Probleme pe okazii
Moderatori: Deus, PRONUMISMATICA
-
cartelcoserv

Lipsa atator poze (si la mine e aceeasi situatie) inseamna un singur lucru - iar a crapat unul (sau mai multe) servere pe care erau gazduite respectivele poze.
Marea intrebare este daca, la repunerea serverelor online, pozele revin sau sunt pierdute definitiv....
Cat despre preturi, stimate dopmnule jones, urmaresc si ele tendinta generala din romania. Nu erau chiriile mai mari la Bucuresti decat la Paris ? (ca sa dau un singur exemplu).
Cat despre prezenta acelorasi piese la vanzare, trebuie sa faceti disnstinctie intre domeniul antichitati/numismatica si domeniul legume/fructe
Si eu m-am dus o multime de ani prin anticariatele din bucuresti si pot sa afirm ca, de exemplu, am vazut o carte care ma interesa direct 10 ani in vitrina aceluiasi anticariat.Pina am reusit sa o cumpar (intre timp, ghiciti, se devalorizase leul).
Marea intrebare este daca, la repunerea serverelor online, pozele revin sau sunt pierdute definitiv....
Cat despre preturi, stimate dopmnule jones, urmaresc si ele tendinta generala din romania. Nu erau chiriile mai mari la Bucuresti decat la Paris ? (ca sa dau un singur exemplu).
Cat despre prezenta acelorasi piese la vanzare, trebuie sa faceti disnstinctie intre domeniul antichitati/numismatica si domeniul legume/fructe
Si eu m-am dus o multime de ani prin anticariatele din bucuresti si pot sa afirm ca, de exemplu, am vazut o carte care ma interesa direct 10 ani in vitrina aceluiasi anticariat.Pina am reusit sa o cumpar (intre timp, ghiciti, se devalorizase leul).
Colectionez monede w.w.. Insule,tari exotice, state disparute sau greu de gasit
domnule va respect pentru ca sunteti un vanzator serios (de fapt am si cumparat de dvs de cateva ori) de aceea nu vreau sa fiu prea polemic dar totusi.......
nu cred ca preturile pot sa fie peste ebay (pur si simplu mi se pare in afara oricarei logici)
faptul ca okazii a de devenit un fel de ''vitrina'' pentru cativa colectionari nu mi se pare cine stie ce idee de afaceri,
e treaba managerilor daca asta isi doresc (poate ca da, poate ca nu) dar totusi un site de licitatii fara licitatii e cam aiurea.
oricum eu personal mi-am orientat deja spre ebay si deocamdata nu imi pare rau.
nu cred ca preturile pot sa fie peste ebay (pur si simplu mi se pare in afara oricarei logici)
faptul ca okazii a de devenit un fel de ''vitrina'' pentru cativa colectionari nu mi se pare cine stie ce idee de afaceri,
e treaba managerilor daca asta isi doresc (poate ca da, poate ca nu) dar totusi un site de licitatii fara licitatii e cam aiurea.
oricum eu personal mi-am orientat deja spre ebay si deocamdata nu imi pare rau.
Nu ma pot abtine sa nu intervin ! Sunt posesorul unui user pe ebay de peste 7 ani doar cu cumparaturi in proportie de 100%. E prea mult de discutat iar raportul la okazii.ro este plastic.Okazii.ro s`a vrut a fi un site de licitatii inca de la inceput pe sablonul ebay.Nu va fi niciodata ! Nici acum nici peste 7 ani si nici peste jumatate de secol pentru simplu motiv ca domeniul este .ro. Sunt la al doilea user si pe okazii si va spun din experianta multor ani ca in Romania nu se poate vidne nimic de la 0.99 lei noi, grei pentru ca pe okazii nu exista traficul si numarul cumparatorilor de pe ebay iar interesul pentru anumite domenii este 0. Va pot da n+1 exemple de "item"uri care pe ebay s`ar vinde cu zeci de dollari iar in Romania abia daca ar ajunge la a 10a parte. Nu puteti voi nici unul dintre d`voastra sa imbunatatiti situatia de pe okazii cu atat mai mult sa imbunatatiti serviciile oferite , protectia cumparatorului-vanzatorului vis-a-vis de fraude , de colete neridicate, de cumparatori dubiosi care sunt imposibild e gasit dupa o finalizare, de speculanti care formuleaza in telefon alt pret decat cel de finalizare etc etc ...
