Studii si articole de numismatica, de. M. Bolum

Monede România, monede străine.

Moderatori: Deus, Comboloi

Scrie răspuns
PRONUMISMATICA
Site Admin

Studii si articole de numismatica, de. M. Bolum

Mesaj de PRONUMISMATICA »

Semnalez o noua aparitie pe care cel mai bine il descrie chiar autorul, d-l. prof. Marian Bolum, care a avut amabilitatea sa ne puna la dispozitie si un scurt extras (cuprinsul), pe care l-am incarcat aici.
Marian Bolum scrie:Cartea mea se adreseaza in primul rand colectionarilor incepatori avand in vedere o sinteza a ceea ce s-a scris referitor la problemele abordate, cu unele accente pe aspectele economice sau contextul istoric in care au aparut unele din monedele prezentate (majoritatea monedelor fac parte din colectia personala ) si cu unele puncte de vedere personale
Fişiere ataşate
studii sinteza.pdf
(8.9 MiB) Descărcat de 583 ori
ronin

Mesaj de ronin »

De unde se poate achizitiona?
PRONUMISMATICA
Site Admin

Imi cer scuze, am uitat sa mentionez ca lansarea va fi spre sfarsitul lunii aprilie, iar cartea nu sa va putea achizitiona. Fiind tiparit in tiraj mic autorul le va distribui gratuit colectionarilor pe care ii cunoaste, prietenilor, si bibliotecilor din zona.
Timis

Mesaj de Timis »

Aldorus scrie:Imi cer scuze, am uitat sa mentionez ca lansarea va fi spre sfarsitul lunii aprilie, iar cartea nu sa va putea achizitiona. Fiind tiparit in tiraj mic autorul le va distribui gratuit colectionarilor pe care ii cunoaste, prietenilor, si bibliotecilor din zona.
Solutii ar fi ptr cei interesati ,daca autorul o pune in format pdf (dau un expl) si o trimite celor interesati chiar si contra unei sume cu plata PayPal
Ultima oară modificat 06 Apr 2012, 21:16 de către Timis, modificat 1 dată în total.
PRONUMISMATICA
Site Admin

O sa transmit mesajul la d-l. Bolum.
EUXIN RO

Mesaj de EUXIN RO »

Sau lasa sa fie pusa direct aici pe forum...
DACHII PREA VECHE A LOR LIMBĂ OSEBITĂ AVÂND, CUM O LĂSARĂ, CUM O LEPĂDARĂ AŞA DE TOT ŞI LUARĂ A ROMANILOR, ACEASTA NICI SĂ POATE SOCOTI NICI CREDE.
(C.Cantacuzino)
calino45

Mesaj de calino45 »

ronin scrie:De unde se poate achizitiona?
Este pe okazii acum.
Scrie răspuns