The Numismatist - accesibil gratuit pina in 23 aprilie 2012

Monede România, monede străine.

Moderatori: Deus, Comboloi

Scrie răspuns
banivechi

The Numismatist - accesibil gratuit pina in 23 aprilie 2012

Mesaj de banivechi »

American Numismatic Association anunta ca publicatia The Numismatist este accesibila gratuit si pentru cei care nu sint membri ANA, pina in 23 aprilie.
Nu stiu daca e vorba doar de ultimul numar, cel din aprilie, sau de toate cele care sint online (din ianuarie 2009 incoace).
Eventual accesati icoana "Archive" din coltul de stinga sus si vedeti daca vi se deschid si numerele mai vechi.
http://digital.ipcprintservices.com/pub ... /?i=104299
amonra

Mesaj de amonra »

Foarte util linkul desi poate cam tardiv.
Exista vreo posibilitate de a salva revista ?
O gasesc foarte bine realizata, desi in afara ariei mele de interes,
e un lucru facut profesionist si merita macar o citire..
Pecunia non olet.
banivechi

Mesaj de banivechi »

amonra scrie:Foarte util linkul desi poate cam tardiv.
Exista vreo posibilitate de a salva revista ?
O gasesc foarte bine realizata, desi in afara ariei mele de interes,
e un lucru facut profesionist si merita macar o citire..
Tardiv? Intr-o luna (exact atit mai e pina in 23 aprilie) ai timp sa inveti pe de rost revista... sau sa aplici pentru un membership.
amonra

Mesaj de amonra »

Imi cer scuze, am avut in vedere doar ziua, nu si luna :oops:

Da, membership la ANA imi pare deja un lucru frumos, insa am cateva intrebari :
1. Acopera satisfacator si zona noastra, a Europei ?
2. Prin membership pot accesa online is numere vechi ?
3. Preturile de membership sunt valabile tot timpul sau acea listare este doar o oferta pentru luna aceasta ?

Recunosc, americanii stiu sa pastreze si sa faca poze monedelor. Au imagini superbe si articolele sunt interesante ( am citit jumatate din unul, desi sunt la servici ) :twisted:
In plus, revistutza are "doar" 130+ pagini, destul cat sa rontai la ea macar o saptamana...

Multumim inca o data pentru informare.

PS: Linkurile de reviste vechi nu sunt accesibile in afara pozei detaliate a copertilor.
Pecunia non olet.
banivechi

Mesaj de banivechi »

Sincer nu mai stiu cit e cotizatia pe an, parca 38 sau 39 dolari. Mie mi se trage direct din card, dau doar "accept" cind vine factura, nu retin suma.
Numismatist online e disponibil incepind cu numarul din ianuarie 2009, dar exista promisiunea ca vor tot adauga numere din urma.
A fi membru ANA implica si niste obligatii, nu numai drepturi. Pe linga reducerile la DELL computers sau Hertz Rent-a-car, sau carti de credit personalizate cu sigla ANA, corectitudinea e pe primul loc, dealerii care isi etaleaza "numarul matricol" ANA tin la reputatia lor. Daca se dovedeste ca nu sint corecti sint dati afara din ANA.
Ca membru ANA ai o gramada de avantaje si reduceri la participarea la tirguri numismatice (in America), la gradare profesionala de la PCGS, la tot felul de seminarii si cursuri de pregatire. Daca am timp anul asta vreau sa fac un curs de fotografie profesionala a monedelor sau/si unul de detectie falsuri. Dar e putin probabil.
amonra

Mesaj de amonra »

Ok, dar pentru un roman ce n-are nici in clin nici in maneca cu SUA, singurul avantaj real ar fi revista lunara si poate magazinul de accesorii numismatice, corect ?
Pecunia non olet.
Scrie răspuns