2 monede pentru identificare
Moderatori: berserkr, Deus, vlahul
2 monede pentru identificare
Astazi am adaugat la colectia mea cateva monede primite cadou iar printre acestea se afla si cele doua monede pe care o sa le postez mai jos. As dori sa aflu daca se poate informatii despre ele. Una este in stare destul de rea. Multumesc anticipat
- Fişiere ataşate
-
- 22.jpg (481.17 KiB) Vizualizat de 8143 ori
-
- 11.jpg (495.4 KiB) Vizualizat de 8143 ori
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
Tinand cont de efigie(oricum d-voastra avand moneda in mana o vizualizati mult mai bine) si pentru a restrange putin aria cautarii v-as indica sa cautati la urmatorii imparati: Hadrian, Antoninus Pius, Marcus Aurelius, Commodus.toxicroby scrie:multumesc mult. o sa incerc sa aflu mai multe informatii despre a doua moneda. daca s-ar putea chiar sa gasesc o imagine cu o moneda intr-o stare mai buna pentru a-mi da seama de cum arata ea odata
"Nemo censetur ignorare legem."
"Great minds discuss ideas. Average minds discuss events. Small minds discuss people."
"Great minds discuss ideas. Average minds discuss events. Small minds discuss people."
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
http://salveazaistoria.wordpress.com/20 ... vale-1661/
Moneda gasita de mine cu Ioan Casimir....intr-o stare mai buna.A mea este din 1661.Poate va intereseaza niste imagini mai clare..
Moneda gasita de mine cu Ioan Casimir....intr-o stare mai buna.A mea este din 1661.Poate va intereseaza niste imagini mai clare..