Nimeni si nimic nu va impiedica sa cumparati de pe ebay !! ...dar cand o faceti asumati`va si aspectele legate de shipping, insurance, de probabilitatea ca un anumit colet cu valoare declarata sa va fie "borfait" de posta romana, de riscurile ca produsul cumparat sa ajunga foarte greu sau niciodata iar apoi intr`un proces deschis la ebay sa pusi in situatia sa nu puteti dovedi ca coletul a ajuns "varza" si sa nu fiti crezuti pentru ca sunteti roman ... si la final sa fiti vaduviti de o suma considerabila cu 10-20% mai mica poate daca ati fi cumparat acelasi produs pe okazii !
Fac un ramasag cu oricare dintre d`voastra ( experienta de cumparator de peste 7 ani ) vindeti orice moneda care are ca loc de plecare a coletului Romania si observati pretul de final , iar comparativ vindeti aceaiasi moneda cu aceiasi descriere, aceleasi poze " item location" London Uk . Veti avea o mare surpriza .... Deci despre ce vorbim noi aici ? Daca la aceasta problema nu exista rezolvare ... cum putem noi sa cerem celor de la okazii si in general comunitatii okazii sa parvina fortat intr`un tablou general care sa semene macar la jumatate cu ebay ?!
Nimeni si nimic nu va impiedica sa cumparati de pe ebay !! ...dar cand o faceti asumati`va si aspectele legate de shipping, insurance, de probabilitatea ca un anumit colet cu valoare declarata sa va fie "borfait" de posta romana, de riscurile ca produsul cumparat sa ajunga foarte greu sau niciodata iar apoi intr`un proces deschis la ebay sa pusi in situatia sa nu puteti dovedi ca coletul a ajuns "varza" si sa nu fiti crezuti pentru ca sunteti roman ... si la final sa fiti vaduviti de o suma considerabila cu 10-20% mai mica poate daca ati fi cumparat acelasi produs pe okazii !
Fac un ramasag cu oricare dintre d`voastra ( experienta de cumparator de peste 7 ani ) vindeti orice moneda care are ca loc de plecare a coletului Romania si observati pretul de final , iar comparativ vindeti aceaiasi moneda cu aceiasi descriere, aceleasi poze " item location" London Uk . Veti avea o mare surpriza .... Deci despre ce vorbim noi aici ? Daca la aceasta problema nu exista rezolvare ... cum putem noi sa cerem celor de la okazii si in general comunitatii okazii sa parvina fortat intr`un tablou general care sa semene macar la jumatate cu ebay ?!
sunt 100 % de acord cu dvs.
cu exceptia faptului ca preturile sunt mai mici pe okazii. E adevarat ca am adresa in franta acum si nu in Romania.
Cat ce priveste okazii, sa le fie de bine daca asa ii gandesc afacerea.
Inca o ocazie pierduta sa faca un lucru cu adevarat frumos si lucrativ. CATE DIN IDEILE DIN POSTUL ASTA NU S-AR PUTEA APLICA CU COSTURI MINIME.
CATE S-AU APLICAT . NICI UNA.
cu exceptia faptului ca preturile sunt mai mici pe okazii. E adevarat ca am adresa in franta acum si nu in Romania.
Cat ce priveste okazii, sa le fie de bine daca asa ii gandesc afacerea.
Inca o ocazie pierduta sa faca un lucru cu adevarat frumos si lucrativ. CATE DIN IDEILE DIN POSTUL ASTA NU S-AR PUTEA APLICA CU COSTURI MINIME.
CATE S-AU APLICAT . NICI UNA.
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
Vad ca acum se accepta fara probleme ca un utilizator suspendat pentru n colete neridicate sa-si faca imediat un alt cont, cu acelasi numar de telefon. Ce rost a avut atunci sa-l suspende?
Si pentru ca au depus eforturi considerabile sa copieze ebay-ul, ma astept ca in curand dupa modelul ebay sa nu se mai poata da calificative negative cumparatorilor.
