Cruciada impotriva comunismului -falsuri
Moderatori: berserkr, Deus, vlahul, Alex
Pai daca le bati, unde se bat si cele oficiale si nu te costa nici macar materialul si le dai cu 20 - 30 de lei, la 100 de piese iti iese un ban cinstitvlahul scrie:Doar asa de dragul falsificarii?Mihai Caracotea scrie:Este usor de falsificat - nu are un desen complicat.vlahul scrie:Ma macina o intrebare: de ce ar falsifica cineva o astfel de medalie?
Mihai
Aha. Dar totusi diferite.Mihai Caracotea scrie:Pai daca le bati, unde se bat si cele oficiale si nu te costa nici macar materialul si le dai cu 20 - 30 de lei, la 100 de piese iti iese un ban cinstitvlahul scrie:Doar asa de dragul falsificarii?Mihai Caracotea scrie: Este usor de falsificat - nu are un desen complicat..
Mihai Caracotea scrie:Exista Scutul Crimeii si sub forma de medalie?
Eu il stiam doar sub aceasta forma:
http://www.wehrmacht-awards.com/campaig ... s/krim.htm
Mihai
-
cartelcoserv

nu este fals ,este o rebatere moderna ,facuta dupa 1989.s-au rebatut cateva medalii (eu stiu de barbatie si credinta -am una ,cruciada impotriva comunismului, virtutea militara -am deasemenea una.) pentru ,daca stiu eu bine,veteranii de razboi care nu mai aveau medaliile respective.nu bag mana in foc,dar rebaterea s-a facut la monetaria statului.
Asta ar fi un lucru chiar interesant relevand un aspect nou daca ar fi adevaratcartelcoserv scrie:nu este fals ,este o rebatere moderna ,facuta dupa 1989.s-au rebatut cateva medalii (eu stiu de barbatie si credinta -am una ,cruciada impotriva comunismului, virtutea militara -am deasemenea una.) pentru ,daca stiu eu bine,veteranii de razboi care nu mai aveau medaliile respective.nu bag mana in foc,dar rebaterea s-a facut la monetaria statului.
Mihai
-
cartelcoserv

- tripleseven

cartelcoserv scrie:nu este fals ,este o rebatere moderna ,facuta dupa 1989.s-au rebatut cateva medalii (eu stiu de barbatie si credinta -am una ,cruciada impotriva comunismului, virtutea militara -am deasemenea una.) pentru ,daca stiu eu bine,veteranii de razboi care nu mai aveau medaliile respective.nu bag mana in foc,dar rebaterea s-a facut la monetaria statului.
S-au facut si Stele,Coroane si Mihai Viteazul.
-
General Matei

Re:
La cat de comuna este piesa ma indoiec ca cineva ar falsifica-o. Desi exista pe piata unele copii moderne cu origine China dar sunt atat de departe de original atat in ceea ce priveste stralucirea metalului cat si detaliile medaliei incat este clar ca sunt falsuri.
Nihil sine Deo