5 lei 1884 + 5 lei 1885 Diverse piese Vand-Schimb ?
Inca valabile :
-piesele argint "olimpice" la cutie .... 240 lei !! Sunt 80 grame de argint necirculat !!
-medalia cu Papa 30 grame de argint putitate maxima 999/1000 Pret 150 lei !
- lotul de 150 piese la gramada 110 Ron ! (numai piesele de argint valoreaza 3/4 din suma!)
<>
Merg in combinatie si cu argint de topit ! (monezi de calitate mai slaba, gaurite, obiecte de orice fel irecuperabile etc etc)
-piesele argint "olimpice" la cutie .... 240 lei !! Sunt 80 grame de argint necirculat !!
-medalia cu Papa 30 grame de argint putitate maxima 999/1000 Pret 150 lei !
- lotul de 150 piese la gramada 110 Ron ! (numai piesele de argint valoreaza 3/4 din suma!)
<>
Merg in combinatie si cu argint de topit ! (monezi de calitate mai slaba, gaurite, obiecte de orice fel irecuperabile etc etc)
Pentru cei interesati mai adug cateva piese seturi !

Pentru cei care au cataloage 5 mark 1974 Literele D J F G

Piesele mi`au parvenit intr`o cutie plastic .
Conform catalogului meu fiecare piesa cantareste undeva la 11 grame de calitate slaba 625/1000.
Pret ... habar n`am ! 40 lei bucata ?! Am dat cu 35 lei cele de dinainte ... si nu erau cu hartiuta de la Banca Germaniei su in punguta de plastic transparenta!
Urmatorul set : 130 grame argint 900 Ruble rusesti de 5 si 10. Piesele mari de 10 ruble au 33 grame dupa catalog iar cele mici de 5 au 16 grame dupa catalog . Colectionarii stiu mai bine !
Poze :

Toate piesele sunt in folder neatinse, sau daca sunt atinse in nici un caz de mine ! Pot fi considerate prof ?!

Pret ?!
http://www.ebay.com/itm/Russia-Moscow-O ... 19d2267c7a
190 dolari australieni !
Primesc si oferte sub acest pret , trebuie doar sa incercati !
R E Z E R V A T E 2 zile !
Set 3 Gustav Heinemann. 3 piese argint necirculate fara valoare nominala , deci medalii de dimensiuni in scara matului
mica , mijlocie si mare intr`un total de aprox 39 grame de puritate 999/1000 (scrie pe fiecare piesa in parte acest lucru)
Poze :

Defcete: cutiile sunt cam subrede din balamale !(asta are o balama rupta)
Pret ?! Nu stiu ! N`am gasit niciunde un asemnea set ! 50 usd ?!
Nu uitati de piesele care mai exista din vaznarile anterioare ...
-Olimpicele necirculate 250 lei / 80 grame argint !
-medalia cu Papa 30 grame de argint putitate maxima 999/1000 Pret 140 lei !
Lotul de "tabla" + argint vandut la un pret mai mult decat generos + bonusuri surpriza !
Daca cineva are oferte pe tot argintul care`l am la vanzare sunt dispus sa ascult orice fel de oferta ! Momentan sunt 310 grame din care 70(999/1000).
Poate vor mai fi de vaznare piese argint Romania in functie de timpul meu disponibil !
Parol, daca exista cineva care ofera argintd e topit intr`o paritate convenabila ( ma intereseaza calitate peste 900/1000) din nou sunt dispus sa va ascult propunerile !
Va multumesc.
Un bonus completare ! A aparut moneda lipsa de la setul cu Olimpiada la cutie . o piesa de 50 Schilingi. Sincer mi se pare intr`utotul identica cu prima. Cine stie sa dezlege misterul o sa`l rog sami explice.
Pe Hartia de insotire a cutiei sunt trecute de 2 x in doua locasuri diferite aceiasi piesa cu Insbruck iar in catalogul numismatic nu ar aparea doua tiraje diferite asa cum am intels eu initial ! Cien face lumina ?!

In poza mea practic apare aceiasi piesa de 2x numai ca AV-RV.
Nu pot decat sa indraznesc sa spun ca acum cutia este intreaga si ca vorbim de 100 grame argint !

Conform catalogului meu fiecare piesa cantareste undeva la 11 grame de calitate slaba 625/1000.
Pret ... habar n`am ! 40 lei bucata ?! Am dat cu 35 lei cele de dinainte ... si nu erau cu hartiuta de la Banca Germaniei su in punguta de plastic transparenta!
Urmatorul set : 130 grame argint 900 Ruble rusesti de 5 si 10. Piesele mari de 10 ruble au 33 grame dupa catalog iar cele mici de 5 au 16 grame dupa catalog . Colectionarii stiu mai bine !
Poze :

Toate piesele sunt in folder neatinse, sau daca sunt atinse in nici un caz de mine ! Pot fi considerate prof ?!

