E vorba mai mult de pret de amator decat de un prex fix cred.Cat poate sa coste ? De la 10-15 euro in sus..depinde cui i trebuie.
Fişiere ataşate
021.jpg (183.01 KiB) Vizualizat de 10401 ori
022.jpg (60.92 KiB) Vizualizat de 10401 ori
Cine nu cunoaste si nu stie ca nu cunoaste este un idiot.Lasa-l!
Cine nu cunoaste si stie ca nu cunoaste,vrea sa invete.Invata-l!
Cine cunoaste si stie ca cunoaste este un intelept.Urmeaza-l!
nu pot sa zic ca nu sunt de vanzare( colectia de carti postale cam este pe ultimul nivel a interesului meu ,la obiecte care colectionez)dar cele 5 de mai sus fac parte dintr-o mica colectie cu tematica monede/timbre pe carti postale nu numai romanesti, si daca le dau,le dau cu totul.
Cine nu cunoaste si nu stie ca nu cunoaste este un idiot.Lasa-l!
Cine nu cunoaste si stie ca nu cunoaste,vrea sa invete.Invata-l!
Cine cunoaste si stie ca cunoaste este un intelept.Urmeaza-l!
De sus in jos, 14 EUR ; 15,- si 8,-
Toate inclusiv porto ( scrisoare obisnuita in tarile EU ) 37,-
Scrisoare recomandata + 2 EUR.
Plata via paypal + 3%.
sunt carti postale tiparite cu ocazia expozitiei universale de la Paris din anul 1900 , au aparut in toate limbile tarilor participante la expozitie.Eu am vazut in germana, franceza si olandeza.
dunka83 scrie:sunt carti postale tiparite cu ocazia expozitiei universale de la Paris din anul 1900 , au aparut in toate limbile tarilor participante la expozitie.Eu am vazut in germana, franceza si olandeza.
dunka83 scrie:sunt carti postale tiparite cu ocazia expozitiei universale de la Paris din anul 1900 , au aparut in toate limbile tarilor participante la expozitie.Eu am vazut in germana, franceza si olandeza.