt pe Ebay ca si cumparator mai intai platesti apoi te gandesti daca ai ceva de spus nu invers pentru ca se presupune ca deja ai gandit cand ai cumparat.
Justitia omnium domina et regina virtutum est
.
banivechi

Mesaj de banivechi »

Domnule valentinian, daca n-ati observat, aici era vorba de trimiteri externe taxate la acelasi pret ca trimiteri externe din alte tari. Adica o trimitere din Romania spre Marea Britanie la acelasi pret ca o trimitere din Germania spre Marea Britanie.
ovidiu^

Mesaj de ovidiu^ »

Timis scrie:Stimate domn !
Vad ca infierati cu manie proletara ,opinia personala exprimata in postarea precedenta. Citind si aceasta ultima postare a dvoastra realizez ca este absurd sa mai continui a va raspunde.
Pai si nu inteleg , unde vreti sa ajungeti ? Sa imi spuneti ca nu am dreptul la o opinie personala ? Asta este , opinie personala , nu o impun nimanui , asa cum nimeni nu imi poate impune sa cred ca sunt sau nu corecte anumite lucruri .
Timis scrie:Ar fi pacat sa va numarati printre cei care liciteaza un produs (in care vanzatorul scrie explicit care sant taxele de trimitere si are si mentiunea ca doreste plate NUMAI prin transfer bancar).iar dvoastra sa-i cereti sa schimbe valoarea trimiterii si sa accepte transfer PayPal ca asa doriti pentru ca ati licitat si ati castigat :oops:
Dupa cum am scris , nu ati prins esentialul ... nu am atacat pe nimeni , nici pe banivechi , nici pe d-vs , doar am spicuit si citat sfaturile date de banivechi si mi-am exprimat parerea incercand sa ii dau un sfat lui ferdinand asa cum au facut si altii ... nu inteleg de ce va iritati . Si raspundeti la intrebarea urmatoare : cumparati ceva din Tailanda , nu stiti ce tarife postale sunt acolo , vi se cer 15 $ pe plic , acesta ajunge si cand faceti d-vs un calcul vedeti ca acel plic in realitate a costat 4 - 5 $ . Restul de 10 $ ciubuc pentru vanzator . Ramaneti indiferent ? Nu cred . Sau aceeasi poveste pt un plic trimis din Romania care costa efectiv 3 dolari sau mai putin dar vi se cer 8 . Cum reactionati ? Si mai terminati cu faptul ca accepti in momentul in care licitezi conditiile vanzatorului . Da le accepti crezand in bunavointa acestuia , mai ales ca de cele mai multe ori pe ebay se finalizeaza tranzactii intre 2 persoane care nu se cunosc . Eu cand cumpar imi place sa cred ca nimeni nu incearca sa profite de mine iar daca cineva o face nu raman indiferent . Daca d-vs ramaneti problema d-vs . Nu am probleme in a plati taxele de expediere , am platit si peste 20 de $ pt un plic , dar timbrele erau de aceasi valoare !
Timis scrie:Inchei ,dar nu inainte de a va intreba ;
Daca doriti sa cumparati carne de la macelarul ,,de la colt"si NU va convine pretul ce faceti?!
-va certati cu el sa alinieze pretul la cerintele dvoastra ...sau va duceti la alta macelarie ? :lol:
Radeti degeaba si macelarul va ramane tot cu rasul .. sau cu plansul .. ! Acel macelar va avea din ce in ce mai putine stelute si clienti , carnea se va strica si va incepe sa puta si in final va da faliment . Si da m-a duc la alt macelar daca ceva pute ... d-vs ramaneti acolo ? :lol:

In fine , ca sa inchei va mai spun inca o data ca eu nu ma cert cu nimeni , iar daca banivechi a avut aceasta impresie va asigur ca este gresita ! Mi-am exprimat doar opinia asa cum a facut-o si dansul ! Si dupa cum vedeti exemplele mele se refera la diferente sensbil mai mari fata de cele pe care le-a postat banivechi .
Încuiat