De vanzare cateva ordine si decoratii romanesti !

Doriți să vindeți o piesă? Adăugați aici un anunț!

Moderatori: Deus, Comboloi

edi_vl
**
**

De vanzare cateva ordine si decoratii romanesti !

Mesaj de edi_vl »

Vand placa de mare ofiter , Coroana Romaniei , model 1938 cu spade. Model foarte rar , piesa in stare impecabila , similara cu cea vanduta de domnul Cristian Ciuplea
http://www.transylvanian-numismatics.co ... php?t=6782 plus alte cateva piese interesante .
Pentru detalii , poze , preturi , discutam cu placere eddy72antyk@yahoo.com
iason

Mesaj de iason »

E greu sa postati poze aici?
Cine nu cunoaste si nu stie ca nu cunoaste este un idiot.Lasa-l!
Cine nu cunoaste si stie ca nu cunoaste,vrea sa invete.Invata-l!
Cine cunoaste si stie ca cunoaste este un intelept.Urmeaza-l!
berendei

Mesaj de berendei »

iason scrie:E greu sa postati poze aici?
si, conform regulilor forumului, un pret.
edi_vl
**
**

Pentru cei ce nu au indraznit si mai au bani de cheltuit !

Mesaj de edi_vl »

Se vinde lotul format din Ordinul Coroana Romaniei , Comandor si Placa MARE Ofiter , COROANA ROMANIEI , model cu spade (RAR !!! ) Pret 3000 E . Starea pieselor , IMPECABILA !
Pentru edificare , un lot similar a fost vandut cu suma de 2600 E , la care se adauga taxele casei de licitatie . Si asta in conditiile in care placa arata cum arata iar comandorul nu are pamblica si nici cutia aferenta !
http://www.coins-la-galerie-numismatiqu ... -romania-8
Cautati la ID 213 si veti gasi pretul obtinut .
Datorita valorii , in caz de intelegere , tranzactia se va efectua doar personal !
Fişiere ataşate
placa 1.jpg
placa 1.jpg (485.46 KiB) Vizualizat de 10382 ori
comandor.jpg
comandor.jpg (369.63 KiB) Vizualizat de 10382 ori
edi_vl
**
**

Mesaj de edi_vl »

Iese din discutie comandoria ! Ramne placa de Mare Ofiter , pret 2000 E !
Cristian Ciuplea

Re: De vanzare cateva ordine si decoratii romanesti !

Mesaj de Cristian Ciuplea »

edi_vl scrie:Vand placa de mare ofiter , Coroana Romaniei , model 1938 cu spade. Model foarte rar , piesa in stare impecabila , similara cu cea vanduta de domnul Cristian Ciuplea
http://www.transylvanian-numismatics.co ... php?t=6782 plus alte cateva piese interesante .
Pentru detalii , poze , preturi , discutam cu placere eddy72antyk@yahoo.com
........................................................................................................

Buna Eduard,

placa la modelul 2 cu spade nu-i rea, dar eu am vandut modelul 1, deci mult mai rara placa.
Curiosity Killed The Cat !
edi_vl
**
**

Mesaj de edi_vl »

Adevarat , este cu o idee mai rara ... Dar acum discutam de piesa in cauza si care la randul ei lipseste in marea majoritate a colectiilor ! Multi au vazut piesa doar in cartile de specialitate :lol:
tripleseven

Mesaj de tripleseven »

edi_vl scrie: Se vinde lotul format din Ordinul Coroana Romaniei , Comandor si Placa MARE Ofiter , COROANA ROMANIEI , model cu spade (RAR !!! ) Pret 3000 E

Iese din discutie comandoria ! Ramne placa de Mare Ofiter , pret 2000 E !
Daca ati primt 1000 de euro pt comandorie...inseamna ca ati realizat un nou record ...

edi_vl scrie: Multi au vazut piesa doar in cartile de specialitate :lol:
Si care sunt acelea ?