Cum acele poze disparute nu au reaparut si deja au trecut niste zile, probabil au disparut definitiv.
Si pentru ca au depus eforturi considerabile sa copieze ebay-ul, ma astept ca in curand dupa modelul ebay sa nu se mai poata da calificative negative cumparatorilor.
Cum acele poze disparute nu au reaparut si deja au trecut niste zile, probabil au disparut definitiv.
-
cartelcoserv

Se pare ca nici macar nu stiau de aceasta problema. Cel putin asta reiese din raspunsul lor:
"Buna ziua,
Va multumim pentru interesul acordat serviciilor oferite de site-ul Okazii.ro.
Va asiguram ca problema a fost transmisa catre colegii de la Departamentul Tehnic urmand sa fie solutionata in cel mai scurt timp.
Daca mai aveti si alte nelamuriri nu ezitati sa ne contactati."
"Buna ziua,
Va multumim pentru interesul acordat serviciilor oferite de site-ul Okazii.ro.
Va asiguram ca problema a fost transmisa catre colegii de la Departamentul Tehnic urmand sa fie solutionata in cel mai scurt timp.
Daca mai aveti si alte nelamuriri nu ezitati sa ne contactati."
-
cartelcoserv

Domnilor okazii.ro PUTE ! si cadavrul in putrefactie nu a trecut pe la Insitutul National de Medicina Legala. As fi ingropat eu "mortul" dar nu exista certificat de deces iar rudele sustin ca el e inca in viata ! Numarul vanzarilor in ultimile 12 luni a scazut dramatic. Marfa este cata vrei la preturi mult peste ebay si fara a ne referi la chestii rare sau mult peste media de calitate europeana. Pentru categoria "vechituri" adica antichitati si arta Romania nu are piata.Putinii cunoscatori cu bani se orienteaza spre casele de licitatii mari sau in cel mai rau caz spre pietele de vechituri unde beneficiaza de avantajele : "pe pipaite", "negociabil", "garantia verbala a vanzatorului" pe care il gasesti sigur si la urmatoarea "etapa" a targului ... Pe okazii e cam greu sa vinzi o piesa de certa si reala valoare la o suma ce depaseste 200 euro. Cumparatorii se tem si nu "se baga" nici chiar daca le-ai oferi ca poza suplimentara in vaznare scanul dupa Cartea de Identitate si intrevedere webcam.
Diversitatea problemelor pe care le vedem cu totii le sunt aduse cu toptanul zilnic la cunostinta.Nu le pasa, vor doar sa incaseze comisioanele din vanzari si sa`si rotunjeasca bugetele. Le dai mesaj si raspunsurile vin aproape sablonate " Va multumim pentru interesul acordat serviciilor oferite de site-ul Okazii.ro." 100% din raspunsuri vin asa ... si masuri nu se vor lua decat atunci cand intradevar se hotarasc sa puna osul la treaba. Lipsa de profesionalism ? Delasare ? Incapatanare coroborata cu ignoranta ? Nu stim ! Spre ce alt site` romanesc ne orientam ca sa vindem sau sa cumparam ?!
Diversitatea problemelor pe care le vedem cu totii le sunt aduse cu toptanul zilnic la cunostinta.Nu le pasa, vor doar sa incaseze comisioanele din vanzari si sa`si rotunjeasca bugetele. Le dai mesaj si raspunsurile vin aproape sablonate " Va multumim pentru interesul acordat serviciilor oferite de site-ul Okazii.ro." 100% din raspunsuri vin asa ... si masuri nu se vor lua decat atunci cand intradevar se hotarasc sa puna osul la treaba. Lipsa de profesionalism ? Delasare ? Incapatanare coroborata cu ignoranta ? Nu stim ! Spre ce alt site` romanesc ne orientam ca sa vindem sau sa cumparam ?!
Situl okazii a fost in mentenanta acum cateva zile, probabil de acolo acea mica defectiune cu pozele de care vorbiti.
E adevarat ca situl mai are probleme din cand in cand, dar acestea sunt mult mai rare decat erau in trecut, opinia mea e ca okazii face progrese.
