- n° 1 s-a vandut cu $182,50
- n° 2 s-a vandut cu $522,00
Moneda 2 are detalii mai bune, intradevar, dar si o suspiciune de curatare. M-as fi asteptat sa se dea mai scump, dar cu 10-20%, nu cu 200%...Mateiciuc scrie:Poatez doua monede aproape egale la gradul de conservare (+/-), dar foarte mare diferenta de pret....
- n° 1 s-a vandut cu $182,50(14 oferte)
- n° 2 s-a vandut cu $522,00(16 oferte)
Cum am si spus, vanzatorul a listat din nou moneda cu aceleasi fotografii.Mateiciuc scrie:Astazi am primit moneda, si am ramas foarte dezamagit...chiar foarte!
Moneda mai are ceva luciu (doar partial), in nici un caz aza cum se vede in pozele facute de vanzator.
Uitati-va cu atentie cate contacte are moneda....si multe altele care nu le-am inconjurat![]()
Asa cum am mai spus in asemenea cazuri moneda se va intoarce la vanzator.
Am facut observatie la aceasta moneda, pentru ca sunt convins ca vanzatorul va lista din nou moneda, cu aceliasi poze.
Postez si link cu licitatia http://www.ebay.com/itm/ws/eBayISAPI.dl ... TQ:US:1123
"Eye-appeal" se refera la patina si luciu de batere, iar piesa in cauza nu are niciunul dintre cele 2.. este cum zic cei de la PCGS "cleaned" ... "case closed"Paul93 scrie:Moneda 2 are, dupa cum zic cei de la PCGS, un "eye-appeal" mai bun. Dar se pare ca noul ei proprietar nu stie ca tot ce e atragator e mortal (pentru portofel in cazul de fata)
Inca un R spart la o moneda de argint.banivechi scrie:Frumos R-ul spart de la moneda din poza 1866. ... monede de argint Carol I cu litere sparte in afara de vestitul leu cu L intrerupt si 5 lei-ul cu B spart.