Pret ?!
190 dolari australieni !
Set 3 Gustav Heinemann. 3 piese argint necirculate fara valoare nominala , deci medalii de dimensiuni in scara matului
Poze :

Lotul de "tabla" + argint vandut la un pret mai mult decat generos + bonusuri surpriza !
Daca cineva are oferte pe tot argintul care`l am la vanzare sunt dispus sa ascult orice fel de oferta ! Momentan sunt 310 grame din care 70(999/1000).
Poate vor mai fi de vaznare piese argint Romania in functie de timpul meu disponibil !
Parol, daca exista cineva care ofera argintd e topit intr`o paritate convenabila ( ma intereseaza calitate peste 900/1000) din nou sunt dispus sa va ascult propunerile !
Va multumesc.
Un bonus completare ! A aparut moneda lipsa de la setul cu Olimpiada la cutie . o piesa de 50 Schilingi. Sincer mi se pare intr`utotul identica cu prima. Cine stie sa dezlege misterul o sa`l rog sami explice.
Pe Hartia de insotire a cutiei sunt trecute de 2 x in doua locasuri diferite aceiasi piesa cu Insbruck iar in catalogul numismatic nu ar aparea doua tiraje diferite asa cum am intels eu initial ! Cien face lumina ?!

Nu pot decat sa indraznesc sa spun ca acum cutia este intreaga si ca vorbim de 100 grame argint !

Desigur piesa nou venita nu este exact aceea lipsa.Aceasta e inchisa in plastic si ma gandesc (ca un dobitoc ce sunt) ca ar fi pacat sa o scot deacolod e dragul spatiului ramas liber. Idei ?!Buf0n scrie:Pentru cei interesati mai adug cateva piese seturi !
Poze :
Pret ?!
190 dolari australieni !![]()
Primesc si oferte sub acest pret , trebuie doar sa incercati !
Set 3 Gustav Heinemann. 3 piese argint necirculate fara valoare nominala , deci medalii de dimensiuni in scara matuluimica , mijlocie si mare intr`un total de aprox 39 grame de puritate 999/1000 (scrie pe fiecare piesa in parte acest lucru)
Poze :
Va multumesc.
Mai adaug la vanzare pentru cei interesati 3 Ruble 1995 calitate .900/1000 argint tiraj extremd e redus din cate am inteles - doar 30.000 ?!
Din pacate piesa a fost decapsulata si pe ea au existat "degetele" de curiosi . pret 45 USD S O L D O U T
Poze:

Este foarte interesant ca nu au existat oferte cam pe tot ce am la vaznare. Ori s`a apucat toata lumea sa stranga Romania ori preturile mele sunt inhibante !
Readuc in atentie :
1)Setul complet de Rusia : 130 grame argint .900/1000 cu jocurile olimpice Moscova 1980 Pret 500 lei ( 135 usd mai jos decat ce puteti gasi pe ebay) S O L D O U T (multumesc de gazduire)

2)Setul complet dedicat olimpiadelor 1952-1972 de 7 piese din care 6 argint cu caliati diverse (100 gr argint) Pret 400 Lei

3)Set 3 Gustav Heinemann.Medalii . 39 grame de puritate 999/1000
Pret 45 USD

4) Medalie emisa cuocazia vizitei papei J.P in Germania in 1980.
Argint probabil 999/1000, greutate 30 grame Pret 45 USD

Mai exista diverse piese de monetarie germane prof sau unc Ni-Cu si Argint .625/1000 extrem de avantajoase... dar daca astea de calitate buna nu se dau ... ce pretentie as putea sa am la cele de tabla !??
Doritorii PM sau Yahoo messenger cand am vreme !
Din pacate piesa a fost decapsulata si pe ea au existat "degetele" de curiosi . pret 45 USD S O L D O U T
Poze:

Este foarte interesant ca nu au existat oferte cam pe tot ce am la vaznare. Ori s`a apucat toata lumea sa stranga Romania ori preturile mele sunt inhibante !
Readuc in atentie :
1)Setul complet de Rusia : 130 grame argint .900/1000 cu jocurile olimpice Moscova 1980 Pret 500 lei ( 135 usd mai jos decat ce puteti gasi pe ebay) S O L D O U T (multumesc de gazduire)

2)Setul complet dedicat olimpiadelor 1952-1972 de 7 piese din care 6 argint cu caliati diverse (100 gr argint) Pret 400 Lei

3)Set 3 Gustav Heinemann.Medalii . 39 grame de puritate 999/1000
Pret 45 USD

4) Medalie emisa cuocazia vizitei papei J.P in Germania in 1980.
Argint probabil 999/1000, greutate 30 grame Pret 45 USD

