stie cineva cand este programat anul acesta (2012) targul de toamna de la Negreni?
va multumesc!!
targ NEGRENI ???
Moderatori: Deus, PRONUMISMATICA
E programat odata cu cel din Bacau, de la Muzeul de Istorie. http://www.primarianegreni.ro/admin/ata ... 20targ.pdf
Ultima oară modificat 29 Sep 2012, 00:47 de către ferdinand, modificat de 2 ori în total.
eram la cumparaturi acolo. s-a intamplat joi dimineata cand au venit persoane de la patrimoniu, politistii si mascatii. va spun doar ce am vazut. cativa politisti care cereau actele de identitate ale vanzatorilor si autorizatiile. civili de la patrimoniu/politie care s-au dus direct la cei care aveau cele mai bune icoane si mascatii care interveneau acolo unde apareau "situatii tensionate". din ce am auzit se contraziceu pe tema actelor de provenienta ale marfii. vanzatorii ziceau ca le-au mostenit, ca le-au luat de la alte targuri, etc. politistii vroiau acte! am vazut cateva persoane care vindeau tablouri dand declaratii scrise politistilor. nu i-am vazut saltand icoane dar am auzit de la alte persoane ca au facut-o. in legatura cu monedele nu stiu sa va spun nimic.... nu am dat prea mare importanta situatiei pentru ca nu ma interesa. cred ca a durat vreo 2-3 ore toata actiunea.