STEAUA ROMANIEI - 1877
Moderatori: berserkr, Deus, vlahul, Alex
Deci cele trei medalii pe care le-atio postat pana acum sunt:
- Centenarul regelui Carol I, 1939
- Medalia barbatie si credinta
- Meritul sanitar
Prima este Ordinul Steaua Romaniei cavaler, cu spade, luat pe front, in cel de-al doilea razboi mondial.
Este bine ca sunt in stare buna, chiar foarte buna, pacat intr-adevar ca nu au si panglici. Daca aveti si brevetele la ele, si le vindeti cu brevet cu tot, ati putea lua mai mult. Dar si eu, le-as pastra in loc sa le dau. Sau, daca le dat cu brevete cu tot, pastrati macar niste copii de pe aceste brevete.
Eventual daca mai aveti cutiile la aceste decoratii, sau alte obiecte legate de activitatea militara a bunicului, ar fi interesant de postatfotografii.
- Centenarul regelui Carol I, 1939
- Medalia barbatie si credinta
- Meritul sanitar
Prima este Ordinul Steaua Romaniei cavaler, cu spade, luat pe front, in cel de-al doilea razboi mondial.
Este bine ca sunt in stare buna, chiar foarte buna, pacat intr-adevar ca nu au si panglici. Daca aveti si brevetele la ele, si le vindeti cu brevet cu tot, ati putea lua mai mult. Dar si eu, le-as pastra in loc sa le dau. Sau, daca le dat cu brevete cu tot, pastrati macar niste copii de pe aceste brevete.
Eventual daca mai aveti cutiile la aceste decoratii, sau alte obiecte legate de activitatea militara a bunicului, ar fi interesant de postatfotografii.
- tripleseven

- tripleseven

-
cartelcoserv

Pt a nu deschide un topic nou , ii rog pe colegii experimentati in medalistica sa-mi dea un sfat legat de autenticitatea acestei piese . E in regula din toate punctele de vedere ? Trebuie sa aiba marcaje pe undeva <inel> ? Multumesc anticipat .
- Fişiere ataşate
-
- steaua Romaniei.1.JPG (210.86 KiB) Vizualizat de 11736 ori
-
- steaua Romaniei.2.JPG (175.35 KiB) Vizualizat de 11736 ori
Nu mor caii cand vor cainii !!!
- boonicootza

-
rocolectionar

Steaua Romaniei
Am o nelamurire in legatura cu doua decoratii Steaua Romaniei. Prima este ofiter tipul 1 civil. Coroana este diferita de celelalate pe care le-am vazut pina acum. La fel si la Stelele din bareta. Rog colegii de forum mai bine informati sa ma ajute cu perioada si producatorul lor. Multumesc anticipat.
- Fişiere ataşate
-
- Ord. S.R. tip 2_bareta1.jpg (62.37 KiB) Vizualizat de 11555 ori
-
- Ord. S.R. tip 1_civil_ofiter1.jpg (46.63 KiB) Vizualizat de 11555 ori