Chestionar

Moderatori: Deus, Comboloi

Sunteti de acord sa platiti in plus pentru un serviciu ce nu vi se ofera ? Gen plicuri recomandate cu suprapret in care sunt trimise efecte cumparate de pe ebay ?

DA, sunt de acord
5
18%
NU, nu sunt de acord
23
82%

Voturi totale: 28

ovidiu^

Mesaj de ovidiu^ »

Sinceritatea nu este un defect ci o calitate ! Si nu aveti de ce sa va cereti scuze , aveti dreptate la prima greseala , recitind de mai multe ori nu mi-am dat seama iar la a doua eram convins ca se scrie d-vs ... mea culpa .
Multumesc ca mi-ati atras atentia , limba romana este frumoasa iar eu imi dau silinta sa o vorbesc cat mai corect . Si va asigur ca o vorbesc mult mai corect decat multi care scriu pe forum si care sunt pe plaiurile mioritice :) . Si inca o observatie , care nu are legatura cu dumneavoastra , am observat ca unii tot atrag atentia colegilor despre romana pe care o vorbesc / scriu fara a se uita in propria curte , facand si dansii la randul lor dezacorduri , cacofonii ...

PS - urata esperienta ati avut cu respectivul "prieten" ... pacat .
valentinian

Mesaj de valentinian »

Multumesc ca sunteti asa amabil si nu v-ati suparat pe mine pana la urma, apreciez dialogul si pot intelege cand cineva nu sta pe aici tot timpul.

Apropos de prieten - m-am lamurit cu el - ideea e sa nu mai repet greseala asta sau sa fac una noua pentru ca firea mea nu s-a schimbat intre timp - tot timpul sunt genul sa ajut cu orice pe orice prieten. Acum imi dau seama ca mult mai bine ar fi sa imi selectez prietenii mai bine.

Am acum destule monede de vanzare si contul meu cu 450 pozitive este blocat la vanzari de atunci...
Justitia omnium domina et regina virtutum est
.
ovidiu^

Mesaj de ovidiu^ »

Facand subiectul topicului o sa postez aici ultima intamplare putin placuta ... recent am castigat o licitatie pe ebay la care vanzatorul printr-un mesaj imediat dupa incheierea licitatiei imi cerea 4,10 pound specificand ca obiectul va fi trimis cu scrisoare recomandata . Nimic iesit din comun . Saptamana trecuta golind cutia postala gasesc si plicul cu pricina , plic trimis normal cu un timbru de 1 euro pe el ... Ce feedback merita acest vanzator tinand cont ca 4,10 pound sunt 5 euro iar cheltuiala dansului a fost de 1 euro plus cativa centi plicul normal ( nu antisoc ) ?
valentinian

Mesaj de valentinian »

Exact in situatia dv fiind, am contactat mai intai vanzatorul pentru un partial refund , acesta mi-a spus ca in acei bani platiti intra si efortul lui si plicul si capsele cu care a capsat cartonul in care era moneda.

Eu i-am multumit si i-am acordat neutru - piesa ok / servicii no - cu doar o steluta la ultimele trei categorii de satisfactie in loc de 5*****.

Mie mi s-a parut cea mai corecta decizie.
Justitia omnium domina et regina virtutum est
.
Scrie răspuns