Fiti amambil, ce se vede pe raze , in dreptul cifrei 1 ? Este cumva o reflexie, urma de aureala sau o gaura?
Fişiere ataşate
pcr.jpg
pcr.jpg (25.16 KiB) Vizualizat de 9951 ori
edi_vl
**
**

Mesaj de edi_vl »

Nici gaura, nici reflexie ,nici aurire ! Doar o mizerie ce a disparut ca prin farmec la primul contact cu o scobitoare :lol:
Cristian Ciuplea

Placa cu spade

edi_vl scrie:Adevarat , este cu o idee mai rara ... Dar acum discutam de piesa in cauza si care la randul ei lipseste in marea majoritate a colectiilor ! Multi au vazut piesa doar in cartile de specialitate :lol:
Nu cred ca este doar cu o idee mai rara.
La modelul 1, cand vedem o placa cu spade, originala de la cap la coada, trebuie sa ne inchinam.
Ce gasesc eu " interesant" la placa de model 2, ar fi lamele spadelor, care-s putin fugite de pe raze, dar si faptul ca modelul manerelor este german !
edi_vl
**
**

Mesaj de edi_vl »

Ce urmeaza ? Sa ne spuneti ca o placa similara era la vanzare cu cateva sute de euro si nu intreba nimeni de ea :lol:
edi_vl
**
**

Mesaj de edi_vl »

Daca va-ti fi uitat mai atent , ati fi vazut ca intreg ansamblu spade/coroana este montat usor spre stanga . Iar despre manere.... Sa nu uitam in ce perioada au fost acordate !
Cristian Ciuplea

Pret placa CR !

Placa cu spade originale, dupa parerea mea , face in stare buna 1500-1600 EUR, ca pret orientativ.

Nu cred ca din mana lui Zimmermann au iesit spadele atat de deviate si raman la parerea ca ele n-au fost de la inceput pe placa.

Ambele piese din setul oferit sunt Zimmerman, dar spadele sunt diferite :!:
Cum am mai afirmat, la placa sunt germane, ca model, la crucea de Mare Ofiter romanesti.
Diferenta se vede foarte clar, ca in exemplul de mai jos.
Fişiere ataşate
CR, mod.2 cu spade.jpg
CR, mod.2 cu spade.jpg (112.77 KiB) Vizualizat de 9749 ori
edi_vl
**
**

Mesaj de edi_vl »

Pentru linistea dv sufleteasca . domnule Ciuplea, atasez o poza cu ansamblu spade/ coroana adus la locul lui . Cat despre spade, hmm . Nu ati venit cu un argument forte . Ne spuneti ceva ce toata lumea vede . In perioada respectiva au fost acordate piese si aliatilor nostri germani . Credeti ca se supara cineva , daca manerele spadelor ar fi fost model german si nu romanesc si asta pentru anumite persoane ? Ma indoiesc ! Cat despre pret . Pai din ce ati spun dv , diferenta dintre piesa mea si piesa dv este mult mai mare, decat cred eu. Atunci cum se face ca ati dat o la un pret mic , ori o fi vorba despre o piesa la care nu trebuie sa ne inchinam :lol: . Daca incercati sa neteziti calea unui anumit cumparator si aici am banuielile mele o faceti degeaba . Piesa a fost vazuta live de mai multe persoane avizate . Nu ca dv nu va pricepeti , departe gandul ! Oferte au fost si destul de consistente , dar nu aproape de adevar . Problema nu este ca piesa este scumpa ori ca are ceva . Doar ca nu prea mai sunt bani prin tarisoara noastra . Si cu asta pun punct discutiei .
Stiam ca se va ajunge la astfel de discutii . Este motivul pentru care nu am activat pe acest forum, desi contul initial a fost facut in urma cu 5 6 ani .
Fişiere ataşate
PLACA PENTRU FORUM.jpg
PLACA PENTRU FORUM.jpg (481.16 KiB) Vizualizat de 9723 ori
tripleseven

Mesaj de tripleseven »

Pt mine piesa este foarte ok, chiar daca spadele au fost atasate unei piese de militar pe timp de pace....e ok!
S-au practicat metodele acestea,nu este o chestie iesita din comun...doar era mai ieftin sa atasezi niste spade unei piese gata facute din stoc decat sa faci una noua cap coada!
Au pus si ei spadele pe care le-au avut, oricum au fost aprobate de Statul Roman pt ca altfel nici nu se apucau sa le puna!

Puteti posta cumva si o poza cu reversul?
Scrie răspuns