Mai exista diverse piese de monetarie germane prof sau unc Ni-Cu si Argint .625/1000 extrem de avantajoase... dar daca astea de calitate buna nu se dau ... ce pretentie as putea sa am la cele de tabla !??
Doritorii PM sau Yahoo messenger cand am vreme !
Ultima oară modificat 28 Iul 2012, 01:06 de către Buf0n, modificat de 4 ori în total.
-
paul_aramis

Mai sunt chestiuni nevandute, daca mai e cineva curios de piesele ramase ....
1) Lot olimpiada la cutie aproximativ 100gr argint calitati diverse:

420 lei
2)Set 3 Gustav Heinemann. 3 piese argint necirculate fara valoare nominala , deci medalii de dimensiuni in scara matului mica , mijlocie si mare intr`un total de aprox 39 grame de puritate 999/1000 (scrie pe fiecare piesa in parte acest lucru)

180 lei
3) 4) Medalie emisa cuocazia vizitei papei J.P in Germania in 1980.
Argint probabil 999/1000, greutate 30 grame

150 lei
4) Un lot de 11 piese Germane toate Prof(unc) probabil stitimai bine :

127,5 grame 399 lei
Mai exista pe okazii 2 loturi prof/UNC de piese grmane interesante din Cu-Ni imbracate in tipla ... destul de ieftine si extremd e negociabile chiar si in schimburi diverse ... PM pentru cei interesati !
1) Lot olimpiada la cutie aproximativ 100gr argint calitati diverse:

420 lei
2)Set 3 Gustav Heinemann. 3 piese argint necirculate fara valoare nominala , deci medalii de dimensiuni in scara matului mica , mijlocie si mare intr`un total de aprox 39 grame de puritate 999/1000 (scrie pe fiecare piesa in parte acest lucru)

180 lei
3) 4) Medalie emisa cuocazia vizitei papei J.P in Germania in 1980.
Argint probabil 999/1000, greutate 30 grame

150 lei
4) Un lot de 11 piese Germane toate Prof(unc) probabil stitimai bine :

127,5 grame 399 lei
Mai exista pe okazii 2 loturi prof/UNC de piese grmane interesante din Cu-Ni imbracate in tipla ... destul de ieftine si extremd e negociabile chiar si in schimburi diverse ... PM pentru cei interesati !
Mai adaug 2 piese interesante :

In jur la 26 grame ... schimb cu o piesa de 5 Lei Carol I sau vand 60lei !

In jur de 25 grame ... schimb cu o piesa de 5 Lei Carol I sau vand 60 lei !
Ramase :
1) Lot olimpiada la cutie aproximativ 100gr argint calitati diverse. 420 lei !
2)Set 3 Gustav Heinemann. 3 piese argint necirculate fara valoare nominala , deci medalii de dimensiuni in scara matului mica , mijlocie si mare intr`un total de aprox 39 grame de puritate 999/1000 (scrie pe fiecare piesa in parte acest lucru) 180 lei
3) Medalie emisa cuocazia vizitei papei J.P in Germania in 1980.
Argint probabil 999/1000, greutate 30 grame - 150 lei

In jur la 26 grame ... schimb cu o piesa de 5 Lei Carol I sau vand 60lei !

In jur de 25 grame ... schimb cu o piesa de 5 Lei Carol I sau vand 60 lei !
Ramase :
1) Lot olimpiada la cutie aproximativ 100gr argint calitati diverse. 420 lei !
2)Set 3 Gustav Heinemann. 3 piese argint necirculate fara valoare nominala , deci medalii de dimensiuni in scara matului mica , mijlocie si mare intr`un total de aprox 39 grame de puritate 999/1000 (scrie pe fiecare piesa in parte acest lucru) 180 lei
3) Medalie emisa cuocazia vizitei papei J.P in Germania in 1980.
Argint probabil 999/1000, greutate 30 grame - 150 lei
-
Diana_doamna

Diverse piese Vand-Schimb,preturi modice de necolectionar ?
As vrea sa cumpar eu dolarul din 1921 daca este din argint. Aveti MP.
Se aduga :

3,38 gr , 900/1000 gold. 170Eu Negociabil in masura bunului simt !
Stare foarte buna UNC?

3,22 gr 900/1000 gold 170 eu Negociabil in masura bunului simt !
E vorba de 10 franci 1912 stare mediocra.
Valabile setul cu Olimpiada:

100 Eu cu tot cutransport (pentru detalii rasfoit threadu postu)
Medalia cu papa :

150 lei
Restu vandut, multumesc pentru gazduire ![/i]

3,38 gr , 900/1000 gold. 170Eu Negociabil in masura bunului simt !
Stare foarte buna UNC?

