Brasov 2012
Moderatori: Deus, PRONUMISMATICA
A fost un targ bun pentru mine - 2 monede, o vedere, o poza militara frumoasa din 1918, mai multe ordine si medalii... Negustorii - binevoitori si receptivi. La intrare mi s-a spus ca toate mesele au fost rezervate si nu exista mese libere. Lume nu prea multa, da" buna. Banii, stransi cu multa grija pentru targ, s-au epuizat foarte repede...
-
germanulcaddy

Bv
Oferta mai variata ca in alte dati, mai multe tarabe pline si cateva piese de exceptie (pretul pe masura). Am reusit sa cheltui doar 420 ron pt 6 monezi, nu ce imi doream dar macar mi-am clatit ochii/am studiat indeaproape cateva piese pe care mi le doresc (si data viitoare stiu cati bani sa am la mine). 
Re: Bv
germanulcaddy scrie:Oferta mai variata ca in alte dati, mai multe tarabe pline si cateva piese de exceptie (pretul pe masura). Am reusit sa cheltui doar 420 ron pt 6 monezi, nu ce imi doream dar macar mi-am clatit ochii/am studiat indeaproape cateva piese pe care mi le doresc (si data viitoare stiu cati bani sa am la mine).
Si cateva exemple nu ne dati?
-
germanulcaddy

BV
Piesele mele de suflet sunt talerii, iar la acest targ am putut vedea piese cu Leopold, Ferdinand, Ragusa, in plus lowentaleri. Din pacate pot afirma ca am sanse sa le achizitionez mai ieftin de pe ebay decat de la targurile de profil (nu acuz pe nimeni, asta este piata locala).
Achizitiile nu sunt deosebite ca valoare> rusia 2 kopeks-1816, 3 kopeks-1842 (si piesele rusesti din cupru au inceput sa ma atraga), bulgaria 5 stotinki-1881, germania 1 kopek-1916, suedia 1/4 skilling-1821, austria 20 kreuzer-1737.
Achizitiile nu sunt deosebite ca valoare> rusia 2 kopeks-1816, 3 kopeks-1842 (si piesele rusesti din cupru au inceput sa ma atraga), bulgaria 5 stotinki-1881, germania 1 kopek-1916, suedia 1/4 skilling-1821, austria 20 kreuzer-1737.
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
Poze cu targ:
- Fişiere ataşate
-
- 5brasov 01.09.12.JPG (74.93 KiB) Vizualizat de 10998 ori
-
- 1brasov 01.09.12.JPG (109.81 KiB) Vizualizat de 11000 ori
-
- 2brasov 01.09.12.JPG (84.84 KiB) Vizualizat de 11000 ori
-
- 3brasov 01.09.12.JPG (76.5 KiB) Vizualizat de 11000 ori
-
- 4brasov 01.09.12.JPG (67.13 KiB) Vizualizat de 11000 ori
pentru a nu deschide un nou topic postez aici
Centrul Cultural „Reduta” în colaborare cu Societatea Numismatică- Secţia Braşov, organizează, un Congres Internaţional de Numismatică cu participarea unor renumiţi specialişti în domeniu, din ţară şi de peste hotare. La acest important eveniment au fost invitaţi să participe erudiţi în domeniu din: Bulgaria, Italia, Polonia, R. Moldova, Rusia, Slovacia, Ucraina şi România fiind primul eveniment cu o asemenea participare din străinătate.Deschiderea Simpozionului va avea loc joi, 18 octombrie, la ora 9:00, în Sala de spectacole a Centrului Cultural „Reduta”. În continuare în zilele de vineri şi sâmbătă, participanţii îşi vor prezenta comunicările şi se vor purta discuţii pe baza conţinutului lor, în Sala „Arcadia”, a Centrului Cultural „Reduta” unde va putea fi vizionată expoziţia organizată în cinstea evenimentului.
Scopul Congresului Internaţional de Numismatică este acela de a oferi participanţilor cele mai noi date ale ultimelor descoperiri în domeniul numismatic din Europa, schimburi de experienţă şi de ce nu, legarea de noi prietenii.
Scopul Congresului Internaţional de Numismatică este acela de a oferi participanţilor cele mai noi date ale ultimelor descoperiri în domeniul numismatic din Europa, schimburi de experienţă şi de ce nu, legarea de noi prietenii.
- Fişiere ataşate
-
- congres-international-de-numismatica-la-brasov-thumb-0.jpg (67.67 KiB) Vizualizat de 10761 ori
-
kommodore_ss

Re: pentru a nu deschide un nou topic postez aici
Se pot gasi undeva comunicarile prezentate la acest congres ?zavicsa scrie:Centrul Cultural „Reduta” în colaborare cu Societatea Numismatică- Secţia Braşov, organizează, un Congres Internaţional de Numismatică cu participarea unor renumiţi specialişti în domeniu, din ţară şi de peste hotare. La acest important eveniment au fost invitaţi să participe erudiţi în domeniu din: Bulgaria, Italia, Polonia, R. Moldova, Rusia, Slovacia, Ucraina şi România fiind primul eveniment cu o asemenea participare din străinătate.Deschiderea Simpozionului va avea loc joi, 18 octombrie, la ora 9:00, în Sala de spectacole a Centrului Cultural „Reduta”. În continuare în zilele de vineri şi sâmbătă, participanţii îşi vor prezenta comunicările şi se vor purta discuţii pe baza conţinutului lor, în Sala „Arcadia”, a Centrului Cultural „Reduta” unde va putea fi vizionată expoziţia organizată în cinstea evenimentului.