Muzeul Galerie

Moderatori: Deus, Comboloi

Scrie răspuns
Adinna
*
*

Muzeul Galerie

Mesaj de Adinna »

Buna.
Am cumparat o medalie de argint de la Muzeul Galerie din Arad si mi s-au parut suspecte hartiile pe care le-am primit odata cu medalia. Prea multe cadouri si surprize.. Ce monede vand ei, de fapt? Stie cineva mai multe despre acest muzeu?
PRONUMISMATICA
Site Admin

Mesaj de PRONUMISMATICA »

Nu este muzeu ci o societate comerciala, cautati pe forum printre postarile mai vechi, s-a mai discutat.
Adinna
*
*

Mesaj de Adinna »

Poate nu ma descurc eu cu cautarea, n-am gasit niciun rezultat. Intotdeauna caut subiectul inainte sa-l postez. Am scris la cuvant-cheie "muzeu galeri", voi mai incerca si cu alte cuvinte. Pe scurt, imi poate explica cineva? Multumesc.
capa

Mesaj de capa »

Adinna scrie:Poate nu ma descurc eu cu cautarea, n-am gasit niciun rezultat. Intotdeauna caut subiectul inainte sa-l postez. Am scris la cuvant-cheie "muzeu galeri", voi mai incerca si cu alte cuvinte. Pe scurt, imi poate explica cineva? Multumesc.
viewtopic.php?p=51096
"Investiția, băiete, nu înseamnă a da, ci a lua." - Restul e tăcere (2007)
Adinna
*
*

Mesaj de Adinna »

Multumesc frumos.
capa

Mesaj de capa »

M-a doborat curiozitatea si am comandat ceva de la Muzeu Galerie.

Cateva remarci:

- din pliantul: "Colectionarea este rentabila - totul despre colectionarea monedelor" - sic!
+ "Monedele de aur emise de Carol I, Ferdinand I sau Carol II sunt extremn de rare, fapt pentru care astazi se gasesc doar in muzee"
+ "Monedele noastre comemorative constituie preferinta colectionarilor din tara, dar si [...]"
- o gluma proasta la preturile pentru monede de argint Mihai I
- marketing foarte bun (of... de ce nu e asa unde trebuie) - cross-promotion, talon reducere la urmatoarea comanda, pliante prezentare diverse, plic deja adresat, etc, etc
Fişiere ataşate
Image-380.jpg
Image-380.jpg (311.09 KiB) Vizualizat de 6116 ori
preturi.jpg
preturi.jpg (201.62 KiB) Vizualizat de 6116 ori
"Investiția, băiete, nu înseamnă a da, ci a lua." - Restul e tăcere (2007)
Scrie răspuns