Pastrare bancnote
Pastrare bancnote
As dori niste sfaturi in legatura cu pastrarea bancnotelor,unde imi pot pastra bancnotele?ms!
Re: Pastrare bancnote
Forum numismaticAndrei95 scrie:As dori niste sfaturi in legatura cu pastrarea bancnotelor,unde imi pot pastra bancnotele?ms!
REGULAMENT
2. Inainte de a deschide un topic nou, verificati daca subiectul nu s-a discutat deja. Pentru asta puteti folosi motorul de cautare. Daca exista un topic cu subiect identic, scrieti in acel topic. Daca nu exista, cautati cel mai potrivit forum pentru mesajele dumneavostra. Dati un titlu cat mai clar si sugestiv pentru topicul deschis, nu se admit titluri de subiect de genul -parere-, -intrebare-!
Daca ati fi citit continutul de la pct.2 ati fi gasit urmatorul topic ;
viewtopic.php?t=6253&highlight=pastrarea+bancnotelor
-
QUINTILIAN

Nu se intampla absolut nimic daca le pastrati in acele folii.Asta daca nu doriti sa le utilizati o perioada indelungata. La inceput si eu le tineam in modul acesta, dar cand am descoperit foliile speciale cu 1 - 2 - 3 sau 4 locasuri am inceput sa le utilizez. sunt mult mai practice si ..destul de ieftine din punctul meu de vedere, in jur de 1 leu pe bucata, indiferent de numarul de compartimente. Sunt produse de o serie de firme si le puteti gasi la magazinele de specialitate.
Citându-l pe domnul Timis, ar fi trebuit sa căutati in forum. Am observat ca sunt destule postari acolo cu privire la ceea ce va intereseaza pe dumneavoastra. Succes!
Citându-l pe domnul Timis, ar fi trebuit sa căutati in forum. Am observat ca sunt destule postari acolo cu privire la ceea ce va intereseaza pe dumneavoastra. Succes!
'' Istoria este cea dintâi carte a unei naţii. într-însa ea îşi vede trecutul, prezentul şi viitorul''. N. Bălcescu
-
QUINTILIAN

Da, ar fi de preferat sa nu o scoateţi din acel plic de protecţie cu care v-a fost livrată. Astfel bancnota dvs va rămâne în stadiul de NECIRCULATĂ, având o valoare mult mai mare decat daca ar fi scoasă de acolo. dacă aţi început să utilizaţi acele folii speciale de protectie pentru bancnote de data asta aţi putea să puneţi acel ''plic'' închis în folie normală pt coli A4 si să o inserati printre cele speciale.
părerea mea...
P.S. eventual, daca mai aveti o altă bancnota (nu din seria asta limitata cu seria binecunoscută) ati putea sa o puneti in acelasi plic pentru a avea in permanentă in fata ochilor cum arata bancnota in cauza ca sa nu mai fiti nevoit sa deschideti de fiecare data plicul.
părerea mea...
P.S. eventual, daca mai aveti o altă bancnota (nu din seria asta limitata cu seria binecunoscută) ati putea sa o puneti in acelasi plic pentru a avea in permanentă in fata ochilor cum arata bancnota in cauza ca sa nu mai fiti nevoit sa deschideti de fiecare data plicul.
'' Istoria este cea dintâi carte a unei naţii. într-însa ea îşi vede trecutul, prezentul şi viitorul''. N. Bălcescu