3,22 gr 900/1000 gold 170 eu Negociabil in masura bunului simt !
E vorba de 10 franci 1912 stare mediocra.
Valabile setul cu Olimpiada:

100 Eu cu tot cutransport (pentru detalii rasfoit threadu postu)
Medalia cu papa :

150 lei
Restu vandut, multumesc pentru gazduire ![/i]
Se adauga cateva piese argint :
1 thaler 1860 ? Argint 900/1000? Greutate exacta 18.47.
Muchiile par in regula, deasemnea nu intrevad nici un semn ca r fi fost lipita dar pe ea exista un punct de lipitura ( doar pe avers)

50 lei ! SOLD OUT !
5Coroane 1909, 25gr.aproximativ, ar trebui s`o scot din cartonas sa o cantaresc exact...pret 70 lei Vanduta ! Multumesc cumparatorului care a fost mai mult decat generos oferind 10 lei peste valoarea ceruta de mine.

Lot Kopeici rusesti.Mi lene sa le caut cotatii sau altceva. Piesele se vand extremd e divers peste tot.Exista piese de 20 15 10 si 5 cu ani diversi.
Se vand la lot sau accept schimburi interesante cu argint de topit sau poate o piesa numismatica mare : 5 lei carol
Total 15 bucati, una din ele sparta !
Ani diversi 1860, 61 , 1899, 1900, 1912 1913 etc etc
Greutatea pieselor undeva la 44 grame. Habar nu am cat sa cer pe ele.
12 lei bucata e bine ?! Pe okazii se dau cu mult mai mult !
Kopeicile schimbate cu alte piese argint - nu mai sunt valabile !

Oferte via PM.Am luat decizia de a raspunde PM`urilor dupa 48-72 ore timp in care mai toti userii sa poata vedea vaznarea.Am avut reclamatii la ultimiel vanzari.
Daca sistemul forumului imi va permite voi posta sambata alte piese de vaznare! (timpul ma preseaza si pe mine)
Multumesc.
1 thaler 1860 ? Argint 900/1000? Greutate exacta 18.47.
Muchiile par in regula, deasemnea nu intrevad nici un semn ca r fi fost lipita dar pe ea exista un punct de lipitura ( doar pe avers)

50 lei ! SOLD OUT !
5Coroane 1909, 25gr.aproximativ, ar trebui s`o scot din cartonas sa o cantaresc exact...pret 70 lei Vanduta ! Multumesc cumparatorului care a fost mai mult decat generos oferind 10 lei peste valoarea ceruta de mine.

Lot Kopeici rusesti.Mi lene sa le caut cotatii sau altceva. Piesele se vand extremd e divers peste tot.Exista piese de 20 15 10 si 5 cu ani diversi.
Se vand la lot sau accept schimburi interesante cu argint de topit sau poate o piesa numismatica mare : 5 lei carol
Total 15 bucati, una din ele sparta !
Ani diversi 1860, 61 , 1899, 1900, 1912 1913 etc etc
Greutatea pieselor undeva la 44 grame. Habar nu am cat sa cer pe ele.
12 lei bucata e bine ?! Pe okazii se dau cu mult mai mult !
Kopeicile schimbate cu alte piese argint - nu mai sunt valabile !

Oferte via PM.Am luat decizia de a raspunde PM`urilor dupa 48-72 ore timp in care mai toti userii sa poata vedea vaznarea.Am avut reclamatii la ultimiel vanzari.
Daca sistemul forumului imi va permite voi posta sambata alte piese de vaznare! (timpul ma preseaza si pe mine)
Multumesc.
Ultima oară modificat 30 Sep 2012, 15:59 de către Buf0n, modificat de 2 ori în total.
Lot de coroane : 4 bucati !
5 grame bucata, 90 lei toate sau schimb cu o piesa decenta de gramaj mare Romania.

Lot de 3 piese : 2 coroane x 2 + 2 2 DM 1939 40Ron bucata.

Lot de 1 Florin + 1 Forint ambele 1888, argint 12,5 grame , 50 lei bucata, dau schimb cu o piesa decenta 5 lei Carol

5 coroane 1908 calitate proasta 25 grame, 900/1000
Doar la schimb cu argint de topit sau o alta piesa de argint interesanta.

Exista si posibilitatea vanzarii la lot ... adica toate 10 piesele.
Multumesc.
5 grame bucata, 90 lei toate sau schimb cu o piesa decenta de gramaj mare Romania.

Lot de 3 piese : 2 coroane x 2 + 2 2 DM 1939 40Ron bucata.

Lot de 1 Florin + 1 Forint ambele 1888, argint 12,5 grame , 50 lei bucata, dau schimb cu o piesa decenta 5 lei Carol

5 coroane 1908 calitate proasta 25 grame, 900/1000
Doar la schimb cu argint de topit sau o alta piesa de argint interesanta.

Exista si posibilitatea vanzarii la lot ... adica toate 10 piesele.
Multumesc.