Critica e ceva normal, constructiv, dar cred ca nu e cazul sa trecem la jigniri, din cauza ca au disparut niste poze care se pare ca intre timp au fost recuperate.
Nu poate fi acuzat situl okazii pentru ca vanzatorii au dupa caz, preturi prea mari la capitolul numismatica. Ce vina au cei care administreaza situl pentru asta? Nu intotdeauna preturile sunt mari, sunt si piese la preturi rezonabile.
E adevarat ca situl mai are probleme din cand in cand, dar acestea sunt mult mai rare decat erau in trecut, opinia mea e ca okazii face progrese.
Critica e ceva normal, constructiv, dar cred ca nu e cazul sa trecem la jigniri, din cauza ca au disparut niste poze care se pare ca intre timp au fost recuperate.
Nu poate fi acuzat situl okazii pentru ca vanzatorii au dupa caz, preturi prea mari la capitolul numismatica. Ce vina au cei care administreaza situl pentru asta? Nu intotdeauna preturile sunt mari, sunt si piese la preturi rezonabile.
e adevarat ca fiecare iti face afacerea cum vrea,
DA E TREABA MANAGERILOR DACA PRETURILE SUNT PREA MARI
cand te duci la magazin sa iei paine si ti se spune ca producatorul a scumpit si in colt preturi sunt mai mici totusi trebuie sa crezi e TREABA MANAGERILOR.
trebuie sa intelegeti ca multi vanzatori de okazii vand si pe ebay sau de pe alte.
oricum e treaba celor de okazii sa ii purjeze siteul de tot fel de anunturi dubioase , preturi inflamate si useri dubiosi sau chiar fraudulosi.
DA E TREABA MANAGERILOR DACA PRETURILE SUNT PREA MARI
cand te duci la magazin sa iei paine si ti se spune ca producatorul a scumpit si in colt preturi sunt mai mici totusi trebuie sa crezi e TREABA MANAGERILOR.
trebuie sa intelegeti ca multi vanzatori de okazii vand si pe ebay sau de pe alte.
oricum e treaba celor de okazii sa ii purjeze siteul de tot fel de anunturi dubioase , preturi inflamate si useri dubiosi sau chiar fraudulosi.
-
cartelcoserv

Stimate domnule Jones, si care ar fi pretul corect al unei monede oarecare?Aveti cumva un mercurial?
Nici rosiile la piata nu au acelasi pret peste tot,Un pret e la piata de gros din Barcanesti, altul in pietele din Bucuresti si alt pret la Sinaia.
De ce ar trebui ca o persoana sa decida pretul corect? Sa lasam pietei libere rolul care il are.Cine doreste sa vanda, scade preturile cat de mult poate, cine nu tine neaparat sa vanda, le tine cat de sus poate.
Nici rosiile la piata nu au acelasi pret peste tot,Un pret e la piata de gros din Barcanesti, altul in pietele din Bucuresti si alt pret la Sinaia.
De ce ar trebui ca o persoana sa decida pretul corect? Sa lasam pietei libere rolul care il are.Cine doreste sa vanda, scade preturile cat de mult poate, cine nu tine neaparat sa vanda, le tine cat de sus poate.
Colectionez monede w.w.. Insule,tari exotice, state disparute sau greu de gasit
Daca exista un mercurial se numeste Krause World Coins . Este imperfect si el e clar si preturile de acolo sunt estimative.cartelcoserv scrie:Stimate domnule Jones, si care ar fi pretul corect al unei monede oarecare?Aveti cumva un mercurial?
Piata trebuie sa fie libera si preturile sa fie dictate de cerere si oferta.
Chestiunile cu preturi sunt doar din punctul meu personal atat. ORICUM problema cea mai mare nu sunt preturile prea mari ci celelalte deficiente.
-
cartelcoserv

-
thebluelion

Le-am cerut de cateva ori celor de la okazii sa le dea posibilitatea vanzatorilor sa blocheze utilizatorii ce au multe calificative negative, dar pana acum nici un fel de raspuns. In felul asta s-ar micsora considerabil sansele ca la tine, ca vanzator, sa liciteze un neserios. Mare mirarea daca o sa aplice okazii asa ceva...